- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
Valaki tud valamit, hogy hova tűnt a Cartoon Network?
-
tkomlosi
aktív tag
nekem kártya van saját eszközzel, de működik normálisan
-
veterán
Sziasztok!
Belenéztem az összefoglalóba, de a kérdésemre nem kaptam választ.
Szeretnék UPC direct szolgáltatást, amit 4 darab televízión szeretnék használni.
Úgy láttam, hogy van a 4000-res csomag, az tök jó ár annyi csatornáért, azon felül +100+500+1000 forint a 3 plusz beltéri ára.
Van-e itt megkötés? Láttam olyat hogy lehet kérni 4 tera tárhelyes felvevőst is. Ez mondjuk kizárja a 3. - 4. beltérit, vagy hogy van ez?
Ha jól láttam 1 év hűséget kell aláírni, de amiről sehol nem találok infót:
Mennyibe kerül a bekötés? Én fizetem az installációt, antennát, kábelezést, stb, vagy hogy van ez?https://tinyurl.com/rasoapro
-
NyalokAA
aktív tag
válasz rasotamas #9807 üzenetére
Bekötés 4db beltérivel 10000 Ft ( tartalmazza a kültéri szettet szerelést kábelezést tehát készen adják át )
havi díj : 1-2. hónap 1490ft 3. hónaptól 3990ft
felvevős winchesteres készülék havi 1000ft
2. box havonta 250ft
3. box havonta 750ft
4. box havonta 1200ft
amennyiben 2 felvevőst szeretnél a 2. felvevős boxnak 1500 ft a havi díja -
veterán
válasz NyalokAA #9808 üzenetére
Köszönöm a választ!
1 darab felvevőst mindenképp szeretnék (magunknak), anyósnak, gyereknek jó a sima, de azokon is ami HD csatorna az HD legyen. Fentebb olvastam olyat, hogy HD-s csak 2 lehet, ez ugye nem igaz? Illetve én olcsóbb plusz beltéri árakat láttam (100-500-1000)
Leányálom kérdések: Ezek az egységek tudnak mondjuk pendrive-ról filmet játszani? Vagy hálózati meghajtóra csatlakozni? Esetleg olyat futtatni mint HBO Go vagy Netflix?
Az általad említett 10 ezres ár akkor tartalmazza a vezetékezést mind a 4 beltérihez és a 4 kimenetes fejet a tányérral, konzollal? Mekkorát adnak? 60-ast? Ebből minden a szolgáltató tulajdona marad, vagy a 10 ezer forinttal megvettél valamit? Lehet (ráfizetéssel) nagyobbat kérni, mondjuk 80-as tányért a jobb időjárási tartalék érdekében?
Búnusz kérdés: Korábban egy 4 méter magas falon volt műholdvevő fölszerelve, esetleg érdemesebb a régi földi antenna rúdjára szerelni a tetőre? Kábelezést a padláson vagy az eresz alatt végzik? Jelenleg kábeltévé miatt van kihúzva koax a padlás egy központi pontjáról (pont a földi antennarúd mellett) ezekhez a tévékhez, akár azt is tudják használni hogy ne kelljen annyit furkálni? Vagy az a mostani kábelszolgáltatóm tulajdona?
Amit még néztem, hogy Dányban lakom, a legközelebb Újpesten, Dunakeszin, Üllőn van megyén belül kereskedés mind 35-40 kilométer, de van pl Hatvanban ami közelebb van, de másik megye. Vagy majd ők megmondják ki jön ki?https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz rasotamas #9809 üzenetére
Találtam pár választ az ÁSZF 7-es mellékletben:
- Eszerint üzlettől 30km-re jönnek ki ingyen
- "kültéri és beltéri egység(ek) közötti vezetékezés kiépítése 20 méteren belül" van benne az árban, kérdés, hogy ez honnan számítandó, tehát ha a 4 beltéri rendre 2, 5, 12 és 20 méterre van a parabola antennától, akkor az 0Ft vagy ki kell fizetni extra 17 métert?
- Ha van 1 felvevős egység akkor már nem 10 hanem 12 ezer
- A felvevős egység nem tartalmaz merevlemezt hanem külső vinyóra lehet rögzíteni (ezt jól értelmezem?)
Arról nem találtam semmit, hogy az antenna, konzol, vezetékek az én tulajdonomat képezik-e vagy a UPC-ét? A beltérik nyilván a UPC-e.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Santino
aktív tag
válasz rasotamas #9810 üzenetére
Szerintem a tányér, a fej, a konzol, a kábelek a saját tulajdonodat fogják képezni.
Nekem anno (2011) a négyes fejet tették fel 80-as tányérral, 4* kb 15 méter kábellel, 30 ezer forintért. A beltériken kívűl minden az én tulajdonom maradt. A lakásban már ki volt építve a kábelezés, csak az elozzó helyiségig húzták be a négy kábelt.[ Szerkesztve ]
Asus RT-N18U & FreshTomato Firmware 2020.6 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP
-
Santino
aktív tag
válasz rasotamas #9814 üzenetére
Nem tudom a mostani helyzetet, leírtam az én tapasztalatomat. Amit felszereltek azt én úgymond megvettem. Én akkor -ha jól emlékszem- 2 év hűséget írtam alá. Nem bántam meg, az akkor felszerelt eszközöket ma is használom, kivéve a beltériket, de azok sosem voltak az enyémek.
Asus RT-N18U & FreshTomato Firmware 2020.6 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP
-
NyalokAA
aktív tag
válasz rasotamas #9809 üzenetére
Fentebb olvastam olyat, hogy HD-s csak 2 lehet, ez ugye nem igaz? nem
Leányálom kérdések: Ezek az egységek tudnak mondjuk pendrive-ról filmet játszani? Vagy hálózati meghajtóra csatlakozni? Esetleg olyat futtatni mint HBO Go vagy Netflix? nincs hbo go se netflix , pendrive lejátszás van
Az általad említett 10 ezres ár akkor tartalmazza a vezetékezést mind a 4 beltérihez és a 4 kimenetes fejet a tányérral, konzollal? igen
Mekkorát adnak? 60-ast? Ebből minden a szolgáltató tulajdona marad, vagy a 10 ezer forinttal megvettél valamit? 60 és az előfizető tulajdona lesz a beltérik pedig a upc tulajdona
Lehet (ráfizetéssel) nagyobbat kérni, mondjuk 80-as tányért a jobb időjárási tartalék érdekében? igen
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Santino #9815 üzenetére
Köszönöm a választ.
Egyébként a fizetett UPC csatornákon kívül jönnek ingyenesen fogható csatornák a Thor5/6/7/Intelsat 10-02 műholdról? Emlékszem mikor indultak 2000-2001 körül, talán még Astrán vagy nem emlékszem, akkor rengeteg ilyen csatorna volt.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz NyalokAA #9816 üzenetére
Köszönöm a sok választ!
Ha jól értelmezem ezek ilyen sima 4-7 ezer forintos 60 centis acél antennák,márpedig 7-10 közt már van 80-as sőt 100-as sem sokkal több, tehát ha jól értelmezem csak pár ezrest kell ráfizetni.
Arról esetleg tudsz mondani valamit, hogy ami 20 méterig van benne az árban a szerelés az összesen a 4 beltéri esetén vagy darabonként értendő?https://tinyurl.com/rasoapro
-
-
castiels
addikt
Aki kártyával használja a szolgáltatást, elég csak a kártya a tv-be vagy Koax is kell még hozzá ami a tányérról jön?
-
molvany
senior tag
válasz castiels #9824 üzenetére
Ezzel szerintem ( minden bántás nélkül ) egy olyat kérdezél, hogy kell az autóba üzemanyag is, vagy elég csak az autó kulcsát a megfelelö helyre tenni,elfordítani, indítani és már gurul is.
Természetesen kell a TV - be Koax kábel, ugyanis nem légböl kapott jellel müködik, hanem a Parabolától érkezö, megfelelö jellel Koaxon keresztül.
Nem tudom, volt e - már szó róla, de a Kártya mellé kell Modul is ( párosítva használható a TV - ben ).
[ Szerkesztve ]
WhatsApp :+491737182060
-
AstraCDX
senior tag
válasz castiels #9824 üzenetére
Szia !
A TV-ben kell lennie DVB-S/S2 tunernek, ennek a bemenetére kell csatlakoztatni a tányértól/fejtől bejövő kábelt .
Továbbá TV-ben lennie kell CI modul foglalatnak, abba kell tenni egy CA modult, és abba a szolgáltatótól kapott kártyát .Nagyon ajánlott, hogy legyen a TV-hez PC-n futtatható csatornarendező program, mert e nélkül a TV-n kell a csatornarendezést művelni, ami óriási munka .
Ha segíthettem . . .
Üdv.
Astra
-
castiels
addikt
Köszönöm, hülyeséget kérdeztem, elnézést.
A csatorna rendezésről. LG a tv, hogyan tudnám beállítani? Laptopra fel kell valamit telepíteni ezt a csatornarendező programot?
[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
válasz castiels #9827 üzenetére
Ha összeállott a "hardware" akkor ismerve a UPC Direct transzpondereit/frekvenciáit, mindet le kell kerestetni a TV-vel, lesz egy jó nagy, akár ezer fölötti nagy kazal .
Na ebből kellene neked kimazsolázni a sok szemét közül a hasznosakat .
Ehhez kéne a csatornarendező program, amit a TV gyártójánál valahol keresni, ha van ilyenfajta terméktámogatása .
Üdv.
Astra
-
Adama123
aktív tag
Új tulajdonosa van a UPC Direct új tulajdonosának
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Ha nem talál meg pár csatornát a kártyás szolgáltatással hogyan oldható meg? 663 az összes csatorna.
Elvileg a 196 os csatornán van a sport 1 hd, megnézné valaki aki kártyás? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Kézi kereséssel hozzáadtam a transpódert de semmit nem mutat.
-
castiels
addikt
Vagy változott volna a sport1 hd? Már nem a medium hd csomagban van?
-
csab2
veterán
A Sony Movie Channel esetében másnál is magától bekapcsolódik a magyar felirat? Eléggé idegesítő.
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Kapanyél
őstag
Hi!
VU+ Zero-val használnék freesat kártyát. VTI-t tettem rá, de sem a legfrissebb CCAM vagy OSCAM-mel nem indul meg a móka. Csatornák lekeresve természetesen.
Melyik verzió az ajánlott?
Előre is köszi!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz rosszcsont88 #9847 üzenetére
Közben áttértem én is OpenPLI-re. Végül elindult a kártya "magától". Most a Wifivel szívok, mert az OpenPLI-ben nincsen RTL8192 driver.
Azt lehet IPK-ként telepíteni? Vagy van valami .BIN, amit be tudok másolni valahová? Jelenleg a vezeték nélküli hálózat meg sem jelenik a menüben.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
válasz rosszcsont88 #9849 üzenetére
Igen, köszi, azt már átböngésztem, sajnos az opli repojában nincsen úgy benne, mint a VTI-nél.
Más: a hétvégi nagy vihar kinél mennyire rontotta le a jel minőségét?
Nálam elment a legtöbb csatorna. A vihar múlásával visszajött pár, 40% körüli jellel.
A szomszédokat nem kérdeztem, hogy meddig nem tudták esetleg nézni, de jó lett volna összehasonlítani. Nekik 60-80-as tükör van fönt, nekem 120-as, Inverto LNB-vel, jó minőségű réz erű kábellel. Van egy olyan érzésem, hogy fölösleges volt a nagy tükör...Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs