- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Néhány kérdés, amire én nem tudom a választ, hátha itt valakinek van erről valami infója:
1. A UPC Directnek kb. 230 000 előfizetője van. Ez a kiadott kártyák számát jelentik? Tehát nekem pl. 3 db kártyám van, akkor én 3 előfizetőnek számítok?
2. Hányan használhatnak saját boxot (TV-t) és hányan szolgáltatóit?
3. A szolgáltatói boxokon belül hány százalék lehet HD-s?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Watt25
veterán
Ez a kiadott kártyák számát jelentik? Tehát nekem pl. 3 db kártyám van, akkor én 3 előfizetőnek számítok?
Biztosan nem. Nem fizetsz háromszoros díjat. Az, hogy 3 kártya van nálad, csak egy technikai sajátosság. Azért van, mert minden tévéhez kell egy. Amelyik szolgáltatásnál nem kell minden tévéhez (mert kódolatlan), ott emiatt alacsonyabb előfizetői szám jelenne meg a statisztikában? Összevethetetlenek lennének a szolgáltatók.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
NyalokAA
aktív tag
10% alatti azt írták , de pontos adatot senki nem fog neked ezekről adni . Az én területemen biztos nincs 5% - nál nagyobb a szám lehet a fővárosban vagy a dunántúlon más a helyzet.
Nem SD-s boxot már nem adunk ki évek óta , de mivel azok voltak a legstrapabíróbbak még rengeteg van kint az ügyfeleknél -
makoss
veterán
válasz humigabi #10461 üzenetére
Az a baj, hogy nálam gépen elég sok minden szaggat, a youtubetól a potplayeren át sok minden. Pedig nem egy rossz konfigom van! És ahogy castiels mondja jobb volna tv app erre, ott a youtube a Serviio is jobb...
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
szombi
tag
Sziasztok!
Csak a szokásos: a hűségidő hamarosan lejár. Felmondás, fél órás győzködés szüneteltetésről vagy továbbadásról, sosemvolt kedvezmények belengetése ha maradok, stb. Már majdnem megsajnáltam az embert, de ha ez van neki kiadva akkor nincs mit tenni.Ami végül megerősített a szándékomban, az a BOX leadás múltszázad eleji módja:
Zalaegerszeg mellett lakom, onnan 50km-re lévő Nagykanizsára vigyem be. Kettő (!!!) címet is mondott.
Tudom, ott rontottam el hogy egy éve amikor megkötöttem, tisztában voltam vele hogy Nagykanizsán van a legközelebbi box leadópont. Mit tehetek? A fosta majdnem ugyanannyi mintha autóba ülök a két BOX-al. Vigyek magammal fejszét is? -
baleszkr
friss újonc
Sziasztok!
http://www.satelectronic.sk/obchod/action/productdetail/oc/307605/product/smardtv-eurocam-cryptoworks-cam.xhtml
Van egy ilyen olvasom, de nem akar vele a smart kartya mukodni. Rosszul tudom, hogy kompatibilis?
Koszi a segitseget! -
csab2
veterán
Úristen! Ez a Filmbox Extra HD milyen fos minőség!!!!
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
castiels
addikt
HBO pakkot kellett volna felajánlani azzal többre ment volna a nép...
-
-
castiels
addikt
UPC DIRECT NOW működik Chromecast-al? LG böngészővel már nem működik sajnos... Applikációt nem hajlandók kiadni LG smart tv-re... Képernyőtükrözés sem működik, akkor meg fekete lesz a kép csak hang van, valaki tud valami okosságot?
-
djpundro
aktív tag
Mondjatok mar meg a HBO HD en miert megy angol nyelven 8 orakkor es cseh alairassal afilm .Ez nagyon ciki ,nem magyarnak van felkinalva?
Ez maskor is igy volt ?Barmikor odakapcsolom biztos nem Magyar nyelven megy .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
válasz djpundro #10489 üzenetére
HBO Hd tudtommal 1 van . Milyen kerdes ez ?Tan majd sd be nezzem az Oled teven a HBo t? Különben is ez a rengeteg sd kanalis 2020 ban mar tenyleg szegyen .Minden külföldi szolgaltatonak mar hd ban sokkal több a kinalat.
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
szombi
tag
-
szombi
tag
válasz rosszcsont88 #10495 üzenetére
Köszönöm, ezeket időközben én is megtaláltam. Zalaegerszegen nincs, de Nagykanizsán két helyen is jelen vannak. Feltételezem, Mucsaröcsögén több UPC ügyfélszolgálat van mint kutyaház. Csakhogy ezzel is bosszantsák a lemondó ügyfeleket. Ezért is mondtam le. Az ügyfelet semmibe veszik.
-
-
csab2
veterán
Én azt hittem, hogy a Docubox, és a Fightbox magyar nyelvű.
Az meg milyen már, hogy a jobb felső sarokban az van kiírva, hogy Fightbox HD mikor nem is HD...Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
castiels
addikt
Valakinek LG tv-n sikerült megoldani, hogy legyen ékezet az EPG-nél? Ne ilyen kriksz kraksz-ok legyenek a helyükön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest