- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Múlt héten akadtam a Terror c. sorozatra, aminek első két részét neten néztem meg. Ma lesz a 3., gondoltam megnézem AMC-n. Az az AMC, ami nekem bejön, vegyesen nyomja a hangot, egy műsorban magyarul beszéltek, ami jött utána film, már külföldiül Létezik ez totál magyarban, csak áttették vagy ez ilyen?! Egyébként nem igazán néztem az AMC-t még soha, így nem vagyok képben.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
djslave
újonc
udv, erdeklodnek, hogy van egy osregi philips dsr8111 belterim, es nagyon bug a ventilator, mit tegyek, siman lehuzzam a csatit?
nem fog besulni valami?[ Szerkesztve ]
-
Fejo
őstag
-
Fejo
őstag
válasz rosszcsont88 #9109 üzenetére
Itt kell valamit állítani? Sorry ha nagyon butákat kérdezek de nem vagyok otthon a témában a UPC Direct ügyfélszolija meg nem túl segítőkész...
www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography
-
Fejo
őstag
válasz rosszcsont88 #9113 üzenetére
Igen a TV-n is és a fali aljzaton is.
-
Watt25
veterán
Alapelv, hogy a csatornák behangolásához nem kell kártya. Tehát első körben azt a problémát old meg, hogy nem jönnek a csatornák. Antenna megfelelő beállítása, kábelek átnézése.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Clever0
senior tag
Ha fix antennád van, akkor a hold neve nem számít. A lényeg, hogy a TP-k adatai jók legyenek.
Ha jól sejtem LG tévéd van, esetleg annak a topikjában érdeklődj a műhold hangolásról: LG LCD és LED TV-k -
Fejo
őstag
Rossz topik
[ Szerkesztve ]
-
Clever0
senior tag
Végül is két kérdésre kellene tudni a választ:
- Lehet-e a Műhold / TP listát frissíteni?
- Lehet-e egyedi TP adatokat beírni és/vagy ilyen TP-t lekeresni?
Samu tévékre több csatornaszerkesztő progi is van, bár én a műholdas részét nem használtam. Biztosan létezik LG-hez is. -
csab2
veterán
Az a baj, hogy már régen csináltam (1-2 éve), ráadásul most nem vagyok a tévé közelében (2 hétig nem is leszek), így nem tudok segíteni. Egyébként én letettem a tévé saját műholdas tunerjének használatáról, miután 2 db modul is tönkrement a tévében. Most a szolgáltató saját boxát (Humax UD-Fox HD) használom teljes megelégedéssel. 1 óriási előnnyel jár a szolgáltatói box: nem kell hangolni semmit. Ha bármi változás történik a csatornákkal (másik frekvenciára kerül, megszűnik, új indul tévéadás indul, stb.) automatikusan lefrissíti. Meguntam állandóan telepítgetni ha valami változás történt. Márpedig az utóbbi években elég gyakran voltak változások a UPCD-nél.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
salapp
addikt
Sziasztok!
Most is UPC Direct van nálunk. (Én lemondanám, semmilyen reklámszolgáltatásra nincs szükségem műholdon sem, ami meg közte van műsor címkével, az is botrányosan fosch, de sajnos feleségem erre horgolgat.)
Most májusban fog lejárni a hűség.
A direct honlap valami botrányosan trükkös, még a kereső mezőbe beírva sem találtam meg pl. azt, hogy mennyi is egy második beltéri, stb.Aki tapasztalt, netán a csoda-cégnél dolgozik, van valami jó tippje, hogyan lehet a lehető legkevesebbet kiadni ezért a műsortartalmában elképesztően hulladék valamiért, ha sajnos a totális kiiktatás nem opció?
Magyarán van valami trükk, amivel nullához minél inkább közelíteni lehet a szolgáltatás árát?
Van esetleg valami értelmes netes megoldás, box-szal pl, ami ma már jól működik és gombokért lehet neten előfizetni rá? (Próbálkoztam két éve androidos box-szal, de akkor még az is szutyok volt, főleg a kezelhetőségét tekintve). Más családtag révén lehetőségünk lenne két eszközön horizon go-ra, de még a mobilon is akadozik, 120-as net mellett, "instabil hálózati kapcsolat"-ra hivatkozva, ami nyilvánvalóan egy újabb átqrás a szolgáltató részéről.
Köszi, hátha "fejlődött" valamit a világ két év alatt.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
zsoika
addikt
Szia! Nekem a UPC Direct nem hűséges....gondolom azért mert csak kártyát kaptam és a TV CI slotjába van dugva kártyamodullal.
Ezért fizetek valami 2200/hó és hozzá egy társkártya (ami édesanyáméknál van)+300Ft ....szóval ezt felezzük és valami 1200 körül jön ki /fő.
Vagy régebben működött az a megoldás is hogy interneten több beltérit hálózatba kötöttek és egy kártyát használva osztódott a ktg.....ilyenkor pár száz forintra is csökkenhetett az összeg. -
zsoika
addikt
Akkor saját box-ot kell venni és abba tenni.
Nekem egy AB cryptobox 650HD volt de a gyereknek így könnyebb , hogy csak be kell kapcsolni a TV-t.
Költségben hasonló mert egy kártyafogadó modul(amit a CI szlotba dugsz) 10eFt fölötti tétel és egy külső box is kb annyi. A külső box-ok előnye hogy szebb a képe és gyorsabb mint a tv-be integrált S tuner, viszont a 2 távirányító stb. meg nehezebb működést eredményez.
A mostani új készülékeken van e CEC funkció...amivel már vezérelni lehet és akkor egy távirányító elég.[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
Megnéztem, a sima Medium csomag jön ki két smart kártyával 3.300,- és Médium HD csomag négyezer felett.
Szóval semmi értelme.
Remélem, mielőbb elérhető nálunk is a Flip, és akkor a mostani 8.700,- helyett (UPC direct médium hd és Telekom 120 net) 4.000,- lesz minden egyben két tévére. Végre úgy érezhetem majd, hogy annyit fizetünk a tévé szolgáltatásért, amit ér, vagyis nagyjából semmit.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
zsoika
addikt
Én Tv-re mondom olyan 1250Ft ot fizetek(70akárhány csatorna) és internet az 5Ghz mikrohullám (10/2-es, más szolgáltató) 2650Ft szóval kb 4000eFt ahogy írtad, de nekem kevés a HD csatorna(nem is hiányolom mert nem nézek TV adást) és lassú a net.
Kodin szoktam filmeket,sorozatokat nézni és még egyéb módon.[ Szerkesztve ]
-
gamegod
senior tag
Sziasztok.
Van a családban egy ue32j4000 (nem smart, hd ready tv). Délután apum még nézte rajta az adást (upc direct) , este viszont bekapcsolásnál már ez a szöveg fogadta (bocsi hogy ezt a képet másolom be, nem volt kedvem leírni)ötletek? eddig nem volt probléma. kicseréltem a beltérit , áthoztam a saját 4k stbstb tv-mre probléma nálam nincs, megy szépen az adás.
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Bence008
tag
válasz gamegod #9139 üzenetére
Jól értem, hogy megcserélted a két beltérit? És mikor átvitted a te beltérid, akkor volt apud tévéjén jel? Egy ilyen eszköz egyébként megoldja a problémát, HDCP gondok esetén is használják: 1080P HDMI Female to 2 Female 1 In 2 Out HDMI Splitter Amplifier Cable Adapter
Viszont ezt csak abban az esetben ajánlom, ha nem lesz más megoldás, mert ennek táp kell + idő amíg megérkezik. Sőt, elsősorban a szolgáltatót hívnám fel, hogy adjanak egy olyan beltérit, ami képes működni egy viszonylag modernnek számító Samsung tévével, tekintve, hogy nem egy őskövület, és nem is noname készülék.
-
Alföldi Peti
tag
Sziasztok!!!
Tudnátok ajánlani CI modult freeSAT-os UPC-s kártyához? És Esetleg tudja valaki hogy két box mellé esetleg menyiért adnak egy modult?
-
vpanangin
senior tag
válasz Alföldi Peti #9142 üzenetére
-
rosszcsont88
tag
-
vpanangin
senior tag
-
rosszcsont88
tag
válasz Alföldi Peti #9145 üzenetére
modult nem , csak kártyát , extrák menüpont alatt smartkártya
[link] -
frovery
senior tag
válasz Alföldi Peti #9142 üzenetére
Amennyiben boxos előfizetésed van, nem igényelhető csak kártya. A kártyás előfizetés teljesen külön megy és a modulokról neked kell gondoskodnod, ezért olcsóbb is az előfizetés.
1 előfizetéshez egy kártya + egy társkártya igényelhető havi + 300Ft-ért.
Meglévő boxos előfizetésedhez kis szürke philips boxot igényelj, abból a kártya kivehető és berakhatod modulba vagy saját boxba. Viszont ilyenkor a 3. vagy 4. box után fizetned kell a bérleti díjat. -
nababika
aktív tag
Srácok. Tényleg létezik hogy a spanyol bajnokság átköltözik a Spíler TV re? Most innentől 5 pixeles adòn fogjuk nézni a spanyol focit? Vagy van valami alternatívája hogy HD minőségben lehessen mindezt nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest