- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz karl_fischer #10898 üzenetére
vasárnap is dolgoznak??
milyen csomagod van?appban milyenek a csatornák minösége?[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
kerxy
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan helyen lakunk, ahol egylőre nincs kábeles net/tv szolgáltatás. A netet egyelőre routerben elhelyzetett korlátlan SIM kártyával oldjuk meg, viszont antennás tv-t nem szeretnénk, így jött képbe a UPC Direct.
Eddig nem ismertem ezt a szolgáltatást, de a Samsung tv-nken van rá alkalmazás, és megtetszett, hogy simán net alapon tudnánk adást nézni. Mik ezzel a tapasztalatok, általában minőségben jó, folyamatos az adás?
Köszi előre is -
törölt tag
De ehhez kell a parabolás szett, előfizetés. Ahhoz eus határozat vagy mi miatt készült az app, ami jó jó, de még nagyon kezdetleges és nem minden csatorna van benne.
Minőségben teljesen olan mint a sima SD adás én azt hiszem HD adás nicns is benne ( vagy két hete nem használtam) És folyamatosan készítik, időnként változik.
-
kerxy
senior tag
válasz #81556480 #10904 üzenetére
Ez nekem nem volt egyértelmű, biztosan kell hozzá?
A https://www.upcdirect.hu/muholdas-tv/online-tv/ oldalon ezt írják, ebből gondoltam, hogy megúszhatnánk a cuccot:
"Kiváló választás, ha nincs parabolaantennád, és kihagynád a szerelés velejáróit!" -
draco31
veterán
Hello!
Ismerős lecserélte a képcsöves tv-jét egy laposra.
Ám de a HUMAX UD-FOX HD jó szokásához híven nem tudja megoldani ezt a dolgot. Vagyis nincs kép, csak amikor bekapcsol a beltéri, akkor jön a logó, és annyi.
Lehet valahogy így resetelni, hogy jöjjön a kezdő beállítás, vagy mi a megoldás ilyenkor?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
snooze
veterán
valami hiba van az upc direktbe belépéssel?nálatok jó?
GO Gunners!!!
-
draco31
veterán
válasz garga01 #10913 üzenetére
Ezt az okozza, hogy buta a doboz. Digi legalább úgy programoztatta, hogy megy mindkét kimenet rajta, így ilyen tv váltás esetén nincs gond. De ezekkel csak a gond van.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
tkomlosi
aktív tag
Sziasztok!
A jövőben leszek upc direct előfizető, mivel ahova költözünk nincs kábeles lehetőség.
Azt szeretném kérdezni, hogy itt arra van lehetőség (mint T-kabelnel), hogy bármelyik boxon visszanezheto legyen a felvett adás vagy csak azon lehet, amelyiken a felvétel el lett indítva?Köszönöm!
-
karl_fischer
aktív tag
válasz tkomlosi #10915 üzenetére
Szia. Nálam régebben Telekom IPTV volt, optikán. Ott a három beltéri halózatba volt kötve, bármelyikről lehetett felvételt kezdeményezni és azt visszanézni, pedig csak az egyikben volt HDD. Itt a műholdas UPC Directnél két beltéri van, nincsenek hálózatba kötve, felvenni külső HDD-re vagy pendrive-ra lehet. Természetesen csak azon lehet visszanézni, ahol fel lett véve a műsor.
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Az a gyors kérdésem lenne, hogy a UPC Direct az DVB-S vagy S2be sugároz? A TV-m CI+ foglalatos, de csak DBV-S-et tud az S2et még nem (Pana Viera ST60).
Szeretném a box nélküli megoldást, hogy ne kelljen + távirányító, meg TV+box bekapcsolgatás stb..“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
garga01
őstag
válasz kicsi kecske #10921 üzenetére
Nagy része DVB-S, pár darab DVB-S2 frekvencia van, itt meg tudod nézni melyikek. Collapse all freq.. gombbal össze tudod csukni és megnézni melyik adók vannak S2-ben. De gyakorlatilag nem olyan sok, én ezért nem vennék/kérnék külön boxot.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
lszlogal
senior tag
Sziasztok!
A UPC Directnél még lehet kérni DVR-os boxot, vagy kivonták a forgalomból? -
garga01
őstag
válasz kicsi kecske #10923 üzenetére
Mondd neki, hogy az RTL HD-ban plusz egy távirányító, annyit nem ér meg És még emel az áramszámlán is a box, igaz minimálisan.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
TraceR
tag
Sziasztok,
valaki próbálta már a Direct Now applikációt LG TV-n? Ezen keresztül a HD adás milyen minőségű és felbontású? Valaki itt fentebb el van ájulva tőle, más azt írja talán 720p. Van valakinek konkrét tapasztalata?
-
TraceR
tag
válasz snooze #10927 üzenetére
Na, közben elő is fizettem rá (14 napig ettől is el lehet állni amúgy mint minden netes vásárlástól) és maga az app nem annyira rossz (LG TV-n), de a képminőség az nem olyan HD azért mint kábelen lenne... ez inkább 720p mint 1080p. Beszéltem ügyfélszolgálattal telón ott azt mondták _akár_ 1080p is lehet
-
TraceR
tag
válasz humigabi #10930 üzenetére
Böngészőből nézve (livetv.upcdirect.hu) lehet választani minőséget és ott írja a felbontást, sávszélességet is és a legjobb (a HD-nak nevezett csatornáknál) 1280x720p és 3.9mbit, de pl az RTL Klub csak 1024x576p és 2.4mbit. Szóval kamuznak telefonban, nincs 1080p-s csatorna az app-ban...
-
rosszcsont88
tag
válasz kicsi kecske #10921 üzenetére
mind2 DVB S és DVB S2 frekrencia van
tuner/antenna kimenet fogja ,milyen frekrenciát tud megtalálni ...
saját mediabox kell használnod . 20000-150000FT márkától függ [link]DVB - Digitális videó műsorszórás
DVB S - mühold mpeg2 720x576p25
DVB S2 mühold HD mpeg4 1080p25,, HEVC 4K 2160p25,50,60 !DVB C - kábel tv mpeg4
DVB T - földi digitális mpeg4/HD1080p25,
DVB T2 földi digitális hevc 4K 2160p25,50,60 ![ Szerkesztve ]
-
autolab
csendes tag
Sziasztok,
Új Upc direct előfizetésem van 2db CI modullal, a sikertelen (önálló) beüzemelés után vmikor a smartkártya infónál látható előfizetői státuszom eltűnt, ezt azután vettem észre mikor a sokadik nekifutás után sem aktiválódott a szolgáltatás. Nem látható egyik kártyánál sem amelyek két tv készülékbe voltak külön külön behelyezve, ennek okát tudja valaki? Az FTA persze megy, minden más kódolva, upc egy percet sem ment még. Szolgáltatónál és az egyik forgalmazónál is lefutottam pár kört, de a központi frissítés (üzemelő tv készülékkel) majd saját online kártya frissítés után sem változott semmi.... -
autolab
csendes tag
válasz humigabi #10942 üzenetére
Igen, annyit tettek, hogy frissítettek a központban. Modulok, kártyák adatait látom. Hitelesítés is rendben ment, mivel 2 kártyám is van ezért volt lehetőségem 2x annyit próbálkozni, az eredmény ugyanaz mindenben, nem aktiválódik, más téren rendben lenne. Kézi hangolással, aktív hálózat kereséssel, csatornák megvannak stb. stb. elvben mennie kellene de már mindenben kételkedem. Persze lehet rosszul csinálok vmit de a kártya előfizetői adatokra nem hinném, hogy bármi hatással lehetnék mindkét kártyára a tv mellől . Gyanús, hogy szerelőt kell hívnom amit nem akartam a járvány miatt és beltérim is lesz amit szintén nem akartam....
-
kulu22
aktív tag
válasz autolab #10943 üzenetére
Vidd be a legközelebbi területi viszonteladóhoz. Nálam is ez volt, aztán kiderült, hogy resetelni kellett a kártyát egy másik fajta készülékben majd újraaktiválni. Ezért hiába küldözgette az ügyfélszolgálat a frissítést (és csináltatta velem meg 10x a csatornakeresést meg a többi marhaságot), meg persze hiába nyomogattam én is.
És csak akkor hozd el, ha ott már működik.[ Szerkesztve ]
-
humigabi
aktív tag
válasz kulu22 #10944 üzenetére
Jó "móka" lehetett.
Három éve igényeltem egy beltérit, de olyan Philips-et, amihez nem volt párosítva a kártya (hiába voltam akkor 14 éve előfizető, csak kártyát nem adtak). Rendeltem egy CI modult, kártya bele, be a modul a TV-be és gond nélkül működik azóta is.Nem tudom, mi lehet autolab kártyáival, de lehet neked lesz igazad és reset után menni fognak.
humigabi
-
gregory91
senior tag
válasz autolab #10940 üzenetére
Esetleg egy gyári visszaállítást,újrahangolást javasolnék(megnézném azt is nem-e poros esetleg a modul foglalata) illetve,kivenni visszatenni a kártyát a modulba.Aztán egy UPC-s csatornára kapcsolni aztán várni a "messiást".
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
autolab
csendes tag
Köszönöm a segítséget, tanácsot mindenkinek, másik forgalmazónál még teszek egy próbát de a upc-re bízom aztán. A tv 2 és 3 évesek, a gyári visszaállítás és a hangolási gombokat, modulokat "elkoptattam már" a hosszas próbálkozások alatt. Majd közzéteszem mi lett a megoldás...
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Végre megvan a Direct Now a tv-mre. Feltelepítettem az appot, működik, csak egy gond van. Maga a kezelői felület, a főoldal, a műsor újság stb. kitölti a teljes képernyőt, de maga a műsor csak 4:3 arányú, így nem annyira nagy élmény a tv-zés. Már néztem mindent, de nem találtam rá megoldást. Van valami ötletetek?"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest