Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    válasz lupus_l #7491 üzenetére

    A nyáron én is le akartam mondani a teljes előfizetést, mert találtam kedvezőbbnek tűnő ajánlatot. Ajánlgatták is egyből, hogy ilyen-olyan kedvezményt kapok csak maradjak. Később kiderült, hogy majd' 30k-ért kötötték volna be a másikat, (amiről nem szóltak előre, még mikor direkt rákérdeztem a pluszköltségekre emailben meg telefonon is, akkor sem, úgy meg már nem érte meg váltani, főleg ha azt néztem hogy a UPC mit ígért ha maradok..) így maradt a UPC. Mikor beszéltünk, hogy sztornó a lemondás, rákérdeztem, hogy akkor hogy is van az a kedvezmény amit ígértek ha maradok? Ja hát az nem jár, csak új előfizetőknek.. mondjam le, adjam le a boxokat, aztán x idő múlva kijönnek megint bekötni és akkor megkapom de akkor hetekig nincs tv. :((( Vagy annyit tudnak ajánlani, hogy a 2. boxra 300 Ft helyett csak 100 Ft-ot kell fizetnem, ha most rögtön cserébe 1 év hűséget vállalok.. Jó, a hűség nem gáz, úgyse váltanék, mert nincs mire.. legalábbis nem találtam olyat ami árban, kínálatban és minőségben is megfelelt volna. Na de beígérik a fél évig fél árú havidíjas kedvezményt ha maradok, aztán mikor úgy döntök, sehol semmi. Hiába beszéltem én, hogy előző héten még ők erősködtek, hogy megkapom ha maradok. Legalább azt sikerült elintézni, hogy a két HD box maradhatott nálam.

    (#7495) frovery :
    csab2: Igen. Beleépítették a HD-t, mintha ez alap szolgáltatás lenne. Nem rossz elgondolás szerintem. <-- akkor ez most azt jelenti, hogy meg kéne kapnom a HD csatornákat a PlusTV csomagom mellé?

    Más: a Humax UD-Fox HD-s beltérin mi a legfrissebb szoftver? Bekapcsoláskor az egyik 3.1.3-at ír ki, a másik 3.1.2.-t (ez sokkal gyorsabban működik.) Ami az én szobámban van, azt írja 2013.03.-ban volt frissítve (szoftver verzió HUSIAA1.02.06).

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák