- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chelsea4ever
tag
válasz ATM_automata #1649 üzenetére
Semmi baj!csak az a baj, hogy nem én vettem a gépet hanem kaptam(ésmég ilyenSuli*etes) !
-
DroneZ^
őstag
válasz Chelsea4ever #1651 üzenetére
azittem ez a suli ize mar vegleg elpusztult
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
nagyúr
válasz ATM_automata #1639 üzenetére
Vagy kiméred a mérési pontokon egy mulitmeterrel mondjuk, vagy elfogadod azokat a közelítő értékeket, amit mondjuk az Everest ad.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Chelsea4ever #1653 üzenetére
Szinte biztos, hogy vmi 300W-os kodegány csótány van benne.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Thrawn
félisten
válasz Chelsea4ever #1656 üzenetére
Az Everest nem tudja megmondani milyen tápod van
Jorus: Szerintem se[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
TazLeacher
nagyúr
válasz DroneZ^ #1643 üzenetére
Javaslom olvasd el 6 napos PH!-s tesztet, Fél tucat erős processzorhűtő...
Néha hasznos lehet ez oldalnak azon részét is olvasgatni...
-
apro
senior tag
hali
Hát bocs hogy beleszólok, de az ilyen leblombázott"TescO Gazdaságos" gépeket még sosem láttam Cadegon Táptól 'JOBBAL"szereltet, szóval mind egy szálig "Turbinák, 1-2 éves tápok " máskép hogy érnémeg eledmi?
hali -
Laraxior
titán
hú öcsém a villanyt kapcsold fel ha pötyögsz mert 3szor kellett elolvasnom mire kibogarásztam. sorry
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Támadt egy kis problémám.
DFI Nf3-as lapom van,procit cseréltem benne.Az új procit Everest szerint felismeri,de csak 800MHz hajtja.A cpu szorzot levette 4x-esre a biosom Phoenix-Award v6.00PG hol és hogyan tudom gyári 2400MHz-re vagy fölé huzni a procit?
Köszönöm a segitséget! -
-
Laraxior
titán
válasz ATM_automata #1667 üzenetére
Számítógép---> érzékelő
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Chelsea4ever
tag
Hy!Tudnátok segíteni abban, hogy hogy kell kezelni a "PC Booster" nevű progit, mert angol és nem akarok semmit elszúni (pl:mindent letörölni a gépről)!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ATM_automata #1667 üzenetére
DIMM fesznél. Mármint, ha megkapja a deszkától az infót. Ha nem, úgy vmi gyári tuning vagy monitorozó progit kell feltenned, PC Probe vagy hasonlót.
-
faber24
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy C2D E6550 procit szerintetek kb. meddig érdemes húzni gyári hűtővel? Érdemes egyáltalán próbálkozni ilyesmivel? Mondjuk azt hallotam/olvastam, hogy ezeknek viszonylag jó a gyári hűtése, de inkább kicsit lassabb legyen a gép, mint hogy elfüstöljön
[ Szerkesztve ]
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
Jedi25
csendes tag
Sziasztok!
A 2,66 GHhz-es E6750-emet sikerült felhúzni 3,6-ra, gigabyte p35-ds3-al, valamint 667-es Geil memekkel (550-es LC táppal). Az FSB-t ha jól emlékszem 450-en állt meg. Alapból a magok 30 fok körül voltak, most húzva 50. 3dmark05 alapon 16000, húzva 20000 pont
Játék alatt a proci 55 fokra is felmegy, nem sok ez egy kicsit??
ÜDv..
Jedi25 -
nagyúr
válasz faber24 #1671 üzenetére
Nem is annyira a hűtők jók, mint inkább a procik azok, amik nem melegszenek annyira. Nehéz lenne egzakt értékeket megadni, a legegyszerűbb, ahhoz viszonyítani, hogy addig húzod a procit, és emeled a feszt, amíg terhelés (stressz teszt, tehát Prime, vagy Orthos) alatt eléri a 68-70 fokot max ford.számú ventivel. Ez normál használat esetén 48-54 fokos load hőmérsékletet fog jelenteni. Hogy ezt milyen órajelen és milyen feszen tudja majd a procid, azt már magadnak kell kitapasztalnod.
-
-
-
törölt tag
Volna egy kérdésem, mert furcsának tartom ezt. Miért lehet az, hogy a 6550os core2duo procimat nem birom rávenni a 7xes szorzóra? 6xos szorzón megy mindig, hiába állítom biosban 7xesre vagy akárhol. amugy p5k alaplapon van.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz #11302912 #1682 üzenetére
Arra gondoltam első körön, hogy az aktív EIST miatt veszi vissza a szorzót, de ezek szerint nem. BIOS-ban gondolom jól van beállítva. Látom írtad is. Mellékelnél egy Orthos FFT teszt + CPU-Z-t tartalmazó képernyőmásolatot?
[ Szerkesztve ]
-
-
Daath
csendes tag
Orthosnak mennyi idő kell, míg stabilizálódik a hőmérséklet, és azt mondhatom, ennyi a hőmérséklet terhelt állapotban?
Négymagoson egy mag/orthost futtatok blendben. Ez megfelelő módszer a terhelési hőmérséklet megállapítására? -
nagyúr
Jó módszer, kb. 5-10 perc alatt eléri az üzemi hőmérsékletet, ahonnan már nem megy feljebb. A legegyszerűbb, ha indítasz egy monitorozó progit is, mondjuk Everestet, és logolod a hőmérsékleteket, abból szépen látszik, hogy hol simul ki a görbe.
-
$mith
tag
Sziasztok!
Konfigom: AMD A64 3000+ Venice (rajta Cooler Master 'valamilyen' hűtő - leginkább az 'X Dream K641'-re hasonlít),
Asus A8N-E,
2x512 Mb DDR1 RAM 400Hz 3-4-4-8,
Inno3D 7600GS 256 MB DDR2.Én csak az 1.8-as procit szeretném húzni (2.4 környékére a ProStreet miatt .Érdemes egyátalán elkezdeni a tuningot? Vagy az a kb. 600 MHz nem oszt nem szoroz semmit? És még az lenne a kérdésem, hogy mekkora az a fesz. amennyivel még ez a processzor biztonságosan üzemeltethető?
-
$mith
tag
-
$mith
tag
Jelenleg itt tartok:
CPU-Z: Core speed: 2408.2 MHz
Szorzó: x9
Bus speed: 267.6 MHz
HT Link 802.7 MHz
Voltage: 1.4 (alapfesz)CoreTemppel és Everesttel is 33 fok körül van(üresjáratban). Valószínű így marad... (max. 2500-at még letesztelem talán) Nem baj hogy a HT ilyen 'alacsony'? Olvastam hogy 1000 alatt kell lennie, de ez nem kevés egy picit? Ha igen a szorzóval kéne inkább babrálni hogy jobb legyen az összkép? Ja és ne adjak neki egy kis plusz feszt (1,4125 V-ra)?
-
csabesz123
csendes tag
Sziasztok!A segítségetek kérném!Gépvasárlást tervezek de nem tudom melyik procit vegyem.E6750 ~43 000 Ft vagy E6850~ 57 000 Ft!Esetleg ha az előbbit venném és tuningolnám az elég lenne? Meddig lehetne túlhúzni gyári hűtővel stabilan?? Előre is kösz a segítséget!!!
[ Szerkesztve ]
-
igor78
tag
Na szóval egy kis segítségkérés zöld füllel ha lehet: E6750-es procimat szeretném kicsit megpiszkálni. Na nem durván, maradva a gyári hűtőnél és a stabil működést szem előtt tartva, szóval csak finoman. Tudom, hogy a bios-ban kell piszkálni, de ha valaki pontosítana nekem azt megköszönném
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest