Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Skynet

    senior tag

    Hi all!

    Még mindig pendriveról sajnos, de már ext4-ről és swap-al együtt jelentem, hogy a torrent végre stabilan fut, nem restartolt, nem fagy le totálisan a cucc. Viszont nemtom mitől de random mint ha elszállna a wifi, mármint nemtom mikor vagy mitől, legalább 6-8órát stabilan gond nélkül ment a wifi, reggel 4-kor mentem aludni, keltem 9-kor és a wifi látszik, laptopok és a telók is látják, de nem tudnak kapcsolódni. Csatiztam lan-ról, gondoltam megnézem lehet mégis le van fagyva az egész, de nem. Csak a wifi szerencsétlenkedik.

    Ennek a wifi-s dolgonak mi lehet az oka? Rosszul állítottam be valamit, esetleg cseréljek fw-t, vagy lehet köze az elvileg kevés ram-nak miközben a swap-ból is csak legfeljebb 3-4mb-ot használ? Nem szeretnék emiatt én is 2 routert használni :( Megoldható valahogy csak a wifi újraindítása a teljes router restart nélkül?

    Terveim közt szerepel a ram csere, ezt a router mennyire tolerálja szoftversen :F Tehát mint ha pc-ben cserélnék ram-ot és mint ha semmi sem történ volna megy szépen minden, vagy emiatt egy az egybe megborul majd openwrt (?) ha ez lehetséges: lehet láma 5let ha már fizikai változás miatt megy gallyra a szoftver, de ilyenkor a qss gombos visszaállítás segíthet?

    Köszi :R

Új hozzászólás Aktív témák