-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nem nem ilyen amd-n. Sot 970 vs 390-ben is az amd kártyán jobb. Nekem 380-al sincs baj.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
veterán
válasz Snip3r_HUN #9951 üzenetére
igen, ma este megy fel nekem is a 15.11 vissza. 270X-el tökéletes volt. Egyszerűen hányadék ez a crimson....
.LnB : Szerinted?
Soroljam milyen kártyákon próbáltam?
AMD : R7 260X, R9 270X, R9 290X és R9 390X : 15.11-el tökéletes, 16.3.1-el hányadék... Sokkot kapok kifolyik a szemem...
Nvidia : GTX750, GTX680, GTX770, GTX970, GTX980 - mindegyiken tökéletes.[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
raven84
senior tag
Hali, van esetleg vmi lista itt ahol játékosokat fel lehet venni. Daily challange módot szeretném letolni de egyszerűen nem lehet. Az 6. gruppom oszlik fel mert senkinek nincs dpse, ez volt tegnap is. 150k dps 70k hp csak elég nem?
Valaki daily?
-
raven84
senior tag
válasz bulikavagyok #9956 üzenetére
Köszi, erre a listára fel lehet kerülni valahogy?
-
addikt
i4590K
HD7870 2GB
16.3.1 Crimson driverrel is tökéletesen fut 2048x1152 felbontáson (nyilván nem 60 fps-kel, csak 35-50, high/middle grafikai beállításnál)És még egyetlen villódzó textúrát sem láttam, ami az összes high-end gamernél előjött...
Szóval elég nagy az anomália , nem csak a driverrel van gond.
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #9960 üzenetére
Kicsimixet vagy westlake-et kell keresni, ők tudják szerkeszteni a doksit.
Live-Die-Respawn
-
venomka1
aktív tag
Tudtok valami oldalt hogy kell modolni, stb hogy ha DPS akarok lenni? Vagy esetleg ti is tanacsolhattok dolgokat. Milyen modokat hasznaljak, kepessegeket stb, hogy dps legyen a kari, ne hibrid keverek. Mikre erdemes gyurni.
-
Garsza
veterán
Helló! Tudtok nekem mondani nagyobb sebzéssel és kisebb visszarúgással rendelkező Gold fegyvert a Caduceusnál.
Kéne valami helyette ami jobban használható. Elsősorban középtávolra. Közelharcba nem nagyon szoktam belemenni de van hogy nem tudom elkerülni. Távolra meg van egy First Wave M1a -m az tökéletes.
Ha tudtok valamit ajánlani az is érdekelne hol vehetem meg. -
nagyúr
smg. van arany vector blueprint boo vendornál. ha kicsi a lőtáv, akkor a sebzést adó modokat cseréld le optimal range-re.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
könnyen ki tudod próbálni. vegyél valami buta zöldet a vendortól, és irány a lőtér.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
duvi
nagyúr
Ha valaki látja DZ-ben két mélyen tisztelt honfitársunkat (Frost72HUN és Ghost57HUN), akkor számítsanak rá, hogy mindketten roguek. Főleg kivonási pontokon kemperkednek egy 4 fős csapattal. Udvariasan odaköszönnek magyarul, hogy helósztok és amikor akasztjuk fel a cuccost, akkor hátba támadnak.
-
flash-
veterán
válasz vegitossj7 #9852 üzenetére
ha alt entert nyomok, akkor ablakban fut a játék,
utána hiába nyomom nem áll vissza teljes képernyőre -
vendingo
veterán
Bakker, a procim akadt ki. 4.4Ghz-re volt húzva, és amióta alap órajelen ketyeg azóta nem produkálta a jelenséget, viszont amit furcsállok, hogy azóta a VGA +10-13 fokkal magasabb hőfokot ért el játék közben.
Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de most az a jó, hogy működik.
A 3.3Ghz-nek is megvan a hátránya, azóta meg néha micro laggol a játék, de nem vészes.
Nem akar nekem összejönniCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
raven84
senior tag
válasz Snip3r_HUN #9973 üzenetére
A DZ-s tervrajzok jobbak mint a műveleti bázison lévőek? Elvileg a HQ-s tervek is item lvl 31-esek.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz raven84 #9975 üzenetére
Változó,lehet jó terveket venni,de a műveleti bázison a választék sem 24 óránként változik,hanem ~hetente egyszer. A DZ-s védett házakban nem phoenix creditért hanem dz pénzért lehet terveket venni,persze ez csak lv50 után érhető el.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
pzstm
titán
válasz raven84 #9975 üzenetére
viszont van olyan LvL31-es (akár fegyver, akár Gear), ami csak DZ vendornál van....(bázison van a párja úgymond)
DZ vendoros craft viszont Division techbe kerül, amiből aranyat nem tudsz csinálni, csak farmolni....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
Dúrván nyomod. Én lvl 9 vagyok dz-be még be se mertem menni.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz raven84 #9982 üzenetére
Most mér’ ? DZ-s vendornál DZ pénzből vásárolhatsz,a bázison meg phoenix creditből. Annyi a lényege hogy ha le akarod craftolni azt a fegyvert amit dz vendornál vettél tervrajzként,akkor a szokásos fegyveralkatrész + ragasztószalag mellett division tech-re is szükség van.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
raven84
senior tag
válasz Snip3r_HUN #9984 üzenetére
Felettem írták h. ott is főnix kreditbe kerülnek a cuccok lvl50től is. Akkor valaki dezinformálni akar
-
D.Orion
veterán
Ez marhajó, 8 gyökér rugó az egész DZ-t végig hentelnek, mindenkit lelőnek akit csak látnak. Semmi értelme nincs, hogy lelő, mert alacsony szintű vagyok és még cuccom sincs... Erre meg agyonlő, gyökér fasz. Az se érdekel, ha topik olvasója is van közte. Semmi logika nicncs benne, egyszerűen csak böszmeségből lelőnek mindenkit.
-
Csabee86
senior tag
Mi az elsődleges fegyvered? Én Caduceus-t használok, ma végre be tudtam vásárolni Dark Zone-ban tervrajzokból de semmim nem változott. Pedig elég jó a Caduceusom. Nah mindegy.
-
D.Orion
veterán
Látom mindketten megértettétek. Nem az a baj, hogy lelőnek, hanem az, hogy ez nem előnyszerzéssel történik. Csak szimplán futkosnak nyolcan és lőnek akit érnek. Nem kell nekik semmi cucc és nem is érdekli őket semmi. Mennek lőnek azt mennek tovább, egyszerűen gyökerek. Remélem mással se fogtok találkozni DZ-ben, mint hogy a bejáratnál agyonlőnek céltalanul. Magyarázzad már el nekem kérlek, hogy mégis mi a jó abban, hogy egy frissen a zónába lépett játékost lelősz? Se credit se cucc, csak szimpla gyökérség.
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
válasz D.Orion #9992 üzenetére
For lulz.
Más: Van akinek full elektro karija van? Jó az valamire? Kicsit ráuntam a "DPS"-re,uncsi tunkolgatni,főleg egyedül meg randomokkal. 30/42 vagyok,ha valaki szeretne játszani: blindpilot_ az uplay ID-m. 166k dps, 60k hp.
Ja,long live the king:
HutchieMegint más:
R390-em van és a max FPS amit elérek az 60(gondolom valahol le van lockolva,de az istenért nem jövök rá hol.) Van valami tipp? Játékban nincs,vidkártya beállításnál nincs.[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
zola09
aktív tag
Én úgy vettem észre hogy van pve only tartalom a játékban. És nem is DZ-ből lettem full HE.
D.Orion: 13 bejárata van a DZ-nak, a rogue-ok meg villognak a térképen, annyira nem érzem kivitelezhetetlennek hogy elkerüljem őket. PVP-t meg nagyon sokan azért csinálják, mert élvezik hogy megölik a másikat. Ez ilyen.
storm3: Én most közel 40k skill powerrel tolom, healer/support build, a shotisokon kívül bármit lehet facetankolni DPS karakterrel mert többet töltenek vissza a skillek mint amennyi sebzést kapsz(Challenge-ben ofc)
[ Szerkesztve ]
-
Dragovich
csendes tag
Alakul a kis karakterem.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz raven84 #9985 üzenetére
DZ3-ba, esetleg négbye lehet hogy még DZ credit a blueprint. De az igazán finomak a DZ6-os vendornál kicsiny 62-es szintemmel is phoenix creditbe kerülnek.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pohár
félisten
ULTRA WIDESCREEN GAMING - The Division Giveaway!
na jó, akkor ezúton szeretném küldeni magamnak a "Hogyha nékem sok pénzem lesz" örökzöld slágert...
masszív látvány lehet élőben, az már biztos (még az 1440p@60Hz is jól nézett ki 1680×1050-es monitoron keresztül)[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
warcat
veterán
The Division - Hutch Farm Exploit (Bullet King) - Madison Field Hospital
Ezek a trükkök a police academyssel egyetemben csak azt mutatják,hogy mekkora igény lenne egy normálisan farmolható,"jóváhagyott" békés pve területre,ahol egyedül is ellehetsz.
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest