Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz TommyS_27 #52079 üzenetére

    Szerintem meg nem rossz, az egyetlen szet, amiben védve vagy az aimbotos+no recoil+no spread hérókkal szemben.

    Volt tegnap egy hármas csapat rektelték a szervert, de ők se tudtak mit kezdeni a D3-al amikor ott voltunk mindig feküdtek. 1 végső healer volt köztük meg 2 DPS, az egyik magáynos csillagban a Snorry666, mondjuk ez a gyerek szerintem nem tisztán játszott (jó párszor találkoztam vele előtte is már), de ez a magánvéleményem.

    Az mondjuk tendencia lett, hogy folyamat le vagyunk csíterezve, mert kb sok szerencsétlennek fogalma sincs, hogy hogyan is kellene összerakni, holott tele a YT videókkal is akár, nem beszélve arról, hogy maga a leírás is egyértelműen vezet a 9000 stamina felé, azaz igazából el se nagyon lehet téveszteni. Egyedül a képzettség az, amit ki kellett kísérletezgetni.
    Nagyon sokan jelentettek bennünket, bár ez a legegyszerűbb, elég ha az Ubi megnézi a statokat, ehhez még vizsgálni sem kell, elég egy scriptet írni nekik, ami ellenőrzi a statokat.

    Volt tegnap is egy magyar csapat, akik megmondták, hogy szarok vagyunk. A gyereknek 8 nap játékideje van (2 hónap alatt), de megmondta a tutit :DDD Vagy csak egy nyomorék csíter, akinek tényleg az x-edik accountja (mondjuk mondta is, hogy 2 havonta szokták bannolni, akkor ez most megint következik ;] ), vagy csak egy hatalmas szájhős, akinek a többiek segítettek összerakni egy Striker szettet, amivel most már nem boldogul.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák