- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Shkiz0 #98750 üzenetére
ezt kéne csiszolgatni, azaz szűrni, hog ymiken megy el?
Azon megy, hogy kicsi az odds.
Nézd azt, hogy felteszel 1000 HUF-t egy mondjuk 1.30x oddsra, ha jön nyersz 300 forintot.
Viszont ha buksz, akkor hogy ezt a bukót visszahozd 3db nyerő szelvénynek kell lenni ugyanilyen oddsért.
És mivel említettem, hogy nem játszok állandóan nagy oddsokkal, így adja magát, hogy hiába jön 4-5 1.30-as, ha elmegy mellette 2 már mínuszos a dolog.
Illetve azt is nézd, hogy ugye volt egy 100 ft-ból 32.600-as szelvény is 326x eredővel, 10 meccsel ami egyen ment el, és abban volt 3.30x és 2.00x feletti odds is, az is szépen dobott a statisztikán.
Ha az nincs, akkor a single is bőven bukós lenne.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Shkiz0 #98750 üzenetére
nem vagyok önjleölt mentor.
(ráadásul még azok közé is tartozom, akik felhúznák a nem vagyok sárlee pólót, ha lenne.)
de legalábbb végeztél összesítést, és lehet mérlegelni, hogy mik a célok, mi a jobb.csak gondolj bele.
csendesen.
ha minden fogadó úgy tette volna az eseményeket, amiről beszéltünk.
csak 1-2% haszonnal.
valszeg csökkennének az odds-ok.
tehát jól kikqúrnánk magunkkal....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
válasz szab.tam #98752 üzenetére
Jó lesz az, fejet fel, nem szabad lógatni az orrom, egyszer csak fordul már a szerencse, jövő héten úgy is rontáslevétel, hátha az segít
Amúgy azt lehetne csinálni, hogy mondjuk naponta kiválasztani 2-3 eseményt ami legalább 2x odds vagy e felett van, akár döntetleneket is, és azokat így singlebe megtenni. Főleg ha döntetlenre áll rá az ember, és csak azokat a bajnokságokat erőltetné ahol amúgy is sok a D (francia 2 pl) akkor napi 3 meccset kiválasztva és megtéve már 1 jött eseménnyel is 0-án lenne az ember. Jó persze azzal tisztában vagyok, hogy egy D-t a legnehezebb eltalálni, de ezt talán lehetne csinálni a "rendes" szelvények mellett.
De itt is benne van a pakliban, hogy pont egy szar szériát fogsz ki már rögtön az elején, és napi 3K-val pár nap alatt ha egy se jön szép bukót lehet elkönyvelni, pláne hogy ha a "rendes" szelvény is úszik.De személy szerint én még mindig azt tartom a legjobb dolognak, hogy 2 esemény 2-3x eredővel, és nagy pénzel (10K vagy e feletti tét) játszva egész szépet lehet nyerni. Csak hát ehez kéne nyerni valamicskét, hogy legalább ha nem is 10K-val de 5K-val elkezdeni, és ha jön 2-3 nap akkor lehet emelni a tétet, de ekkor is úgy hogy a tőke még mindig erős maradjon, ne kockáztassuk az összes pénzünket. Ha jött volna bármelyik nagyobb szelvényem simán megpróbáltam volna már azt, hogy napi 3db 2 eseményes szelvény 2 max 3x-os eredő körül 5K-val rakva, és természetesen elkerülve azt, hogy 1 esemény több szelvényen is szerepeljen ugyanolyan formában, és így akkor nagyobb az esély hogy legalább 1 jön belőle és máris nullás a nap.
De ha már az esetek 60-70 százalékában jönne a napi 2 már bőven nyereséges lenne a dolog.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
dnl91
tag
válasz Shkiz0 #98753 üzenetére
Én most valami hasonlót kezdtem el. Pár esemény, max 2-3 db, és apró téttel, kb a bank 5-10%-val teszem.
Sajnos még nem teljesen fegyelmezett ez a módszer, mert van hogy rakok napközben, vagy élőben, de eddig pluszos a dolog.11-én indítottam, 2000 ft bankkal, most vagyok 7060 ft-on, szóval eddig a profit már elég szép. Folytatom a bank 5-10%-ával a pár szelvény/nap taktikát. Szelvényenként minimum 2x oddshoz tartom magam. Néha mennek trixiek is, néha azok is betalálnak. Egyébként ha már napi 500huf-ot is tudok hozni nekem elég az is, mert elég sokat játszok. A lényeg inkább abban lenne, hogy huzamos ideig egyenletesen növekedjen a bank, minél kevesebb kockázattal.
Odáig már legalább eljutottam, hogy idegből nem teszek nagytétes szelókat.
Szerintem próbáld ki te is, hogy amit kinézel 6-8 meccset, felosztod pár szelvényre, és akkor több az esély hogy nő a bankod, mint így hogy 1-1 elmegy.
-
adrian94
őstag
Éjszakára NBA vagy NHL ? Tippek ?
-
bammbula
tag
Atletico Madrid szerez ma gólt szerintetek?
-
törölt tag
melyik félidőben lesz több gól.
2. félidőben
2.00 odds ez jó lehet.
-
L_YKing
addikt
válasz idegbeteg18 #98761 üzenetére
Szerintem is felette lesz.. Real tamad es onnan kontrazhat az Atma... Szerintem 4 felett lesz
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
zolynet
veterán
mára barátságos meccs próba zürich+fener 2.14x
tegnapi nyerő széria (az összeget nem kell nézni )
0,5over benfica meccs félidő gólok
1,5over lazio meccs félidő gólok[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
sz_abika
addikt
Berrer elfaradt, sztem eloben teheto Bemelmans!
PSN: xszabikax
-
stefyY
őstag
Ha a Los Angeles ilyen gyönyörűen leadta a meccset, akkor már a holnapi TB győzelem se olyan biztos...legalább otthon nyerhetnének az erősebb csapatok az NHL-ben.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Jeollam
aktív tag
sziasztok srácok!
mit raktok ma?
én egyenlőre ezen filózok..033. Alba Fehérvár – Pécs, H (1.55)
004. J. Melzer - D. Munoz-De La Nava H (1.30)kéne még valami
[ Szerkesztve ]
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
sz_abika
addikt
válasz Jeollam #98769 üzenetére
Ez a 2es oddsot szerintem vétek elrontani, még akkor is, ha én magamat lebeszéltem Melzerről
Más:
11től Muller-Tomic meccs.
Muller+ : egymás elleni mérleg, balkezes, picit jobb keményborításos mérleg.
De mindketten jól nyitották az évet, Tomic meg hazai pályán.+3,5 játékkal Muller 1.72 beten, ami jó lehet, ha Tomicot a hazai közönség belehajszolja a sikerbe, de 3.40ért van benne érték simán is nálam. Mivel én már széttettem a nagypénzeket, ezért csak 250ftot sáznok a meccsre, de akkor ennyiért hozzon is: PE 2-1 Muller, 7.00
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
margithid
veterán
Kezdőcsapatot tudni lehet majd a barcánál, akkor szerintem jók lehetnek -1.5ös ázsiai hendivel. Elche tuti tartalékokat fog pályára küldeni.
Nekem ami tetszik még az szombat délelőtt omán dnb-be. Tavaly 5-0ra verták kuvaitot! -
törölt tag
Irán meccsre ki mit mond ? első félidő eddig 0-0 lett.
-
4m@15
tag
Most már nem aggódom, jól állunk.
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
törölt tag
Ment egy ilyen ha már Irán gólrol le maradtam.
katar szere gólt.
-
Chereiose
addikt
Mai Real-Atletico meccsre ki mit "èrez"?
Valamint valaki tud olyan oldalt, ami ilyen statisztika, sèrülèsek, stb adatokat mutat?
-
Jeollam
aktív tag
Real Madrid - Atletico Madrid / 1 @ 1,53
Juventus - Verona / 2.5 gól felett @ 1,57
Tampa Bay Lightning - Edmonton Oilers / 1 @ 1,57Eredő odds: 3,77
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
Deck
titán
válasz Chereiose #98779 üzenetére
Pár napja leírtam
A Realnak az előző meccsükön is idegenbe 70% feletti labdabirtoklása volt és egyik gólt tizenegyesből kapták, sok sárga volt, az atm brutálisan játszik. Ronaldo nem volt kezdő. Most hazai pálya, legalább 2-3gól kell a Realnak. Ronaldo kezdeni fog. Várhatóan lesz piros tizenegyes. Atm a Barca ellen se focizott, szerencséjük, hogy nem kaptak többet.
Real nyer 1.53X
Real ázsiai hendi -1 = 1.925X[ Szerkesztve ]
PS5
-
Chereiose
addikt
Nem láttam
Hát nem tudom, én az X felé hajlok, favágó Atletico valahogy mindig kihoz egy X-et a Bernabeuban is, viszont bizonytalan vagyok, így meg nem hiszem, hogy rakok bármit is erre a meccsre, pedig az X elég jól fizet. Atletico nyerni nem fog, szerintem eleve egy döntetlenért mennek oda, tehát az a kérdés, hogy a real feltudja-e törni a védelmüket ( ami nem igen sikerült a legutóbbi 3-4 haza meccsükön)
-
pressure01
újonc
Mai tippnek? Mondjuk a handicap -et nem feltétlen szeretem, de azért csak behúzza a Juve...
http://tippbox.hu/szelveny.php?h=RP4qwTYjw1s
www.tippbox.hu
-
zolynet
veterán
na mondom kaiserslauternt megteszem 300-al 0.0 1.525x
erre már nem tudom érvényesíteni mert veszélyes támadás, bummm, gól, remek, várhattak vóna még 1percetLife is too short to stay stock!
-
Ace owner
addikt
2 napja random nhl-eket raktam. Csak tippelgettem a szorzók között, kár hogy nem egy 0-val többet raktam fel
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest