- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
Grat mindenkinek... .nekem 1 még kellene.....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
jpm
senior tag
Na végre nyertem, ami csak annak köszönhető hogy a hét elején leadatttam egy régi tabletet meg egy telót egy adománygyűjtő helyen. A jóisten visszaadta. BLACKnek ehez semmi köze nem volt.
köszi a tippet! 42k -
zolee5016
őstag
válasz B-L-A-C-K #93403 üzenetére
Valencia
Monaco
Nantes
Guimaraes
2,5k van rajta.....
(csak délután lettem volna észnél...fogtam a werdert,és az Utrechtet is...persze egy szelóra nem került.......meg erre sem.....)[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Chereiose
addikt
Csodás tippmixpro még véletlenül se írná jóvá a pénzt az egyenlegemen...
-
stefyY
őstag
Milan piros lap, némi remény azoknak, akik a Romára tettek...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Jarod1
addikt
remélem a milan nem húzza ki 10 emberrel..
-
jpm
senior tag
na ha összemixelünk nekem(!) : D 100k-t akkor ez a félév se lesz mínuszos, igaz plusszos se.
holnapi női EB kézi x ? -
ANDROID???
addikt
0,5+G Roma-Milan 2,9odds hajrá
Nagyon gondolkodtam, hogy teszek a csodára, Milan 20odds..[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz ANDROID??? #93412 üzenetére
B+ a Roma! Sokan reménykedünk, de csak BLACK nyer!
-
rwin5
őstag
Lett ma egy jópár x, meg egész sok köztük a 0-0
-
nagyúr
-
Digestive
veterán
Na asszem ennyi volt az idei év. Maradt vmi apró Pron, azt most feldobom vmi 5x felettire és csókolom.
[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
válasz DeathBat666 #93293 üzenetére
Na jött is, mindjárt nézek estére egy meccset
-
Jarod1
addikt
Tetves tetves róma
1 Southampton Southampton v Everton
(Játékidő eredménye) 20/12/2014 Egyik sem 2.50 Nyert
2 Blackburn Blackburn v Charlton
(Játékidő eredménye) 20/12/2014 Egyik sem 1.72 Nyert
3 Roma Roma v AC Milan
(Játékidő eredménye) 20/12/2014 Egyik sem 1.72 Vesztett -
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
válasz sz_abika #93423 üzenetére
5.5 fölére 26x...nagyjából duplázódik minden gólnál az over ahogy nézem, a 11.5 over olyan 1600-1700x odds körül lehetne...de rakni se lehetett...nevetséges.
-
Chereiose
addikt
Nem volt bunda [link]
-
Illusion1010
senior tag
Villarreal vs Deportivo La Coruna 1
Newcastle United vs Sunderland X2
Dundee United vs Celtic 2
Marseille vs Lille 1
Liverpool vs Arsenal XHolnapra?
[ Szerkesztve ]
-
mntn
tag
Holnapra nekem eddig az Atletico Madrid tetszik.
-
sz_abika
addikt
Ma már zsebemben ereztem a 19kt, erre jott a PSG, most meg Whitlock ... Megint bust.
PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
ű bazz, véletlen arra raktam, hogy a Phili 4TD alatt lesz... pedig over akart az lenni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
válasz Zjunior #93435 üzenetére
Engem még az idegesít, hogy amikor ezen a retek fospron rakom, akkor mindig 1 megy el, ha netalántán a bet365-ön ahol esetleg ki tudnám venni akkor meg biztos hogy nem úgy alakulnak a dolgok hogy ki tudjam venni.
Lásd a hugyos dortmundot a múltkor a wolfsburg ellen 4.20-ért. Ha az első gólt ők lövik már rögtön felajánlott volna egy értelmes összeget akár a kivételre is. De akkor a nyomorék farkasok is csak akkor lőttek gólt 2x is miután kaptak egyet. Én akkor azt mondtam hogy az egy lebeszélt x volt.
Most nézd meg megint kikaptak egy náluk sokkal gyengébb csapattól.
Remélem kiesnek a faszba, bár tuti hogy majd 1-2 meccset megvesznek és pár döntetlennel esetleg 1-1 potya győzelemmel épp bennmaradnak.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
na, ha a Phili még rúg egy FG-t, akkor a csapat overem már jött is, de nem lett még meg a 4. TD-jük, hátha meglesz mindkét fogadás, egy FG megold mindent
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
akkor most egy interception-nek nem örülnél?
én csak fél szemmel nézem, úgyhogy most igazából azt sem tudom, hogy a 24:24 hogyan jött össze, de kihagyott extrákat láttam...lehet, hogy mixűtek.
rendezői utasításra.
és döncire, hzs-ra mennek.***
ma 10 eseményt 8 szelón tettem meg.
(6 db 1-es, 2 db. 2-es kötés)
3 meccset találtam el, és így 1 szeló jött.
harmadoltam a játékra szánt forgótőkét.
a mai nap jobb volt, mint a csütörtöki "őserév"lehet, hogy fel kell tőkésítenem holnap az alapot...
***bocs.
most akkor ez neked nem jó?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
sport2hd-n nézem a darts vb ismétlést.
baromira idegesek lehetnek, hogy mindenki iszik a nézők közül, de nekik be kellett fejezniük az 1. szektorban.szünet. uhh.
valszeg a slozin, a tartály mögött fel van ragasztva a lapos üveges szösszenet.
(mint a keresztapa 1-ben a csúzli.)
fel bírnak tankolni, és jobban fogják szórni a nyilakat....***
anderson
egyből jött a 180-as kör...
és újból...
eszméletlen függő banda.ja, most látom a mix oldalon, hogy ki nyert.
a f*-omnak néztem meg.
így szanaszét fogom izgulni magam...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lacy86
addikt
Ez az utolso 3 honap szamomra nem hozott valami sok pizt az asztalra!
Iden mar nem is eroltetem tovabb!
Jovore valahogy jobban kellene csinalni!Akik tegnap nyertek azoknak nagy gratula!
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Engedelmetekkel csatlakozom a fórumhoz, részemről ilyen lesz a mai nap:
-
jpm
senior tag
Félig másnaposan:
Norvégia - Spanyolország 8.70D ez megy külön 5-10kez meg 6/4-be 200-ért
Montenegró - Svédország 7.90
Granada - Getafe 2.95
Atalanta - Palermo 2.95
Sampdoria - Udinese 3.30
Bochum - Erzgebirge Aue 3.25
Hertha BSC - Hoffenheim 3.10567.719 Ft
-
margithid
veterán
Torino-genoa meccsnek miért ilyen irreális az oddsa?
Vannak hiányzók pró és kontra. -
zolee5016
őstag
déli kavalkád
Celtic,Villa,Vitesse.....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest