- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Lemegyek rakok egy olyan kamit kijön a mentő...
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #59703 üzenetére
CP, Villareal, Valencia, Vestsjaelland
Hát bakker, Mourinhoék megcsinálják a Man City bajnokságát, ha így megy tovább a meccs... egy elmaradt meccs és plusz 5 gól, amivel jobb a Mancity a Livernél...
giigz: jogos, ha kikap a Liver, akkor visszajön az esélye a Mancitynek... de mentős kamiról volt szó, abba meg bőven belefér.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
nagyúr
Érdekes a Basel statja is
Remélem azért a vége 1-1 vagy 2-2 lesz, kéne a DÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
giigz
veterán
Akkor bónuszként: Pool 1X @ 2,45
-
GabN73
addikt
Mire pont beírom, hogy a Celtic -0,5es hendi mehetne, már 2-0...
-
Ace owner
addikt
Na ott az X2
Galaxy Fold 4
-
L_YKing
addikt
Na City... mutasd meg mit tudsz...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
Cselszi 2
Kiégek komolyan mondom....Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
veterán
2. Chelsea gól.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
yogibear
addikt
És ott a 0:2 Mourinho megint megcsinálta.
Lehet pakolni a ManCity-t allin.
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
csodás volt nézni ezt az időhúzós antifocit, pfej
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ps Vita
őstag
Akkor most mehet az összes Mancity meccs...
-
janos1988
addikt
-
Daniel Alves
őstag
Remélem a Valencia megfogja a madridot
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
B-L-A-C-K
titán
válasz anonymus89 #59707 üzenetére
Vettem múltkor volt rajta 1+10K azóta nem vettem, majd jövőhéten...
Na ez ment kami: Barca/Sevilla/Ander X 5K
cantus: Nem utólagos okoskodásként de 20 ezret ~3 ezer forintért nem szabad kockáztatni...
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Én ennél többször és egyértelműbben nem tudom mondani, csak egyet tudok tenni, sajnálni hogy megint nem raktam meg a tippemet
Legelőször én mondtam meg, hogy X2 lesz a Chelsea meccs
És írtam ma isOrszágos ajándék volt, sajnos nem fogadtam el az ajándékot, csak magamat okolhatom, persze ha lett volna mixen dupla esély akkor tuti megrakom, viszont online nem akartam befizetni...
-
nagyúr
Beszarok ezen a Chelsea-n
Ezek a gyökerek mindig megszopatnak. Ha rájuk fogadok, tuti hogy kikapnak, leikszelnek, és képesek kikapni egy kiesés szélén álló csapattól hazai pályán, most meg játszi könnyedséggel verik a bajnoki babérokra törő listavezető LiverpooltAmúgy már csak ebbe van a mentsváram mára, telibe már sajnos ez sem fog jönni az Augsburg miatt, de ha a többi jönne még jönne némi apró.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
veterán
City gól, ez az!
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
L_YKing
addikt
City!! Na még egyet!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
giigz
veterán
Atma nyer elég value 1,80-ért
-
Ace owner
addikt
Hol nézitek a City meccset?
Galaxy Fold 4
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #59738 üzenetére
Már max. 2k téten is több 10k-t nyertem volna ha megrakom amit beírok, úgy ahogy elsőnek gondolom...
De mind1, azt akkor is megmondtam hogy Chelsea X2 ha raktam ha nem, büszke vagyok magamra, sokan bevették a nyilatkozatot
Viszont nem lesz ez mindig így, ha lesz időm végre rendesen ezzel foglalkozni, nem csak hébe-hóba beírni ide a tippeket, akkor vagy betre fizetek be és normálisan tolom, vagy maradok a mixnél mint december-januárban, és azt is komolyan veszem. Reményeim szerint 1 hónap múlva már tudok ezzel foglalkozni (sokat érek vele, most vannak a jó meccsek )
Csak az egyetem miatt nincs időm, december végén meg január elején amikor volt időm a fogadással foglalkozni elég szépeket nyertem, örültem is, minden úgy történt ahogy akartam... Aztán mióta elkezdődött a suli, ez volt 13 hete ha jól emlékszem, azóta egy hetet sem zártam pluszban, azelőtt meg heti 5-10k haszon megvolt...
Na mind1, a megérzéseim továbbra is jók, csak még a pénzzé tételét kell kivitelezni...
-
-
B-L-A-C-K
titán
"ha lesz időm végre rendesen ezzel foglalkozni, nem csak hébe-hóba beírni ide a tippeket, akkor vagy betre fizetek be és normálisan tolom, vagy maradok a mixnél mint december-januárban, és azt is komolyan veszem."
Hát nem tudom miért nincs időd ezzel foglalkozni, de ha napi ~20-30 hozzászólást tudsz itt csinálni, időd is lenne elmenni rakni, ezzel foglalkozni, szóval ilyen hülyeségeket ne írj...
Amúgy meg tényleg jók a megérzéseid mostanában, de ahogy ismerlek nagy oddsokra sose raksz, csak elméletben....Most is elmentél rakni apróval, csak kis oddsok voltak benne. A nagyokat oké hogy itt megérzed, de rakni is kellene...
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
Szalai a kezdőben, minimum gólt kell rúgnia, ha valamit is bizonyítani akar
Life is too short to stay stock!
-
Speedhs
őstag
de jó, hogy nem raktam a nagy tétesen a Liverpoolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App