- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
Hétfő van, én nem rakok.
-
L_YKing
addikt
Ki tart ma velem?
Olyan tutikat raktam, hogy csal nézték! Ha lesz jelentkező töltöm a képet
Szinte biztos a győzelem!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
sutyesz96
őstag
Az király hogy a maradék pénzem a 90+8'. percben rúgott góllal vesztem el.................
Ez még szabályos egyáltalán?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
pohár
félisten
-
stefyY
őstag
A Juventus oddsmozgását nem értem...lehet, hogy a Serie A véghajráját előre megrendezték a drámai végkifejlet miatt...a bukik pedig tudják, hogy ma nem nyernek a zebrák...ki is fogok égni...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
-
MmDorian
őstag
keddszerdára bayern, atletico jó lehet, mit gondoltok ?
vagy a chelsea megint beáll a busszal ?
-
stefyY
őstag
Nagyontuti az Chelsea 1X és Bayern-Real over... @ 2.03x
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
cantus
tag
Nekem ma estére ez ment:
Jöhetnek a vélemények.
-
stefyY
őstag
válasz cantus #59967 üzenetére
Arsenal-t én overen kívül másra nem nézegettem volna...Juve jó lesz 2,5 alá valószínűleg, de lehet 2-3 gólra az viszont jobb lett volna...Vaduz-t én azért hagytam volna ki, mert valűszínűleg már megnyerte a másodosztályt. A Lautern rendben van. Egyébként mind jöhet gyakorlatilag.
-
anonymus89
addikt
A banki átutalás kb. mennyi idő betclic-re? (a bónusz miatt kérdezem, bankkártyával v. banki utalásnál él)
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
pohár
félisten
válasz anonymus89 #59969 üzenetére
másnapra ott van körülbelül, de nem mindegy, hogy hogy fizetsz be, mert ha nem utalsz, akkor a 2. fogadásod értékét adják vissza, ha utalsz, akkor az elsőt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Brewers (Gallardo) @2.35
Indians (Masterson) @2.10
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ted_mosby
senior tag
Ez ment a hét első felére. . Bayernt Giigz miatt tettem, mert különben nem igazán bírom őket. De a Chelsea gól 1,3ért elég jó lehet. hajrá.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
kene84
aktív tag
Jómagam is tettem egy kis izgulni valót mára:
Tét:1kSassuolo - Juventus 1X2 Juventus 1,40
Arsenal - Newcastle Hendikep 0:1 Arsenal 1,50
Union Berlin - Kaiserslautern 1X2 Kaiserslautern 2,00 -
giigz
veterán
Minnesota 2,23 (jönni fog)
Petrolul 1,27 (elmegy )
Malmö 1,80 (elmegy simán)
Juventus 1,40 (X)200 -> 1,4k
-
L_YKing
addikt
Galataaa!!
Legkisebb oddson elmegy Naneeeaz első meccsen el is ment...
Micsoda tuti volt ez...[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
janos1988
addikt
Mai 5x-es 3/4-es megrakva.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Kolosszus01
tag
válasz L_YKing #59987 üzenetére
Hy.
Jönni fog az..
Mert nekem is kell.Mikor lessz már vége?
81..
[ Szerkesztve ]
Nagyon kell vigyáznom magamra,mert belőlem csak egy van,mások többen vannak,azokat könnyebb pótolni. ///////Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Daniel Alves
őstag
1.15-ös szorzó gratuálok hogy miért jó izgulni ilyenért sosem fogom megérteni
Közben a tegnapi nyereményből tettem egy 2 meccses szelót
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
L_YKing
addikt
válasz Daniel Alves #59989 üzenetére
Khm....
Azért nem úgy van az...
Egyébként 1,25Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Jeollam
aktív tag
válasz Daniel Alves #59989 üzenetére
Finom volt a tegnapi banán ? xD
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
Kolosszus01
tag
válasz L_YKing #59990 üzenetére
Meleg volt.
Altach nyerni fog?
Nem úgy látom mintha...[ Szerkesztve ]
Nagyon kell vigyáznom magamra,mert belőlem csak egy van,mások többen vannak,azokat könnyebb pótolni. ///////Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
pohár
félisten
válasz anonymus89 #59973 üzenetére
már meg nem mondom, nézz utána a részvételi feltételek közt, ott világosan le van írva
teniszem jött, már csak az Arsenalra kell az over
-
anonymus89
addikt
Ilyen kikötés nincsen csak, hogy bkártyával v. bszla-ról jöjjön a pénz.
Átbújtam még1x de nem találtam erre vonatkozó részt.Kolosszus01: igen-igen ezt rakta pohár kollega....
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #59995 üzenetére
-
Kolosszus01
tag
válasz anonymus89 #59994 üzenetére
Ha ezt raktad,akkor elég necces volt..
I. Karlovic - D. Brown
-
zolee5016
őstag
Real 1-0 V egy 10-esért meglehet..egy idegenbeli gól és a Bayern-nek annyi...
Chelsea szintén 2vel otthon..szép kis odds Chelsea -Real döntő lesz
Mai kemény
St. Pölten Altach D
Esbjerg - Midtjylland D
Angers - Caen D
Sittard Graafschap D
Maccabi Haifa - Shmona D
Union Berlin - Kaiserslautern D
Gefle - Kalmar D
Trencin Myjava H
Lev Prague - Metallurg Magnyitogorszk H[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #59999 üzenetére
Nincs, ma pihi, holnap szerintem a Real-t megrakom egy 20-assal, plusz kamiba még hendivel is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest