- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Szép napot mindenkinek.
Ma egy kis Dartsot rakok, csodáltam h ma senki sem próbálja. Csak nehogy az legyen hogy pont akkor nem jön egy se mikor végre megrakom, mert mindig amikor akartam de nem tettem min volt kettő. Lehet öreg hiba, de lusta voltam minden szelóra külön meccseket választani. Amúgy meg ezeket érzem. Mindegyik csapatnak nagyon kell a pont, a unitedből pedig most ment el Mojsz. Aztán meglássuk
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Dani_kp
addikt
válasz ted_mosby #59151 üzenetére
Szerintem a Barca fog megsz*patni , de ne legyen igazam, én a mai napot 100% hogy kihagyom. Hétvégére az egyetlen ami tetszik az a Pool - Chelsea mérkőzés, de azt is csak azért raknám, hogy izgalmas legyen a meccs nézés és legyen miért szurkolni .
https://ingatlan.com/33821564
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
ted_mosby
senior tag
válasz Dani_kp #59161 üzenetére
Hát remélem h a Malaga elleni meccs hagyott egy nyomot a srácokon és kb. Most is úgy fognak játszani De ugye Liverpoolt tennél?
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Ps Vita
őstag
Robredo
-
Speedhs
őstag
Mára valami komolyabb tipp?
-
B-L-A-C-K
titán
Hétvégére ezen agyalok....
-
pohár
félisten
-
ted_mosby
senior tag
Mou megkapta az engedélyt hogy pihentesse a kulcsjátékosokat a Liverpool ellen. Innentől számítva sima H
-
-
giigz
veterán
Nem raktam meg, ez ment volna:
2.
Ritten jégkorong 1,85 (ezt eléggé érzem, 9/10 szvsz.)
Taylor 1,50 (szintén 9/10)
Sevilla X2 1,95 (6/10, de látok rá esélyt)5,41x
1.000 Ft -> 5.410 Ft
Ha az elmúlt 3 hónapban nem buktam volna 95%-ban minden szelvényemet, akkor az első két meccsre 30k ment volna, 83,25k jöhetne, tehát tiszta 53.250 Ft, és szerintem be is fog találni...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #59181 üzenetére
Amondó vagyok, ne legyél telhetetlen. Ahogy ismerlek nem csapna földhöz a dupla tét, de azért senkinek nem esik tól jól, ha mégis elmegy, még neked sem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
tomrRRR
senior tag
Egy kis információ:
Mark Selby- Carter mérkőzés 5-3 jelenleg az állás holnap 11:00 kor folytatják 8 framet lejátszanak, majd este megint 8 framet lejátszanak vagy addig játszanak amíg meg nem nyerik 20:00 kor.
The easy day was yesterday!
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
t256
őstag
válasz B-L-A-C-K #59177 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe rögtön. Sima 2-0 vendéggyőzelem.
Ezt most el tudom képzelni egy szelvényen:Man. United - Norwich V 6.45
Liverpool - Chelsea V 4.30Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
stefyY
őstag
Ki a Baseball-szakértő itt?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
-
pohár
félisten
válasz ted_mosby #59192 üzenetére
nem elemzek én, én is csak más gondolatai/tippjeit osztom meg
mára még nincs semmi, később majd csekkolomGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
janos1988
addikt
Sevilla vagy Juve GG? Tét 3k lenne.
skeli: Ezzel a döncivel még szemezgettem is, csak lövésen nem volt, hogy mennyi az esélye, hogy bejön.
[ Szerkesztve ]
-
skeli
tag
Egyszer teszek futsalt töltelék meccsnek persze hogy
janos1988: hát 16mp volt hátra a 2.félidőből mikor kiegyenlítettek az azeriek...
[ Szerkesztve ]
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #59100 üzenetére
Eddig jó a megforgatás. De még ma tovább kellene kamatoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
Ha egy meccset V-re tettem a meccs végén X lett, de hosszabbítás alatt pedig V lett akkor most nyertem vagy nem?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest