- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #58243 üzenetére
Természetesen ez sem jött, mivel nyer a RS... Ma kinéztem ezt a 4 meccset, de nem rakom meg ezzel a stratégiával. Kíváncsi vagyok jönni fog-e.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
csababarca
őstag
kettőt raktam ma bwin-en.
Celta V, Barca X, Rayo X, Malaga X...3/4be...Másik: Liverpool,Arsenal, Monaco, Ferencváros, Everton-MU 1,5 over.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
veterán
-
Ps Vita
őstag
Mentek a mai tűrik egy ezressel--->~13k
-
yogibear
addikt
válasz janos1988 #58359 üzenetére
Nézd, korai kezdésű (12-13 óra) spanyol 1-2, török 1-2, német 2, francia 1-2, olasz 1-2 sokszor leikszel... ez tény... ha egyszer befigyel egy 8 meccses dönci-sor egy évben, az 1 milla.
Másrészt Húsvét van, nem hiszem, hogy holnap tolókocsiban akarnak menni locsolkodni, így is macera ünnepnapon meccselni, ahelyett, hogy a családdal lehetnének.
Harmadrészt minden ünnepkor vannak "kari ajik", legfőképp az angoloknál, ilyen over 6,5-ök 20 oddsért, vagy mint tegnap a cselszki V 17-ért... ezzel is lehet kalkulálni...
8 döncinek elvben kcisi az esélye, hogy jön, de volt már nem egyszer például, hogy mindhárom aznapi német2 leikszelt, odds-függetlenül, volt közte olyan is, ami majdnem 4-es odds volt, mellette török 1-2 és francia 2, olasz 2... ez kapásból 7 meccs...
Sőt még lehet kamikazézni 0:0 CS-re is német2, olasz2, török 1-2 többször hozza... az 7-10 közötti odds... 4 meccsnél megint csak majdnem 1 milla... persze jó nagy adag szerencse is kell hozzá... de be lehet próbálni román 1 cseh 1-en is a 0:0 CS-t[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
Özil már valószínűleg játszik a Hull ellen, ha érdekel valakit
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Dani_kp
addikt
Pool 1. fi. over 1,5 500@1050 huf
https://ingatlan.com/33821564
-
veterán
Az utolsó percben ment el moszka.
X-re tettem, én hülye ki is akrtam venni, de pont jöttek hozzám.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
jpm
senior tag
a toton eddig a 11 meccsből 10-et eltaláltam.
már csak ezek kellenek:Nürnberg - Leverkusen X
VfB Stuttgart - Schalke 1 -
4850 oc
aktív tag
válasz königarjen #58375 üzenetére
Egy kis fagyira valót
-
jpm
senior tag
válasz königarjen #58375 üzenetére
minden attól függ hogy mennyire papírforma meccsek vannak. Most például teljesen papír meccsek jöttek eddig, kb lósz*rt se fog fizetni sztem.
eyg hasáb 70ft, álatalában 4-5-öt játszok. -
stefyY
őstag
Go Gunneeeeeers, Ramsey
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
válasz csababarca #58381 üzenetére
0-2
Amúgy jó lehet...bár igen, simán háromesélyes bármelyik magyar bajnoki...
-
csababarca
őstag
válasz stefyY #58382 üzenetére
jee!
Az Senalos gyűjtőn jött már a Monaco,Pool, Senal is sanszos. Már "csak" Porto,Sevilla,City, és a Barca meccsen 2,5nél több gól kell. és akkor 15ezer a zsebben. Leírva sima, aztán majd a City elviszi megint 1,2es oddsal...iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
pohár
félisten
válasz Dani_kp #58379 üzenetére
akkor 500 @2,10
megérné amúgy első félidős overeket is pakolgatni a nagyok meccsére, főleg akkor, ha ilyen csinos odds van ráGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dani_kp
addikt
Én kérek elnézést . Máskor így írom ki .
Ahogy megláttam nagyon szimpatikus lett, és jött és elég hamar. Kb. 1 perc telt el a meccsből mikor megraktam.
Sajna az Hull - Arsenalt most nem tudom nézni, de bízom benne, hogy az Everton - MU-t már láthatom, azon is kellene valamit fogni...talán szögleteket majd.
Valamit alkotni kell, mert siralmasan állok .szerk.: szabadrúgásra nem lehet fogadni bet-en?
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
anonymus89
addikt
Liverpool, Sterling 2. gólja az nem öngól volt?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
yogibear
addikt
Egy körrel korábban, az 55. végén intették le a Kínai Nagydíjat, így a végeredmény a két körrel korábbi lett. Nem tudni, miért, minden bizonnyal véletlenül lengették előbb a kockás zászlót Lewis Hamiltonnak, és egy furcsa szabály miatt a mezőnyt az 54. kör utáni állás alapján rangsorolták.
A szabálykönyv ugyanis kimondja, hogy ha a versenytáv vége előtt intik le a futamot, akkor az egy körrel korábbi állás jelenti a végeredményt. Ugyanaz van, mint a piros zászlós leállításnál, akkor sem az adott kör, hanem a
"Felpillantottam, és megláttam a kockás zászlót. Meglepődtem, a boxutca falán senki nem várt ünnepelni, így mentem még egy kört" - nyilatkozta a győztes.A versenyigazgató mázlija, hogy az utolsó körökben nem volt előzés a pontszerző helyeken, mindössze a 17. és a 18. pozíció gazdája cserélődött Kobajasi és Bianchi között.
Hasonló furcsaság közel tíz évvel ezelőtt, a Brazil GP-n fordult elő, amikor Pelé elfelejtette leinteni a győztest. Akkor persze lefutották a távot, és rendben rangsorolták a mezőnyt.z eggyel korábbi számít véglegesnek.
Kinéz egy átnevelő munkatábor a zászlólengetőnek... némi matematika oktatással fűszerezve.
De hogy jövőre már nem lesz versenyigazgató, at tuti.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz anonymus89 #58388 üzenetére
szerintem nem, ha hozzá is ért a laszti a játékoshoz, nagyon elenyésző mértékben tette azt, nem annyira, hogy becsapja a kapust (úgy mondanám, hogy éppen csak súrolta a seggét )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dani_kp
addikt
Everton - MU
Büntetőlapok száma 3,5 felett @ 1,66
Vélemény?https://ingatlan.com/33821564
-
yogibear
addikt
Fagyika V - és feljönnek a 3. helyre - mert hogy nézne ki az, hogy egy milliárdos új stadiont nem egy EL selejtező selejtezőjének a selejtezőjével kezdenek valami tanyakettő ellen.
Már ha szormorúmália képes lenne 3 méterről üres kapuba bekotorni.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Kétesély Boston mehet neteseknek estére szerintem...eléggé kötelező behúzniuk...
-
törölt tag
Ferencváros rajtatok a világ szeme!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #58396 üzenetére
amit te nem érzel, az jön a legkönnyebben
látod látod, megint nekem volt igazamGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest