- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Soulfly842 #178800 üzenetére
Nem néztem át, mi lett a "szelóid" vége?
-
kpal
nagyúr
Szerintetek Fucsovics ma is remekel ?
-
Soulfly842
addikt
válasz B-L-A-C-K #178802 üzenetére
csak a szokásos Kivehettem volna 4K -ból 300 K-t is, amikor feszített a húr akkor is ~130-at aztán bukott
Na jó, azért van amikor jó érzéssel veszem ki ezeket - elég sokszor - de most pont amikor ezt néztem akkor csúszott be az a fránya sárga
A mai nappal kapcsolatban bizakodó vagyok, szerintem tenni is fogok.
#178803kpal
Mostanában sokszor előfordult Marcival, hogy az ilyen kiélezett meccsek után teljesen elkészült az erejével. Volt amikor emiatt vissza is lépett. Most két húzós meccse is volt egymás után, s a másodikat jól bírta.Én is gondolkodok rajta, de nagyon, h. mi lehet ma - de ezt figyelembe kell venni.
Legutóbb pont egy hete volt: hogy ellene már ki sem állt. Kíváncsi leszek, ha ezt a lécet meg tudja ugorni, akkor nagyon nagy szintet léphet a világ teniszében.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz Soulfly842 #178807 üzenetére
Az is elég szép lett volna.
Ha raksz mára azt majd feldobod előtte?ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
paatrick
őstag
válasz Soulfly842 #178800 üzenetére
Én értem hogy a Chelsea feljavult, de ez nem indokolja hogy az Atletico játékosok miért nem tudtak 2 db 10 méteres passzt végrehajtani előre amikor még Chelsea játékos se volt a környéken
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #178811 üzenetére
hát ez hamar eldőlt
-
Soulfly842
addikt
Hogy rohadjon meg a Roma is... 48. percben meg is lett az a gól, amire vártam
-
törölt tag
Tudna valaki ajánlani valami elfogadható oldalt, ahol utána lehetne nézni a megtenni kívánt csapatoknak, értem ezalatt a labdarúgást.
-
Richard!
addikt
Gyászos ez a mai nap...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
paatrick
őstag
Hát én abból mindig jobban tudok választani. BL-ben még hajtanak is a nagyok, EL-ben meg egyszer csak eljutnak oda hogy "meh a bajnokság fontosabb" és tojnak bele. Arsenal is kikapott, Tottenham meg érthetetlen mit csinált 2-0 előnyből zúgott ki, pedig nem is B csapattal álltak ki
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Aventador91
őstag
mekkora bunda ez a galata meccs....
-
Dan-szan
senior tag
válasz Aventador91 #178824 üzenetére
A lényeg a vendégnek legyen több lapja!
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
paatrick
őstag
válasz Aventador91 #178824 üzenetére
20 percet én is láttam. Igazi topliga feeling
Ja, Karlsruher X2-ben vagyok. Bezzeg azt most nem közvetítik
[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
válasz Aventador91 #178826 üzenetére
Ezt jó lett volna 8.5x oddsért előre tudni
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Aventador91
őstag
grasshoppers-re is mi volt az a nagy odds? 2.75 volt kezdés előtt, 1-0-nál is még 1.7
most meg 3-0 az állás. tabella elsők bőven. nem értem néha mi alapján oddsoznak
-
f(x)=exp(x)
őstag
Mára tippek?
Nekem Köln, Werder Bremen, Bayer meccsekre a gólszám 2.5 over reálisnak tűnik. -
törölt tag
Ebből a sorból csinálok párokat:
Brentford, Ingolstadt, Rostock, Norwich, Dortmund, Bayern, Espanyol, Klagenfurt, Porto, Sporting -
Richard!
addikt
Servus!
Ha egy mérkőzés elmaradt a pálya alkalmatlansága miatt, akkor az a szelvény addig nyitott lesz, amíg le nem jácccák?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #178838 üzenetére
Ehh, csak machinálko még. Bővítettem, de még van lehetőségem módosítani (jelenleg ~50x). A 3 angolon gondolkodok nagyon, hogy valamelyiket viszont visszarakom DNB-be. Ezt elemzem éppen.
A Barnsely Hatalmas formában van, a Sheffield ezzel pont ellentétes... az utóbbi öt meccse forma táblázaton a táblázat két végén(!) foglalnak helyet. A Barnsley legelől, 13 ponttal 5 meccsen (kiélezett meccsen pl. 3-2 -re a Bournemouth-ot is megverték; az utolsó 10 meccsen 28 pontot szereztek!!), a Sheff. Wed tök utolsó 1 ponttal. Csak a 17. helyen lévő Huddersfield-vel futott egy X-re (utolsó 10 meccsen 4 pont).
Nem hiszem, hogy itt gond lenne. Kizártnak tartom, a szorzó ehhez mérten még jó is.
Norwich stat is hasonló 10 meccsre, egy ponttal szereztek kevesebbet 20:5 -s gólarány, Blackburn utolsó előtti... hasonló a felállás. A szorzó korrekt, megtartom.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #178839 üzenetére
A Birmingham legutóbb lenyomta a Readinget. Meg is lepett futólag követtem is a meccset.
Azt rakom át DNB-be (Watford DNB), hiába bízok a watford-ban ez esetben - most a kezemre csapok.
Már nem birizgálom:
39,88
[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz Soulfly842 #178841 üzenetére
40-es odds így is meg van.
Szerk: jó, mégsincs meg, de nem sokon múlott.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz f(x)=exp(x) #178842 üzenetére
A 2,5 is lazán benne van ezekben a meccsekben, de most óvatosan 'önmagamhoz mérten' kevés meccsel játszottam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
estoril meccs is mi bunda ok hogy bőven tabella elsők.. hazaira 6.5 odds volt kezdéskor. most 2-0-ra vezetnek. estoril kihagyott egy büntetőt. tipikus bundika, mehet a 3. gól hazai, 6-os oddson
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz Aventador91 #178845 üzenetére
Jaja.
-
Aventador91
őstag
válasz f(x)=exp(x) #178847 üzenetére
szívjanak le. tipikusan, ha estoril +2-őt rakok akkor meg 3-0
ahogy látom ebből egy erős ht/ft 1-2 lett. valaki ma jól fog aludni
80. perc után, 2-0-nál vajon mekkora odds lehetett estorilra? hogy 2-3 lesz?
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz Aventador91 #178845 üzenetére
Megdőlt az elmélet portugálok még nincsenek török szinten.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest