- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
honda23
aktív tag
A realocskát minden évben bejuttatja perez miatt a futballmaffia a blben 4 közé.
A Róma mellett a Juvénak kellett volna bejutnia.
Remélem a liverpoolt kapják.Akinek nem volt sárgája, el kellett volna egyesével rúgnia a labdát a 11es pontról.
Ez a csapat a világ leggusztustalanabb csapata...nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Dan-szan
senior tag
Nem láttam a Real meccset,de várható volt,hogy egy 92. percben megítélt büntető vitát fog kiváltani. Nagyon valószínű,hogy ez vita talán el is marad ha mindez mondjuk a 60. perc tájékán történik,lásd a Róma meccsét.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
yogibear
addikt
válasz honda23 #168306 üzenetére
Bezzeg mikor a futballmaffia a Bayernt vagy a Barcát juttatta odáig zsinórban, az nem volt gond.
Juve ott bacta el, hogy az utolsó 10 percben már a hosszabbításra játszott...
Ráadásul a beívelésnél sehol nem volt az addig mindent hárító védelem, a 16-oson belül kb senki nem volt, CR7 akkor ugorhatott fel a meccsen másodszor (!!) úgy, hogy tisztán fejelhetett (először a túloldalról volt egy fölé fejese szintén a 2. félidőben, addig kb semmi) és Lucas befutására meg a kutya nem figyelt, Benatia is csak szagolt utána.
Akár Buffon is kiléphetett volna kettőt, mert abból a szögből CR7-nek csak a visszafejelés maradt opció, kapura onnan nem ment volna be vagy csak ordas szerencsével és akkor Benatia nem rúgja mellbe Lucast.
Ilyen az, amikor egy 90 percig kiválóan záró védelem egy pillanatra megborul.
Ez van. Sajnálom a Juvét, mert minimum a hosszabbítást kiérdemelték, más kérdés, hogy egy hete meg hol a fészkes fenébe voltak odahaza? Mert ha ilyet tudnak, akkor azt egy hete is tudni kellett volna és nincs vita.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Örni
senior tag
válasz yogibear #168309 üzenetére
Bayern pont mindkét meccsén pirosat kapott Real ellen...
Juve otthon rúghatott volna 1-et és akkor más a leány fekvése. De ha Real megint döntőzik, többet nem nézek BL-t
Hajrá Heynckess, hajrá Klopp!!!
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
Na most vagy bukok akkorat, hogy a tippmix, fogadas egy par honap abbamarad.
Vagy visszahozom amit mostanaban elbuktam es pluszba is kerulok:Foci
BL:
Sporting - Atletico Madrid: Sporting szerez golt 1.66 x
CSKA Moszkva - Arsenal: Arsenal szerez golt a 2. felidoben 1.57 xtet 40 k, varhato ~105 k.
Szerk.: Es mire beirtam ott az 1-0 Sportingnal
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vicc ez a Girona meccs.
1,5 gol fölöttbe kellene, már 2 gólt lőtt a Girona, amit nem adtak meg les miatt...maradt 0-1. -
törölt tag
Tettem: Crystal Palace - Brighton H
Gondolkozom: Bundesliga V meglepetéseken -
konci79
őstag
Olasz 2 : 6 db 1:1, 1 db 2:2..
Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
törölt tag
Na.
Bet365, Unibet, Bwin, Betfair, Betclic, Sportingbet, Williamhill, Winmasters, Tippmixpro szamla zarolva, felfuggesztve.
Kiszamoltam gyors az elmult 2 evem. Ugy durvan 300 ezer minuszban vagyok. Eleg volt a fogadasbol. Se rovid, se hosszutavon nem eri meg. -
Örni
senior tag
Én se tudom minek játszom ezt a hülyeséget... Talán mert így érdekesebbek a meccsek.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Soulfly842
addikt
Pedig hányzor megfogadtam már, hogy magyar bajnokira nem teszek Csúnya lehetett volna
Ezek a félidő 0,5 gól, félidő másfél gólok jól mennek mostanában
Ez van még folyamatban. Itt 200 E felett tudnék kivenni most, de holnap nyugodtan megnézem majd ezt a két meccset
Szerencsére más időpontban, nyugodtan tehetem már majd ha a kétely is felmerül : veszem ki
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #168327 üzenetére
utolsó előtti fordulóban vannak, illene behúzniuk, ha bajnokok akarnak lenni, és az első kikapott otthon... X-szel csak 2. helyen vannak, érdemes lehet bent tartani a fogadást
csak nehogy ők is kikapjanak majd
na, nekem a City-re kell még egy gól az egyik szelóhoz, a másikhoz meg még 4 szöglet bárkitől, papíron már lejött a 2,5 over, már csak a bet365-ös fogadások maradtak, sok híja azoknak sincs
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #168327 üzenetére
1-0.
-
Soulfly842
addikt
Hogy érzitek, az Arsenal összekapja magát végre egy meccsre idegenben is?
Tudják ezt a fogadó irodáknál is... kecsegtető az az odds
Nevetséges, mert hazai meccsek alapján top 3-ban lenne... s idegenben csak három meccset hoztak. Elmúlt, egymás elleni meccsek alapján mennie kellene...
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #168334 üzenetére
Sőt - az elmúlt három meccset nem számítva - a newcastle-nek meg az egyik legrosszabb a hazai statisztikája... (jó, mondjuk ebből egy meccsen a MU-t csípte meg... )
hmm-hmm....
-
Soulfly842
addikt
Értem én, hogy a Birmingham a kiesés ellen küzd és a Wolves a tegnapi meccsek alapján már bajnok, de ezt a videót elnézve szerintem az ünneplést egy győzelemmel akarják majd megkoronázni hazai pályán... Ezt még ittasan is lehozzák
[link]az 1,5 körüli odds baráti.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Éjszaka jött a Santos mennyi rangadó lesz ma
Egyelőre ami biztos Schalke-Dortmund GG 1,6x és mellé valamelyik papírforma Atletico, Real, Juve közül kijöjjön egy duplázós
Előszűrés ezekből kombinálni valamit:
Celtic-Rangers H
Milan-Napoli V
PSG-Monaco V egy próbát megér az odds
PSV-Ajax GG & még valami
Lazio-AS Roma GG
Benfica-Porto GG -
Soulfly842
addikt
válasz #86564352 #168337 üzenetére
A celtic legutóbb 10 emberrel idegenben hozta le a meccset úgy, hogy félidőben 2-2 volt az állás és 57. percben kaptak egy kiállítást is... 69. percben hozták a győztes gólt és lehozták a meccset emberhátrányban is.
Az nekem egy pillanatra sem lehet kérdés. Főleg, hogy döntetlenre egyik csapat sem szívesen játszik majd,
hiszen ez esetben újrajátszás lenne.Troyes - Marseille V
Marseille-nek mennie kell, ha BL-ért harcban akar maradni
Sassuolo H
Benevento már kiesett, a Sassuolo bebiztosíthatja a helyét így a Serie A-ban...
Admira - Salzburg V
A Salburg ezt most szerintem lendületből lehozza a jelenlegi formája alapján.Fiorentina - Spal H
(Fionak mennie kell a nemzetközi szereplésért, s hiába a Spal meg a kiesés ellen küzd pengeélen hoznia kell.. ugyebár az a Milan van előtte aki most a Napolival játszik... )Én még szerintem egy Ural - Szpartak V-t egy befenyített Belenenses - Sporting V-t
És az első fél időre egy 0,5 gólt teszek meg az alábbi meccsekre
Schalke -dortmund, Befinca-Porto, Bröndby-Köbenhavn[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Soulfly842 #168336 üzenetére
Azért ne becsüld le a Champ "csodáit".
Bármire képesek.. Wolves otthon kikapott már idén a Nottinghamtől is 8,5-ért...
Tavaly meg a Wolves is a Birmi is idegenben nyert az egymás elleniket...
Persze még nem is bajnok, a Cardiff behozhatja matekilag, viszont az egyenes ági feljutás már biztos, a 3. helytől lefelé nem érheti be egyik sem. Ilyenkor szoktak "belecarni" a meccsekbe, finoman fogalmazva... főleg jó zsíros oddsért...
Persze nem jelenti azt, hogy így is lesz, de nem lenne meglepi...Sóvár meg előzőben lendületből kikapott Linzben is... megteheti... emellett az a Lazio elleni tj sokat kivehetett, ilyenkor szokták lelazázni a köv bajnokit... necces...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Soulfly842
addikt
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #168339 üzenetére
Sóvárhoz még annyit, hogy utána 2 laza sima nyerős meccse jön és utána a Sturm ellen otthon május elején... ami végleg eldönti a bajnokságot...
Nem csodálnám, ha a tarcsi menne pályára ma és 7-ért kikapnának...
Persze ez is csak egy meglátás, de volt már rá példa...Ez a hazai pályán leszünk bajnokok c sztori a meglátásom szerint kiment a divatból, ahogy az úgynevezett klubhűség is... ma már minden a pénz...
ManCi is bajnok lehetett volna a MU ellen odahaza és mégsem...
De persze neked legyen igazad, kívánom.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Soulfly842 #168338 üzenetére
Sasolló tetszetős tipp H-ra,
Napoli V... nyerniük kellene a bajnoki címért és persze a Juvénak botlania egyet, viszont a Napoli az egyetlen aki idén idegenben még nem kapott ki: 12 gy, 3 d... igaz X2-re csak 1,22 van Prón, de kicsi is több, mint a semmi
Fio - ahogy írod
OM-mel megint az a baj hogy ordas meccset tolt a Lipcse ellen, nem fáradtak-e el vagy szintén tarcsis felállás...
Celtic nálam is H... a Rangers megszorongathatja, de ha akarnak nyernek...Arsenal: nem tudom, de az oroszok csütörtökön megszorongatták őket, plusz utazás, plusz BL-re esélytelenek a bajnokságban, idegeben 3-4-8, ami elég halovány... nem vagyok biztos benne, hogy nyernek,
Helyükben rámennék az EL-re győztesként jövőre BL-ezhetnének...
Ráadásul 11 nap és első meccs otthon ATMA ellen, lehet inkább arra gyúrnak...[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz #86564352 #168337 üzenetére
Ha már Lazio-Roma GG és V. 4,33-as odds
A Roma két nappal többet pihent és hát izé, másak voltak az impulzusok.
Nem is beszélve arról, hogy BL-t érő helyet kicsit bebiztosíthatja, aki itt nyer.. (És hát azért a Roma is csak a legvadabb álmaiban gondol arra, hogy megnyeri a BL-t..., most biztosra mehetnek a BL helyet illetően (ha már az Inter így elhaknizgat) )
Arsenal:
Az oroszok hazai pályán bárkit megszorongatnak... azt ott mondhatni szokványos. Az még nem mond el mindent.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Soulfly842 #168344 üzenetére
Tetszetős... Inter a sarkukban, 5. hely csak EL-t ér, Laziónak gondolom nem esett jól az ordas verés egy "ócska" Salzburgtól, míg a Romát bőven feldobhatta egy Barca kiverése...
Álmodhatnak nagyot a Liver ellen és utána, de a 3-4 hely kell a bajnokságban a jövő évi BL induláshoz és ez még nincs lefutva..
Utazniuk nem kellett, Laziónak is csak pár 100 km volt...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #168344 üzenetére
Meg is teszem ezt. A Barca ott baszta el ilyen Lazio színű hasonló mezben játszottak, az már elég volt a Rómának felpörögni
-
Soulfly842
addikt
A hollandok nagyon sokszor megszivattak, de a Feynoord-val szemezgetek... Mondhatni tét nélküli meccs, de a feyenoord hazai pályán erős, az utlrecht-nek viszont nem ment túl jól mostanában idegenben.
a levante-nél egy fél csapatnyi sérült van?
A tegnapi szelóm már csak bejön... kicsit nézegetve a meccseket
Inkább végig várom, kereshetek két 1,2-es meccsel 170 Ezret
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Hú bakker mázlim van...
2 napja toltam egy élőt, valami algériaira hogy GG lesz, 3. a sokadik ellen otthon... félidő 0:1...
persze hogy eladták, ahogy azt kell, 78. percben 0:2, utána balhé, rendbontás, meccs félbeszakítva, mindenhol finished van írva, holott nem folytatták, Pró most nézem, hogy törölte és 1,00 szorzó.
És még a 48 óra sem telt le...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #168349 üzenetére
Egyen megy el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest