- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
Esküdj , ezt direkt fölé fejelte, a mocskossssss
Úgy játszik a Samp , mintha hárommal mennének.
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
szab.tam
nagyúr
válasz South Velen #131950 üzenetére
én az empoli g over 1.5-öt
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
na jó, biztonsági játék éjjelre (vagy legalábbis annak tűnő)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
South Velen
addikt
emoli piros, innen már tuti az empoli win
-
spm
tag
NHL:
Islanders, Dallas, St Louis, Montreal -
-
djculture
félisten
válasz nemetdog7 #131967 üzenetére
Na majd kiderül, nekem azt tudom egy elment egy ilyenen és lófrancokat fizettek, kb 2 hete. Elöször én is ilyen felére számítottam minimum aztán lett 2 ezer körül és valami 50-60 körül lett volna ha bejön minden meccs ..Ez is volt a vége nálam a heint super Heinz lucky cuccoknak.
[ Szerkesztve ]
-
nemetdog7
újonc
-
djculture
félisten
Na akkor még egyszer tényleg rosszul számoltam. Heinz 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötésű és 1db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Ebből a hatos kötés eleve kiesett az biztos.
nemetdog7: Probléma lényege az hogy minden ilyen kombinációs megoldás az alaptéttel számol ami itt 10ft. Mindegy majd beírja a nyerő fórumtag hogy végül mennyit kapott.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz djculture #131968 üzenetére
Enyémet épp most számoltam ki, fillérre pontosan megegyezik amit a kalkulátor ír.
"A Heinz 57 darab fogadás megtételét jelenti a fogadó által választott 6 különböző sportesemény kimenetelére. A Heinz 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötésű és 1db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít."
Elég jól meg van ez kutyulva, kissé bonyolult, de amit Te írtál, az akkor érvényes ha pl 3/5-ös kombinációnál pont 3 jön. Vagy 4/6-nál 4, esetleg ennél a Heinz-nél 2.
-
szab.tam
nagyúr
válasz koxkids #131974 üzenetére
de azért számolgatnak még pcit a kalkulátor helyett, hátha más jön ki.
az egyszerű kombinációknak van csak értelme, és 2 helyzetben:
vagy nagyok a szorzók, vagy nagy a kötésszám, pl. black szelóját érdekes lesz visszanézni 14/15-ben.
( )[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
Reggel poénból százassal megtett 8-as kötés tenisz, snooker + Galata egy viszi el féle egyveleg kivételesen jött, a komoly tipp Samp már vitte is. Pedig még az Anderlechtet is levettem, az se jött volna.
Hétvége óta helyben járok, a sírból visszahoztam az egyenleget de nem bírok elmozdulni 8-10K sávból. Talán majd hétvégén. Lefele. Most dobtam 800 aprót pár NHL meccsre.
Vigyázok a pénztárcámra ne feszítse az apró, ezért délután papíroson tettem még egy 10-es kamit 200-ért 17K várhatóval. Jó játék. -
pohár
félisten
válasz sz_abika #131962 üzenetére
pedig de de
a Pats 3 TD-jéért 1,33-at fizet a bet, lehet meg kéne pukkasztani...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
na gyerekek, 4x-es pénzért megraktam a Toronto meccsére, hogy lesz GG az első félidőben, jöhetne
egyik oldalon Drogba, Piatti, másikon Giovinco, Altidore... jöjjön olyan gyorsan, mint a Seattle meccsén éjjel
-
-
zolynet
veterán
válasz pohár #131980 üzenetére
Hogy örülök hogy 2.5overre vettem inkább, bár ez nem vigasztal.
Minnesotával raktam kombiba Montral-t, 3157->10165 várható, vasárnapig ez függőben marad.
Samp vesztés után tettem valamit hajnalra, hogy hátha ... hát nem jött.
Deportivo Pasto @ 1.61
Junior @ 2.30
2500->9300Kár h a Samp nem nyert, így már most bukta a szép 40-es oddsú mix.
G'ladachot mindenképp teszem, lehet csak a Napolival megdurrantom. (4.3x ~10k)Life is too short to stay stock!
-
bammbula
tag
Mai menü:
Atletico Madrid, Bayern hendi, Besiktas, PSG
5,18x -
zsolti72837
addikt
Tegnapik
Sampdoria - Empoli 1. félidő - 1X2 Döntetlen 2,00 Nyertes
Sampdoria - Empoli (élő) 1X2 Döntetlen 2,25 Nyertes
(#131983) denkadam: Nem tűnik rossznak.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
bammbula
tag
válasz zsolti72837 #131984 üzenetére
Grat, szép fogások.
Nekem kifejezetten tetszenek, egy kis aprót mindenképp megér ez a pár meccs. Tegnap figyeltem, hogy a PSG oddsát levitte (1.25) pár órára a Szzrt, nem tudom milyen oknál fogva. Érdemes lenne mielőbb feladni, gondolom ma sem lesz másképp.
-
zsolti72837
addikt
válasz bammbula #131985 üzenetére
Köszi.
Hát a PSG-t idegenben megviccelheti bárki, de igaz neki van nagyobb esélye a meccset megnyerni.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
-
zsolti72837
addikt
A Kozármislenyt megbüntették.
Ülésezett az MLSZ Fegyelmi Bizottsága: Gróf Dávid Attila (Csákvár) 1, Csilus Ádám (FTC), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben, szándékosan könyökkel arcon ütötte ellenfelét , aki sérülést szenvedett, 5 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
Mátyus János vezetőedző (Nyíregyháza), mint visszaeső, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2, Supka Attila vezetőedző (Sopron) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott.A FEB a Honvéd – Gold-Sport mérkőzéssel kapcsolatban a Gold-Sportot, mérkőzés szereléssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.
Női nagypályás bajnokságok és kupák
Bánfalvi Attila vezetőedző (Viktória) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB I női nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés
Honvéd 30 ezer Ft.
-
gabi182
tag
Nekem mára ez ment:
-
pohár
félisten
válasz zsolti72837 #131989 üzenetére
hát ez fantasztikus, de kit érdekel ez itt?
-
zsolti72837
addikt
Mára talán ez megérné: 15353 Deportivo - Atlético Madrid, 2 (1.75)
-
legendz
csendes tag
Sziasztok!
Egy technikai kérdésem lenne. A szerencsejáték belső egyenlegemet fel tudom tölteni SMS segítségével. Ez működik minden mobil szolgáltatóval? -
zolynet
veterán
Segítsetek!
Milyen kombinációba tegyem az alábbi 6-os fogatot?
08787 D Crystal Palace - Manchester Utd. Döntetlen (1X2) 3,35
24715 D Maastricht - Go Ahead Eagles Döntetlen (1X2) 3,25
32132 D Örebro - AIK Stockholm Döntetlen (1X2) 3,25
10636 D Atlético MG - Corinthians Döntetlen (1X2) 3,15
22987 D Aarhus - Sönderjyske Döntetlen (1X2) 3,05
00963 D Dep. Toluca - América Döntetlen (1X2) 3,05a) 1-1ezressel tegyem meg mindet (6k)
b) 3/6 100huf (2k), várható 64k
c) 4/6 100huf (1.5k), várható 153k
d) 5/6 200huf (1.2k), várható 391k
e) normál 200huf 1037x (ezt vetném el legkorábban)Life is too short to stay stock!
-
Dani_kp
addikt
Hétvégére kellene valami 7-10 közötti odds.
PL-ben lehet rámegyek majd a lapokra.https://ingatlan.com/33821564
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest