-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz miauut #18202 üzenetére
Nem kell menned sehova egyelőre, a császári audiencia után Yenneferrel kell beszélned a palotában.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
RetepNyaraB
veterán
Valaki próbálta a nexusmod-féle hd pakk kupacot? Nagyon sok részből áll, magamtól nem vágok bele. Meg persze a hardverigény is érdekelne hozzá, mert yt csatornán atomerőművel futtatják, ahol persze nem kunszt, hogy jól megy
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
jaffa 2843
Ármester
válasz RetepNyaraB #18205 üzenetére
Egy linket dobsz hozzá?
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
RetepNyaraB
veterán
válasz jaffa 2843 #18206 üzenetére
Igyekszem, most meló van. Tyúbon ha rákeresel, meglesz. Friss eléggé.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
-
miauut
tag
válasz jaffa 2843 #18209 üzenetére
Köszönöm, nagy része fenn van. Próbálkozom.
Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok
Tegnapi kezdtem el játszani a játékkal, ezidáig nagyon tetszik. Eléggé az elején vagyok még ( lvl 6)..
Harc közben töltődik valami sáv három részre osztva, az micsoda? -
miauut
tag
válasz jaffa 2843 #18209 üzenetére
Na, arra már rájöttem, hogy az egyik mod fogja meg a beszélgetést. Majd egyenként visszateszem, és kiderül melyik a bűnös.
Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note
-
nagyúr
-
Zolás
addikt
Mi lenne ha nem kóbor lenne, hanem felkészült trollharcos? És hol a fegyvered?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz mike1334 #18218 üzenetére
Kétszer vittem végig, és még mindig kimaradnak küldik. Mint ez, meg amikor beszél a ló. Muszáj lesz egy harmadik is, de most tényleg minden rohadt kő alá benézek.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
penge111
addikt
Én ugyan csak egyszer pörgettem ki 184 óra játékidő volt anno, semmi küldetésem nem maradt, de így is "csak" 271 küldivel végeztem, állítólag 300-350 körüli az összküldik száma, a főküldiket nem számolva. Van egy olyan küldetés is ahol, egy kutyával lehet beszélni, a beszélő lovas nekem is anno az egyik kedvencem volt, de csináltam olyan küldit is, amit semmi nem is jelölt, egy npcnek kellett megkeresni a folyóba pottyant jegygyűrűjét, és naplózva sem lett. Irgalmatlan tartalmat pakoltak ebbe a játékba
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Selynelar
aktív tag
Hello mindenkinek.
[link]
Mi lehet a linkelt videón a hibajelenségnek okozója. Ez egy msi gtx 1080 ti előtte msi gtx 1080 volt. Szóval videókártya hardveres hibát kizárnám. Miután áttettem egy másik gépbe az 1080-at és ott semmi ilyesmi nem jelentkezik. Drivereket végigpróbáltam már vagy 10-et. Ugyanez a jelenség. Minden játéknál ilyen szinte,kivéve az alacsonyabb gépigényűeknél pl CSGO,Diablo 3.Pc Spec:
MSI Gtx 1080 TI Gaming X
Intel I7 6700K
ASUS Maximus IX Hero mobo
2x8GB Kingston Hyperx Fury 2666
Cooler Master Hyper 103 CPU Cooler
COOLERMASTER G750M RS750-AMAAB1 (750W)
PSU Samsung 500GB 850 EVO SATA3 2.5" MZ-75E500B/EU
Windows 10 Home 64bit -
nagyúr
válasz Selynelar #18222 üzenetére
Releváns infóm sajnos nincs, csak a postod kapcsán írok pár sort a saját tapasztalatokról megjelenítés-problémák terén.
Szal ilyesmit még nem tapasztaltam, bár nekem 2 db ROG Strix GTX 1080 van a gépben, nem Ti, így ez nem releváns. Régen az aniso-beállítások okoztak ilyen "hullám-tolós" effektust.
Egyébként nekem olyan szokott előfordulni, hogy egy adott textúrát nem dolgoz fel itt-ott, tehát van mondjuk egy szikla, vagy házfal, vagy akármi, amin elmosódott pixelek vannak, nem a rendes textúra, holott minden más körülöttük normálisan néz ki. Ha újratöltöm a mapot, akkor megoldódik, de nem tudom, mi okozhatja.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
Selynelar
aktív tag
válasz Atti777 #18228 üzenetére
Köszönöm a tippet. Azt is próbáltam már. Sőt bios előző verzióra való visszaállás is volt. Ha netalán az új bios zavar be. Volt directx újratelepítés is. De úgy sem történt változás. Most marad egyetlen megoldás. Tiszta gép telepítés. Remélhetőleg,úgy lesz valami változás. Ha az sem segít,akkor valami baj van hardveresen.
Azért köszönöm mindenkinek. :S Ha lesz valami megoldás,azért megosztom,ha netalán valaki más is ilyen hibába ütközne. Most írtam tomshardware fórumára,hátha ott valaki tud valami megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
válasz Selynelar #18229 üzenetére
Hmm...alacsony gépigény, kis textúrák, kis sávszél. Biosban nincs véletlen valami pcie4x módban, vagy valami egyéb bus limitáció, illetve a tápod okés?
Csak mert ez terhelésre bugzik, tehát valami kevés neki a gépben. Win lapozófájl, virtuális memória, lassú a ram, mittudomén...csak találgatok, ha sok az ostoba kifejezés, elnézést, de én megnézném másik táppal is a te gépedben, biztos ami tuti alapon, még szűz win előtt.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Selynelar
aktív tag
válasz chopin42 #18230 üzenetére
Pcie-t énis néztem Biosban. Vga natív x16-on van.Szóval elvileg okés. Tápra énis gyanakszom. Főleg,hogy van olyan,hogy néha eltűnik a sima hdd-m. De ha kikapcsolom a gépem. S bekapcsolom,akkor újra látja a rendszer. De ha csak szimplán újraindítom,akkor nem igazán akarja felismerni. Ezért is gondolom,hogy itt valami ilyesmi lesz a dologban. Memtestben átment a rendszer. Szóval elvileg a memóriák okésak.
-
nagyúr
195 órával befejeztem a HoS-t, még most is nagyon jó a sztori, a zene, a hangulat, főleg a végefelé Oxenfurtban a prof házában.
Így most lassan visszatérek a Sansretour völgyébe, a mesék és a kóbor lovagok és az eszmék és az apró csodák világába. A felszerelést tekintve Legendás Vipera szett és az Iris természetesen és mind meg is lett bájolva. Ezekkel elboldogulok a nagymesteri medve szettig.
[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
Én is elkezdtem a játékot, túl vagyok gyümölcsöskerten, de ilyen "hülye" kérdéseket tettek fel, nem is értettem... Utánanéztem, witcher régebbi sztorijaira utaltak, de ha nem nézek utána semmi támpontom nem lett volna, hogy melyiket válasszam... Kicsit el is vette a kedvem.
Az normális, hogy alig van pénzem, úgy, hogy megcsináltam majdnem minden kérdőjeles küldetést gyümölcsöskertben? (Egyedül a magas szintű fojtó lidérceket nem csináltam meg).
Ha megvenném, és végigvinném (érdemes?) a Steam-es verziókat az előző két résznek, akkor össze tudja szinkronizálni a mentéseket a GOG-os verziójú harmadik rész?
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Én mindet Steam-en játszottam és már GOTY verziókkal, de szerintem PC-n mindig működni fog az import, mert inkább a játék verziószáma (update / patch) lehet probléma, mintsem az, hogy GOG vagy Steam (vagy akármi, bár konzolra nem hiszem), de azt manapság már észrevétlenül és gond nélkül megoldja mindkettő (eleve a frisset tölti le). Szóval akkor lehet baj, ha egy sok éves file-t akarsz előkotorni, akkor lehet hogy legalább meg kell nyitnod, aztán újra menteni (hogy új formátumban írja ki a file-t a játék), csak akkor vagy bajban, ha esetleg már megnyitni sem tudja az adott rész a saját mentéseit, amik egy régi játékverzióval lettek kiírva, de ez elég ritka. Esetleg a DLC-k szoktak még bekavarni ilyenkor (ha újra megveszed, de más kiadást, és nincs meg a DLC), de az első két játékhoz nem nagyon vannak.
Az 1->2 import a kényesebb, ott azt hiszem turkálnom kellett a file-ok közt és egy kis részt végigjátszani újra a végéből, hogy legyen egy file, ami az utolsó lehetséges pont. A 2->3 már simább.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Lenry
Topikgazda
Új játék - Új kezdet - szintet választasz - tutorialt kérsz - Witcher 2 mentés szimulálása
Ha neked esetleg nincs ilyen menüpont, akkor nézd meg, hogy a jó helyen vannak-e a Witcher 2 mentéseid:
Dokumentumok\Witcher 2\gamesaves
mappában kell(ene) lenniükGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
Topikgazda
Topik Összefoglaló
A játék indításakor lehetőséged van beimportálni egy végigjátszott Witcher 2-es mentést... kezdetű bekezdésGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
woryz
senior tag
válasz janos666 #18234 üzenetére
Köszi, de akkor mi értelme van szimuláltatni a witcher 2 mentést, ha utána az a tábornok, vagy komornyik, vagy kicsoda feltesz nekem három olyan kérdést, ha nem wikizem ki, akkor max full randomra választhattam volna...
A kettővel nem boldogultam, abban a városban az elején - az elhajókázás után - elkadtam... De majd lehet újra előveszem, ha esetleg érdemesnek ítéli meg a nagyközönség itt.
(#18237) VTom : Király, akkor nem én rontottam el valamit.
-
janos666
nagyúr
Kicsit azért paradoxikus ez, mert a bruttó érték-, és pénzforgás hatalmas. Nem csak a klasszikus RPG mechanika miatt, amitől kvázi egy kereskedőt is játszol állandóan minden létező főszerepben (összeszedsz mindig minden szart, és eladod már csak azért is, hogy legyen hely a táskádban, de nem eldobod, mert kell a pénz is amiatt, hogy általában bele van kalkulálva a költségvetésed fejlesztők felőli tervezésébe, hogy ebből is lesz - legyen - bevételed, muszáj légy kereskedni, ha hatékonyan akarsz fejlődni a cuccokkal). Van néhány küldetés is, ahol az aranyérme mozgás már a story szintjén is nagy (valaki direkt visszautasíthatatlan ajánlatot tesz, vagy épp pofátlan magas összeget követel indokolt módon).
Szóval Geral szerintem alapvetően kifejezetten gazdag, vagyonos (sokszor egész korrektül jutalmazott Witcher és másodállásban sikeres kereskedő) lenne, ha nem lenne hozzátorzítva a játék direkt úgy, hogy el tudd költeni értelmesen az összes kényelmesen megszerezhető vagyont. Olyan árréssel dolgoznak a kereskedők, hogy ekkora pofátlanságért elő kéne rántani az acélkardot (még akkor is, ha benne van a story-ban, hogy a háború után minden kereskedőn vérszomjas pióca -> de az amúgy jó story elem, hogy úgy tűnik az előző részekhez képest romlott kicsit a pénz a háború miatt ).
Azért nem marad túl sok pénzünk, mert folyton nő minden értelmes kiadás összege (pl. Witcher cuccok kovácsoltatása) is a bevétellel együtt (quest jutalmak), akkor is ha saccra a végén egy parasztház árát fizetjük ki azért, hogy kikalapálják a megkopott cuccainkat és egy nemesi villa árát egy nagymester páncél szettért.
Persze az sem volt sokkal jobb, hogy hülyére tudta magát keresni az ember némi kocka-póker csalással (mindig visszatöltöd a mentést, ha veszítesz). Gwent-en azért nem lehet ennyit nyerni (csalással se).
#18242) woryz - Ez már erősen egyénfüggő, hogy ki mire emlékszik, de ha te be sem fejezted a második részt, akkor talán nem is lehet emléked a kérdésekkel kapcsolatban (ha nem jutottál el addig, akkor hiába lenne jó a memóriád).
Az tényleg zavaró lehet, ha valaki őszintén nem emlékszik, vagy nem is játszott az előző részekkel, mégis faggatják, de nem volt erre külön választható opció még a menüben, hogy akarsz-e "szimulációt" vagy sem...? (Erre én nem emlékszem.) De nem lehet olyan hosszú, hogy beleunjon az ember, akit nem érdekel, az rávág valamit véletlenszerűen és továbblép.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Lenry
Topikgazda
válasz janos666 #18243 üzenetére
kis OFF, de muszáj...
Szóval Geralt szerintem alapvetően kifejezetten gazdag
NG+-t játszok, Toussaintban vagyok, és a vagyonom a 700.000 koronát nyalogatja úgy, hogy közben szorgosan készítgetem a Witcher páncélszetteket is. szóval Geralt kifejezetten gazdag tud lenni, ha akarakkor is ha saccra a végén egy parasztház árát fizetjük ki azért, hogy kikalapálják a megkopott cuccainkat és egy nemesi villa árát egy nagymester páncél szettért.
közhely, de történelemórai anyag, hogy a középkorban egy jobb minőségű lovagi péncél ára egy faluéval vetekedett.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
janos666
nagyúr
Akkor megvan a válasz, csak azt értetted félre, hogy melyik opció mit jelent. A faggatással szimulálod a történelmet.
Lenry - Miért offtopic a játék monetáris rendszere, vagy hogy ez racionálisnak tűnik-e a játékosnak?
Tudom, hogy lehetséges gazdagnak lenni (mindhárom részben), de nem nehéz elkölteni sem mindent, amit kényelmesen szedsz össze (főleg az alapjátékot nézve, mert az NG+ mindig kicsit elrugaszkodottabb már minden tekintetben).
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy kb. pont annyi folyt be (extra odafigyelés nélkül), mint amennyit indokoltnak láttam elkölteni + egy kellemesen tágas liquiditás a "váratlan kiadásokra" is (sohasem szorultam meg úgy, hogy félbe kellett szakítani valamit és elmenni pénzt farmolni, hogy továbbjuthassak, de most Toussaint-ban is csak 30k-val szaladgálok).Azt is tudom, hogy racionális az, hogy méreg drága a "high-end" cucc. Az érdekesebb ebben nekem az volt, amit ki akartam fejezni, hogy érzésre egész precízen ahhoz van hangolva a kiadásod, hogy nagyjából egész jól el tudd költeni a könnyen leeső bevételed (ne légy megszorulva, de ne maradjon sokkal több, ha nem gyűjtöd direkt a pénzt).
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Én megjelenés évében kitoltam az alapjátékot vagy 5-ször,de most megvan a GOTY verzió.Mikor érdemes neki állni a kiegeknek ?Toljam megint ki és utánna menjek Toussaint-be,vagy még a főjáték vége elött ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest