- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz jegenye77 #2845 üzenetére
Hogy tényleg nincs szó semmiféle megoldásról vagy ellenszerről a zombikra!
Gyógyszer nincs (legalábbis a sorozatban, képregény szintjén nem ismerem), de egyébként elhangzik (2. évad vége ), hogy mindenkiben ott a vírus, és halála után átalakul.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
james001
veterán
Szerintem nem is lesz semmi ilyesmi,mint írtam már egyik hsz-emben hogy a zombik és a vírus eléggé háttérbe szorultak,leginkább csak Rick és csapatára fókuszálnak az írók. Meg hát már több hónap eltelt a vírus kitörése óta,pluszba a 4. évad is állítólag sokkal később játszódik szóval sztem már évekre vagyunk a kezdettől,ha nagyon akarták volna már megtalálták volna az ellenszert.
Amúgy én is szeretnék már egy "megoldást" erre,de ha lesz is nem most lesz az biztos...https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
Szerintem nem is fontos. Mondhatni bele is torodtek az egeszbe es ezert akartak egy biztos helyen letelepedni.
Ami nekem nagyobb gond lassan az, hogy Walking Dead s10xy es a zombik 20 ev utan is maszkalnak majd kaja nelkul
A szervezet szetbomlik idovel, lassan mar a jelen sorozatban is csontvazoknak kellene lenniuk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest