Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Smells

    tag

    Feljebb lapoztam néhány hozzászólással és itt is a remek példa.
    G4ga problémája valószínűleg fel sem merült volna MO2 használata esetén.
    Az MO2 használata esetén meg lehet azt csinálni, hogy az egész modolt setupot, akár 1000+ modot át lehet másolni egy másik háttértárra vagy másik számítógépre, vagy több évnyi kihagyás után vagy játék újrainstallálás után ott folytatni, ahol az ember abbahagyta.

    Az MO2 egyik legfőbb előnye az összes többi mod managerrel szemben, hogy nem másol be semmit a játék installálásának egyetlen könyvtárába sem. A játék installálása örökké tiszta marad mindenféle fájltól, ami gyárilag nem tartozik hozzá. Ha MO2-ben hozzáadsz egy modot, vagy törölsz, vagy átnevezel vagy akármit csinálsz, a játék fájljai és mappái teljesen érintetlenek maradnak.
    MO2 használata esetén a modok fájljai (ami már néhány nagyobb mod esetén lehet akár több száz vagy több ezer darab fájl) sohasem keverednek sem egymással sem a játék fájljaival. A modok fájljai soha nem írják felül egymást. Minden mod a saját külön könyvtárában van és ez az egész egy darab 'mods' nevű könyvtárban van.
    Ha ezt a 'mods' könyvtárat, valamint az
    overwrite
    profiles
    downloads könyvtárakat és a
    'ModOrganizer.ini' fájlt az ember megőrzi, akkor a teljes setupja évek múlva is elővehető, másolható, módosítható lesz.
    Ráadásul ha 'portable' üzemmódban használja az ember az MO2-t, akkor ezek az említett könyvtárak és fájlok mind az MO2 főkönyvtárán belül lesznek és így ez az egész pakk gyönyörűen átlátható és könnyen mozgatható/másolható lesz.
    Erre semelyik másik mod manager program sem képes.

    Ez nem egy fizetett MO2 hirdetés volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák