Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MasterMind

    tag

    Üdv! Én is beszállok egy aktuális verzióval! Kábé jó másfél éve posztoltam ide, hogy belekezdtem a prodzsektbe. Nem igazán haladt a dolog egy ideig, csak fázisokban, mert extrém mennyiségű a cucc, de az elmúlt időszakban tudtam vele foglalkozni. Ha az ember mindent akar érteni mélységeiben (sajnos én olyan vagyok), különböző kombinációkat kipróbálni, egyedi dolgokat integrálni, az rengeteg idő. Amúgy szerintem is mindenki játéka más és más. Mindenkinek úgy kell játszania, ahogy az neki tetszik és amennyire a hardver engedi... :D

    Skyhunter: Szegény Dlizzio-t se hagyd ki a felsorolásból, amire a PredCaliber épült. Sinitarról megvan a véleményem, a többieket annyira nem ismerem.
    Amiket eddig én láttam, abból egyértelműen PredCaliberé az egyik legszebb setup. Továbbá ott van még Zangdar aki a Rudy ENB for Cathedral Weathers-re készített egy állkeresős tweaket.
    Exterior
    Interior

    Az enyém továbbra is WIP, de az igazán fontos dolgok nagyjából fenn vannak. Kifejezetten Fantasy preset megalkotása a cél, ennek megfelelően színes, élénk, beltérben néha kicsit festményszerű is, ami szerintem nagyon jól áll neki. LOD még egyáltalán nincs rajta, az egy teljesen külön témakör, később jön csak.


    Felhasználó kérésére módosítva.

    [ Módosította: philoxenia ]

Új hozzászólás Aktív témák