- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
A magyarositast hogy tudom felrakni hogy működjön?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz CJ4567 #19657 üzenetére
Jah tényleg, most értem haza mi az az ENB amiről a múltkor mutattál képeket? (Lehet hogy csak figyelmetlen voltam, de nem találom) Letesztelném már szegény öreg 9600GT-t itt is, ne csak a Diablo 3 alatt fáradjon ki
(#19658) nepszter1: Nem tudom, nézelődj itt hátha más már kérdezte.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz #81999360 #19656 üzenetére
Ez képek csinálására tökéletes, de játékra nem alkalmaznám mert túl szépia effektes ugyan úgy mint a Somber.
Én jobban szeretem a valósághűbb ENB-eket.Innen lehet leszedni amúgy mint minden más ENB-et is: [link]
Meg az a baj a legtöbb ENB-el, hogy nem minden szituációban néz ki jól. Az egyik túl sötét éjszaka a másik túl világos nappal a harmadik ocsmány a belső tereknél stb stb.
Szerencsére amit én finomhangoltam az mindenhol számomra tökéletesen néz ki.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz CJ4567 #19662 üzenetére
Én próbáltam anno a Somber-t játékra amikor megjelent mert a képek alapján nekem is bejött.
Csak aztán annyira unott lett az egész mert minden szinte egy színű volt, hogy kénytelen voltam lecserélni valami színesebbre.
Ekkor tájt kezdtem el saját ENB-eket farigcsálni.Nézd már meg ez mennyire színes már: [link]
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. A Companionoknál ugye később vérfarkas lehet lenni, és ott bármikor át lehet változni, vagy autómatán változik át este?
No Sana No Life
-
-
nagyúr
válasz CJ4567 #19674 üzenetére
Annyi a negatívuma, hogy nem tudod magad kipihenni teljesen alvás közben, vagyis nem kapod meg a +10% well rested bónuszt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
CJ4567
nagyúr
Lover Stone és 15%-al gyorsabban fejlődik minden skill, úgyhogy ez nem zavaró, akkor végigviszem a Companion questlinet. Most hogy utánanéztem, még egy "negatívum" van: az emberek azt mondják hogy olyan a szaga a karakternek mint egy vizes kutyáé
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
addikt
Egyvalamit nem értek: miért nem csináltak még az emberek normális Aréna-modot? Tudjátok, mint a gladiátor-játékok, egy az egyben egy ellenség ellen, vagypedig több ellen.
Egy PvP meg már egyenesen epic lenne...de az meg megoldhatatlan. Hú baszki, pedig egy Skyrim-szerű játék mekkorát szólna, ha lenne benne kooperatív mód, vagypedig egymás elleni harc. Nem olyan, mint a TESO, az szerintem nem olyan jó. Csak egy-két játékos lenne benne a világban a sok NPC közt.
Mit szólnátok hozzá?Na majd talán a TES VI-ban...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Citroware #19680 üzenetére
Nekem az Oblivion aréna módja hiányzik, na az jó volt Saját páncélt kaptál, már nem emlékszem hogy viselned kellett-e minden harcnál, de úgy rémlik hogy igen, addig nem mehettél be/kezdhetted el a harcot amíg nem volt rajtad a páncél, külön volt könnyű és nehéz.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz CJ4567 #19681 üzenetére
Megvan, viselni kellett a páncélt Champion rankig, egy más páncélban lévő harc diszkvalifikációt hoz maga után, második ilyen alkalom és többet nem lehet az arénában harcolni.
(#19682) Citroghost A Steam Workshopon van egy ilyesmi mod, Pit Fighter néven érhető el, sajna Nexuson nincs fent
(#19684) Jorus Tudom hogy nem mod volt, csak valamiért módnak írtam, végigjátszások után első dolog volt az arénát elkezdeni
(#19685) genndy Így már világos, Hircine gyűrűjével akkor vigyázni fogok ha meglesz(talán jó pénzért eladom )
Ebben a modban elvileg van aréna.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
addikt
válasz CJ4567 #19672 üzenetére
Naponta egyszer lehet átváltozni, amikor akarod. Ember formában nincs pozitív hatása, negatív is csak az alvásbónusz. Ázott kutya-szag, szőr nő a füledből, éjjelente vonyítást hallanak-zárd be a kutyádat hozzászólások vannak az őröktől meg a lakosoktól. Companion főszála után is még ki lehet gyógyulni (sőt Dawnguard DLC-vel vissza is lehet változni vérfarkassá egyszer Aleánál, amiből szintén ki lehet gyógyulni).
Hircine gyűrűjével vigyázz majd, az felülbírálja a saját vérfarkasságodat.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
nagyúr
válasz genndy #19688 üzenetére
Wiki-n elvileg aszongyák, hogy nem "Disease resistance: All lycanthropes, in werewolf form or not, have 100% resistance to all diseases. In Skyrim, this is only true for Sanguinare Vampiris, while other diseases may (rarely) still be caught." De mondjuk az tény, hogy vérfarkasként még sosem kaptam el semmit, emberi formában sem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
CJ4567
nagyúr
Vannak betűlecserélő modok a játékhoz?
No Sana No Life
-
addikt
Na ezt a sort hol találtad, mert most nyálaztam át én is a wiki-t, de nem lett meg a werewolfos oldal
De én sem emlékszem hogy bármikor is elkaptam volna bármit, ezért is maradtam sokáig vérfarkas akkor is ha nem is változtam át soha.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Csak most kezdtem el játszani a Skyrim-el de máris úgy néz ki elakadtam. Még csak most kaptam meg az első komolyabb küldetést Fehérvégtában, hogy öljem meg a sárkányt Irelith-el vagyis a Sárkány ébredése küldetést. A sárkányt már megöltem, átvizsgáltam elvettem tőle mindent, de még mindig ott a feladat, hogy vizsgáljam át, és hiába megyek el a hírrel a királyhoz, visszaküld, hogy beszéljek Irelith-el és hozzak bizonyítékot. Visszamegyek a sárkány hullájához, és minden életben maradt katona, többek között Irelith is csak guggolnak a földön és bár feljön a párbeszéd indító felirat, de nem reagálnak. Ha rájuk csapok fegyverrel, azt észlelik és méltatlankodnak, vagy ha az egyiket megölöm, akkor mindenki nekem esik és azonnal megölnek.
Na itt vagyok elakadva, hogy mit csináljak még, vagy mit csináltam rosszul, hogy nem teszi elvégzetté a feladatot a program. -
Clemi
veterán
Ha aktív, ha nem, a csajjal nem tudok beszélni, nem reagál, csak a sárkány fejéről tűnik el a jel, hogy ott van valami feladatom. A királyhoz hiába megyek, visszaküld a csajhoz, hogy az hozzon bizonyítékot, hogy a sárkány valóban halott és persze a menüben a küldetéseknél is ott marad, mint lezáratlan feladat.
-
CJ4567
nagyúr
Aki ENB-et használ, attól kérdezem, ha letiltom az anamorphic lens flaret, akkor a nap lens flareje is eltünik vagy csak a tűzé?
No Sana No Life
-
nagyúr
-
addikt
El kellene szívnod a lelkét, ez az a probléma ami pontosan most került elő 6345x alkalommal.
Megoldás: Dagonborn DLC ki, vagy unoff.DB patch föl, állásbetöltés a küldetés elejéről.Modsorrend a morrohun GYIK oldalán, de ott is ugyanez van leírva csak pepitában.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest