- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- SONY LCD és LED TV-k
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!!
Az lenne a kérdésm, hogy a NMM-be ha aktiválok egy modot, ami felül szeretne írni egy másikat,akkor melyik lehetőséget válasszam?
Én mindig a yes to all- ra szoktam kattintani, a többi nem tudom mire jó
Köszi!!
-
Kódos
aktív tag
válasz aftercooler #20052 üzenetére
Yes to all=Mindent cserél ami azonos!
Yes=Csak az adott fálj-t cseréli ki ami elsőnek egyezik a másik mod-nak a fáljajival!
No to all=Semmit se cserélsz ki!
No=Csak az adott fáljt nem cseréled ki!
A no to folder és a yes to folder gondolom az hogy inkább te választod ki szóval manuálisan rakod be a modokat de nem biztos.A többit nem tudom![ Szerkesztve ]
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg hogy mért nem jönnek a mirak katonái?Beraktam a dragonborn dlc-t a unofical patch-el együtt olyan 8-10 nél level-nél és most vagyok 28 de még mindig nem jöttek?úgy tudom hogy 10 szinten jönnek ahogy a dawnguard-ba!Mert a cuccok bent vannak már a smithing-be is a bone armor de még nem jöttek....Valaki?
-
Classius
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani a Skyrim játékkal, sikerült megszereznem magyarítva az összes eddig kiadott DLC-vel együtt. A lényeg, hogy két küldetésnél 'elakadtam', az egyik amikor megkérnek minket Fehérvár-ban, hogy szabadítsuk ki a kereskedő öregasszony fiát, Thalos-t. Odamegyek az erődhöz de nem engednek be, tesz egy megjegyzést az őr, hogy csak birodalmi felsőbb utasításra mehetnék be, de hiába léptem be a birodalmiakhoz, így sem tudok megoldást találni. Persze leölhetném az összes őrt és kihozhatnám a srácot, de akkor megkapom, hogy nem teljesült az hogy "Találj módot Thalos kiszabadítására".
A másik küldetés az pedig mikor megkér minket egy pap Markathban, hogy a holtak csarnokába nézzünk be, mert valami nem okés. Én bemegyek és egy csaj fogad, itt szó van a kannibalizmusról is. Namost ezt valahogy nem lehetne kikerülni? Végigcsináltam a küldit (A halál íze - ez a küldetés pontos neve) és segítettem neki kipucolni egy barlangot ahova később lekellett csalnom a papot és ennem kellett belőle, de mivel elég morbid ez a dolog így szeretném ezt kikerülni, a kérdésem az az, hogy hogyan lehetne anélkül a papnak is segíteni, hogy a végén kannibalizmusra kerülne sor? Van rá mód? A karakterem még csak 20-21 -es szintű, szóval még közel sem járok a játék végén, de maximalista révén próbálok minden kisebb vagy mellék küldetést megcsinálni. Ezért is idegesítene ha ki kellene hagynom valamiért küldetést vagy küldetéseket. Nagyon hálás lennék a segítségért!“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
addikt
válasz Classius #20058 üzenetére
1. Fehérvágta az inkább (sőt leginkább Fehércsermely). Unofficial Skyrim Patch nélkül nem fogod tudni békésen megoldani ez a küldit, bugos. Az sem gond, ha levágsz ott mindenkit, nincs hatással a későbbiekre, de azért a thalmorok combosak, egyedül nehéz. Viszont meg lehet kérni a tesót hogy segítsen.
USKP-val pedig úgy lehet, hogy végig kell csinálni a birodalmiak oldalán a polgárháborús szálat, utána lehet kérni egy papírt a parancsnoktól, amivel ki lehet hozni a srácot. Azt nem tudom hogy ha most nincs fönt, de így menet közben fölraknád, akkor lenne-e hatása. Könnyen lehet hogy úgy már nem, és mindenképp le kell ölnöd ott mindenkit.2. Nem kell enni a papból. Le kell menni vele a barlangba, és ne kérd meg hogy feküdjön az asztalra, hanem egyszerűen a kannibálokkal szemben alkalmazz erőszakos rábeszélést, hogy hagyjanak fel az emberekből evés csúnya szokásával. Ebben a pap is lelkesen fog segíteni. Ha életben marad, utána felfogadható kísérőnek is.
Kódos: köszi
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Classius
aktív tag
válasz genndy #20059 üzenetére
Igen, természetesen Fehérvágta lett volna... Köszönöm szépen a segítséged! Nagyon jó, hogy vannak itt ilyen tagok.
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
Brett001
aktív tag
Már írni akartam, hogy természetesen tudod inditani Steam alól, de a hsz-edből látszik, hogy sikerült.
Továbbra is mindenkinek javaslom a feltelepítését, nem kell megijedni az unofficial névtől. Bár jelent meg néhány hivatalos javítás is, de maradék hiba javításokat már az önkéntesek hozták össze, a Bethesda már elég régen bejelentette, hogy nem lesz több patch sem hivatalos DLC, a következő projectre koncentrálnak. (Megjegyzem ehhez képest rohadt csönd van a következő TES körül. Még nem hivatalos pletykákat se találok a neten, a leguccsó infók 2013 nyarára datálódnak. )
Asszem kevés olyan modolható játék van, ami mögött ilyen sok lelkes, önkéntes emberek állnak, mint az Elder Scrolls.[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
laceszgamer
addikt
A léyneg, hogy legyen még sima klasszikus TES játék, az Online bejelentésekor anno tarottam tőle, hogy kicsit olyan lesz mint a Warcraft anno.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
woryz
senior tag
válasz laceszgamer #20067 üzenetére
Hát remélem lesz még rendes játék, mert hát WoT óta inkább nem játszanék online...
-
sqpp
őstag
Kedves tagok!
Nemsokára én is belevetem magam a Skyrim rejtélyes és kalandos történetébe. Nekem már nem kell azért bemutatni, hisz veterán Elder Scrolls-os vagyok . Persze biztosan lesznek új dolgok benne számomra, hisz azért az Oblivionhoz képest ezerszer jobb. Bár én még mindig a Morrowindre szavazok!
Kíváncsi leszek azért a játékélményére, mert már azért játszottam párszor és hát eléggé tetszett és most lesz lehetőségem is végigjátszani. Természetesen a Legendary Edition-t fogom használni.
Egyéb tippek az alap dolgokon kívül?
-
laceszgamer
addikt
Először csak az alapjátékot aktiváld a launcherben, miután azzal úgy érzed, hogy teljesen megvagy akkor jöhet a dawnguard majd a hearthfire és végül a dragonborn.
Így kevésbé keveredsz bele a szálakba.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
sqpp
őstag
válasz genndy #20074 üzenetére
Értem. Egyenlőre csak olyan probléma lépett fel, hogy mintha a felhők árnyékai vibrálnának néha. Ez nem tudom mitől van. A legfrissebb a videókártya drivere, hisz pár hete vásároltam Hardveraprón a gépet(Megbízható személytől.) Az nem tudom, hogy mitől lehet. A játék egészen jól fut, bár azért persze nagyobb helyeken már-már beszakít elég rendesen. Most egy hosszú útra kell mennem, valami magas helyre a sárkány megölése után. Hogy konkrétan merre is kell felmenni, azt még nem vettem észre, de még ma szerintem rájövök.
-
-
Classius
aktív tag
Nem olvastam ilyet
Ha jól emlékszem Ivarfalva a falu neve ahonnan el lehet kezdeni a hegyre felmenni, gondolom ott jársz, mikor felhívtak az öreg szerzetesek miután kiderült, hogy sárkányszülött vagy. Ha ivarfalva nincs még meg a térképen, akkor a térképen nézve a nagy hegy jobb oldali tövében keresd.
Egyébként én konrétan pár napja kezdtem el a Skyrim-ot játszani, az elődeihez nem volt szerencsém, a Skyrim-hez pedig vártam a magyarítást, aztán meg valahogy kiment a fejemből ez az egész. A lényeg, hogy a főküldikből még össz-vissz 7db-ot csináltam meg, mégis olyan sok időt töltöttem el a játékban, hogy az eszméletlen. Rengeteg mellék küldetés, rengeteg apró dolgok, a szakmák tanulása és művelése, segíteni a polgárokon vagy éppen bosszúságot okozni nekik... és akkor még nem említettem a céheket, a rengeteg felfedezni valót, azt, hogy szó szerint félek bemenni egy városba vagy fogadóba, mert tudom, hogy rámsóznak egy rakat küldetés. Utoljára így talán a Mass Effect fogott meg, bár számomra az az etalon. Negatívumként viszont már most megtudom említeni, hogy a szinkronhangok roppantul egysíkúak, konkrétan minden 3. embernek ugyanaz a szinkronja, amire azért odafigyelhettek volna, mert egy idő után idegesítő is tud lenni. Ezt leszámítva bár még biztos vagyok benne, hogy sok mindent nem láttam és láthattam a játékból, ámulok és bámulok, nem semmi amit letettek a Bethesda-nál az asztalra.[ Szerkesztve ]
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
sqpp
őstag
válasz Classius #20079 üzenetére
Köszi az útbaigazítást!
Hahaha, tudom milyen az Elder Scrolls, nekem ne mond
A fő küldetések nem olyan hosszúak persze, de ha foglalkozol a mellék küldikkel egy jó kis idő eltelik azért.A morrowindot a mai napig nem vittem végig, pedig meg van eredetiben Steamen. De majd ha lesz újra erőm rá megoldom azt is!
-
Brett001
aktív tag
válasz Classius #20079 üzenetére
Én már végigvittem a főszálat, de mikor májusban elkezdtem a Skyrimet engem is megdöbbentett az a hihetetlen sokszínűség, a hatalmas bejárható terület.. Olvasni olvastam róla, de más megtapasztalni. Ráadásul előtte én nem játszottam nemhogy TES-el, de más RPG-vel sem. (FPS párti vagyok)...de Skyrim egyből beszippantott. Az külön lenyűgözött, hogy tök semlegesnek tűnő helyzetben is lehet jó küldiket összeszedni. Az ugye világos volt, hogy kocsmákban, fogadókban a csapostól, fogadóstól lehet küldetéseket kapni, jó infókat összeszedni; de az hogy ballagok az úton és egy velem szembejövőhöz próba szerencse alapon hozzászólok és elkezd panaszkodni, hogy a tanyáját fosztogatják az ilyen meg olyan barlangban tanyázó banditák és máris villant a új küldetést jelző felirat. Szóval május óta jó alaposan behálóztam a játékot és még mindig vannak küldetések az alapjátékban. A DLC-kbe még bele se kezdtem. Egyedül a tolvajok céhét hanyagolom, ez a vonal nem igazán tetszik, meg korábban - a fórumról sajnos időközben kitiltott - Tirexi fórumtárs is gyakran emlegette, hogy egy idő után nagyon unalmassá válnak az "ezt lopd el, azt lopd el, ide surranj be és hamisítsd meg a főkönyvet" jellegű küldetések.
[ Szerkesztve ]
-
Classius
aktív tag
válasz Brett001 #20081 üzenetére
Vicces, pont most azért jöttem fel a fórumra, hogy megkérdezzem: A tolvajok céhét ki lehet kerülni valahogy? Mert egyáltalán nem olyan beállítottságú a karakterem ami illene oda, másrészt alapból nem szimpatikusak, így nem szeretnék csatlakozni hozzájuk. Mivel pedig a főküldetések közé teszi a céhes küldiket nem is az "egyebek" részbe, így még esélyem sincs arra hogy elnézzek felette, mert mindig eszembe jut. Találtam már pár drágakövet amit tudom, hogy csak úgy lehet hasznosítanom, ha céhtag vagyok, de én nem akarok az lenni, a drágaköveket meg legszívesebben eldobnám vagy eladnám de nem enged küldetéstárgytól megszabadulni. Olvastam, hogy ha rátámadok egy tagra akkor kiléptetnek, de hiába támadtam, a küldetéseim amiket tőlük kaptam megmaradtak a listában ugyanúgy...Valami ötlet esetleg?
-
addikt
válasz Classius #20082 üzenetére
Akkor ne csatlakozz. Hagyd ezt a szálat.
Viszont ha nem is akarsz tolvajos küldetéseket csinálni, akkor mik azok amiket mégis tőlük kaptál? Egyébként ha nem csináltad meg a Taking Care of Business küldit, akkor nem vagy tag, ergo csinálhatsz bármit a céhtagokkal, maximum visszatámadnak, de kirúgni nem fognak. Hiszen nem vagy tag.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Brett001
aktív tag
válasz Classius #20082 üzenetére
Nem fogja főküldetés kimenetelét zavarni. Simán lezártam a főküldi eseményszálát. Legfeljebb néhány tolvajláshoz kapcsolódó képesség pontot vesztesz ill. sok aranyat. Nekem is ott van a cuccaim között a drágakő, azóta se tudom, hogy mennyi az értéke.
-
Classius
aktív tag
Na visszamentem pár mentést és sikerült úgy, hogy ne kerüljek bele a tolvajok céhébe. A főküldi szerint ahhoz hogy megtaláljam Esbern-t, beszélnem kell ugyebár Brynjolf-al a céhek egyik tagjával, ő viszont csak úgy segít, ha én is segítek neki egy kereskedőt a piacon börtönbe csukatni. Miután ez megvolt ugyebár szólt, hogy ha keresném, megtalálhatom a föld alatti Kopott Kancsó-ban. Itt csesztem el először, mert miután megtudtam, hogy hol van az öreg, ő kérdés nélkül jött és adta a küldit, hogy hajtsak be pénzt 3db embertől Sodrásd-ban. Másodjára viszont mikor visszatöltöttem a mentést, miután segítettem Brynjolf-nak a piacon, egyből rákérdeztem az öregemberre és nem engedtem elmenni. Viszont még így is megvan a küldetéslistában, hogy csatlakozzak a tolvajok céhéhez a kövek miatt, de akkor úgy látszik az maradni is fog. Azért mindenkinek köszönöm! Valószínűleg lesznek még kérdések
-
woryz
senior tag
Másnak is csinál olyat, hogy a "kis kereszt" rajta van az ellenen, és valami megfoghatatlan csoda miatt mellémegy a villám? Esetleg hagyjam a storm mage-t és legyen inkább valami más?
-
sqpp
őstag
Na közben feljutottam meg minden.. Szóval most egy ideig szerintem viszek mellék küldetéseket, mert
nem akarom, hogy ilyen gyorsan vége legyenEgyébként senki nem tudja mi lehet a megoldás erre a felhő árnyék vagy milyen problémára? Vagy csak nekem jelentkezik? Igazi, csak ideiglenes a videókártya, de azért jó lenne tudni, hogy miért történik ez.
Lehet, hogy nem is a videókártya, hisz más játékba nem lépett még fel ilyen jellegű dolog. -
Brett001
aktív tag
Ilyet még nem tapasztaltam viszont olyant már többször is, hogy hiába nyomom a kiáltás gombot nem kiáltok. (nem, nem olyankor mikor pihegő idő van két kiáltás közt, akkor tudom, h nem lehet) Ez olyankor fordult elő többször, mikor két-három ellen sarokba szorított és én egy könyörtelen erővel el akartam lökni őket magamtól.
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy vissza lehet-e vonni valamilyen úton-módon a birodalmiakhoz csatlakozást? Sajnos már annyira előrehaladott állapotban van, hogy át kellene vennem a birodalmi páncélt.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Brett001
aktív tag
válasz Freeman007 #20091 üzenetére
Sajna nem. Ha a birodalmi csatlakozást választottad, akkor nincs lehetőség arra, hogy a viharköpenyes szálat vidd. Más megoldás nincs, mint az, hogy visszatöltesz egy olyan mentést amikor még nem kezdtél bele a légiós csatlakozásba.
-
Kódos
aktív tag
válasz Freeman007 #20091 üzenetére
Gyakorlatilag erre annyi a válaszom hogy vedd át és add el és hagyd figyelmen kívül hogy egyáltalán van ilyen küldetés!
-
Freeman007
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek az infót. Szerettem volna semleges maradni amennyire lehet és úgy felfedezni teljesen a játékot. A korábbi mentés visszatöltés nem játszik mert elég régóta ott figyel a küldetések között, ígyhát ott is marad.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Doze
aktív tag
Üdv!
Nem átlag kérdés : megtudjátok nekem mondani azt hogy, egy R7 260X-en hogy megy a játék? Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, az Obliviont is szétjátszottam
-
Classius
aktív tag
Ígyvan, az ugrást és a kiáltást tényleg nem veszi be mindig, én kontroller-el tolom és ugyanígy észrevettem én is.
-
Brett001
aktív tag
válasz Freeman007 #20094 üzenetére
Én is azt mondom, mint Kódos...ha belekezdtél is, hagy el, nem lesz gond belőle ha nem csinálod végig a birodalmi szálat. A gond akkor lenne, ha meggondoltad volna magad és mindenáron a viharköpenyes szálat akarnád csinálni, mert azt tényleg nem lehet csak régi mentéshez visszatéréssel megoldani. Mondjuk a teljes semlegességnek már lőttek, de nem fog neked esni csak úgy egy viharköpenyes ha találkozol vele az úton...de azért viharköpenyes táborba ne menj be. Igaz, ha egyik oldalt sem választod, a viharköpenyes tábor őrei akkor is felszólitanak, hogy menj innen ez nem a te dogod, szóval akkor sem érdemes óberkodni velük.
Doze Nos mint az aláfirkantásomban látod nekem 250X van és grafikai modok nélkül szépen megy 45-55 fps-el. Tökéletesen, fluid játszható. Más kérdés ha grafikailag modolod, vagy ENB-vel futtatod. Persze többféle ENB beállítás verziót lehet találni a nexuson, vannak egész performance barát ENB modok is. De legszebbbek pl. RealVision a 250X-emet, de még az erősebb kareszokat is megfogják. Nekem a RealVision Performance beállítással 25-30 Fps-re leviszi. De még ez sem játszhatatlan. Viszont a fű meg a növényzet mennyiséget növelő modok az én kártyámat megölik, (pl Flora Overhaul) attól tartok a tiédet is, persze a VRAM is számit.
[ Szerkesztve ]
-
Freeman007
senior tag
válasz Brett001 #20098 üzenetére
A viharköpenyes vonal majd a következő végigjátszásban lesz ha egyszer odajutok Kevés időm van játszani, néha el is felejtem, hogy hol tartottam, mit akartam csinálni, aztán kóborlás közben betévedtem a viharköpenyeshez azok meg már előhúzták a kardjukat, akkor kaptam észbe, itt valami nem stimmel. Most jut eszembe a békítő tárgyalásra (viharköpenyes - birodalmiak) is kiváncsi lettem volna semlegesként.
-
Doze
aktív tag
válasz Brett001 #20098 üzenetére
Gondolom jobb kártyákat is le lehet akasztani az ilyen grafikai moddingal... már az Oblival is játszották ezeket. . de ennek fejében még 4 év múlva sem lesz ronda cucc. De ha csak a sima játék grafikát nézzük neked ki maxolva a beállításokat akkor viszi 55-60 Fps-el?
Most nagy gépösszerakásban vagyok azért kérdem, nem vagyok egy nagy gémer, de van 1-2 név amiért jobb VGA-t pattintok a gépbe
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest