- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szevassag
tag
Na szevasztok! Beköszönök ide a topicba én is. Előrendeltem a játékot a Konzolvilágnál PS4 - re. Jövő héten csütörtökön meglesz, majd egy squad-ot összedobhatnánk. A bétába beleraktam laza 9,5 órát. Szerintem baszó lesz a játék PVE része, a dark zone-t nem tudtam viszont rendesen kipróbálni.
-
szevassag
tag
Beírtam magam én is a játékosok listájára. Hát sokan nem vagyunk PS4-esek... 2-en :-)
Remélem lesz ez jobb is. -
szevassag
tag
Üdv.!
PS4-es klán van/lesz? Ilyen 30+ korúaknak lehetőleg. Benne lennék, esténként mehetne a csapatás akár DZ-ben is! -
szevassag
tag
válasz GamerQueen #4310 üzenetére
Ok, király. Köszi
-
szevassag
tag
Nemtom, én tegnap este fél 11-kor poénból bekapcsoltam, aztán ment a játék :-) Pedig éjfélről volt szó. 2,5 órát nyomtam, 4. szintig elvittem. Egyszer volt kék halál, de 2 perc múlva ugyanott tudtam folytatni. PS4
-
szevassag
tag
Help!
Most 21-es szinten vagyok, még kb. 17. szint körül megkezdtem a Bank Headquarters fő küldetést, de állandóan lelőttek, szal mérgemben kikapcsoltam a PS-t. Na azóta nem ad be a játék új fő küldetést, egyedül a map túlsó felén ajánl fel egy 24-est, de annak neki sem állok. Csak mellék küldik vannak, ez a bank misszió teljesen eltűnt a térképről, mintha nem is lett volna. A küldetés listáknál sorolja, de mind úgy van, hogy 0 m-re tőlem, egyik sem látszik a térképen. Nemtom, mintha bugos lenne az egész.
Még egy db mellék küldi van hátra, aztán kész. Szenvedhetek 24. szintig, de mintha eltűntek volna a küldetések. -
szevassag
tag
válasz sittes79 #5595 üzenetére
Akkor más is drogozhatott mert a net tele van vele. Legalábbis elég sokan írnak erről a bugrol. A Theater leader outro küldetést már nem lehet megcsinálni, a settlementek eltűnnek, onnantól nem ad új küldetéseket, kvázi játszhatatlan lesz. Várok egy patch-et, vagy nem tudom. Több mint egy napom van már benne és nem szeretem újra kezdeni. Csak azt hittem másnál is előjött, vagy hátha tud itt valaki valami megoldást rá, de úgy látom innen egyedül vagyok ezzel a hibával. Mindenesetre ekkora buggal rég nem találkoztam.
-
szevassag
tag
Hát én még mindig iszonyú dühös vagyok a Ubisoft-ra. 47%-on beragadt a játék, gyakorlatilag még félig sem játszható. Néztem a Redditen, már van akinek 8 napja így van, és a support szarik rá. Nem tudom hol lehetne reklamálni. 21-es vagyok, 16. szint óta nem ad küldetéseket a játék, ha megjavítanák is szar lenne mert 16-17es küldik nek mehetnék neki. Tegnap néztem még a matchmaking sem működik... Arról nem is beszélve, hogy egy csomó egyéb activity sem látszik, gyakorlatilag az üres mapon rohangálhatok. Ehhez képest a múltkori bug semmiség volt: az volt a küldi, hogy jussak be a Dark Zone-ba, mikor bejutottam még mindig azt mondta, hogy menjek be, kijönni viszont nem lehetett... Azt egy restart legalább megoldotta. Sztem több játékot nem rendelek elő.
-
szevassag
tag
válasz #75376384 #5685 üzenetére
Ahh nem akarok új karaktert kezdeni, mert már így is 26 órám van a játékban + 10 óra a bétában. Nem maradtam le semmilyen beszélgetésről, ez sajnos egy bug. Volt aki elölről kezdte, és újra előjött neki. Most írtam egy hibajegyet a Ubisoftnak ahol linkeltétek. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Majd ha lesz időm csinálok belőle egy youtube videót meg ha lesz megoldás arról is.
Ja meg az egyszem küldi 24-es, már megpróbáltam de mindig haltam. 3 szintet meg nehezen fejlődök az üres mapon.[ Szerkesztve ]
-
szevassag
tag
válasz Anonymus23 #5689 üzenetére
Jaja tudom, másodszor sikerült is megcsinálni, elsőre buggolt be. Ha más mapján vagyok akkor okés, de utána ha visszatérek a saját mapomra újra eltűnik minden.
-
szevassag
tag
válasz Anonymus23 #5693 üzenetére
Majd este ezt a megoldást fogom próbálgatni. Ismerem annyira magam, hogy nem bírom megvárni a patch-et. Az biztos, hogy az én mapem döglött, ha be is hívok valakit úgy se megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest