Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz sith7 #24307 üzenetére

    Két lehetséges verzió az Empress skill buildre. Mivel a kapacitor skill tier után kap dmg buffot ezért érdemes kevesebb skill haste-et és esetleg több chc-t pakolni a buildre. Így a fullos skillek mellett majdnem olyan hatékony AR-ed lesz mintha egy dps builddel mennél. Némi hátránya hogy a kevesebb skill haste miatt azért meg kell várni hogy a skill cd lejárjon..

    Ennek "szóló" verziója amikor nem az Waveform holstert használod hanem a memento hátit. Ekkor a killjeid után megkapod a buffot és egy rendesen felcuccolt mementoval már elég hatékony tudsz lenni és jobban birod az ütést is. Ugyebár ennek a skill buildnek a léynege hogy a Capacitorral végig tüzelni kell, tehát nem tudsz igazán elbújni és szotyizni a full fedezékben amíg a skillek takarítanak, neked is kb aktivnak kell lenni.

    Ezek lehet hogy nem takarítanak olyan durván mint egy sima crites build, de heroicon is élvezetesek, és még legendary fokozaton is életképesek, ott nyilván inkább csapatban, tekintve hogy nem lesz nálad reviver hive, illetve csapatban jól jön egy olyan skilles is akinél turet mellett booster hive van..

    A fenti képeken minden sárga attrib skill dmg, minden piros pedig crit chance, a mod slotokban is. Ezek amúgy tetszőlegesen variálhatók, lehet haste, lehet duration, amid van, ami neked jobban fekszik.

    Remélem segitett :R

    *szerk: ja igen, mivel technikussal (+1 skill tier alapból) mész elég ha csak 5 sloton van skill tier, így egy itemen (nálam a kesztyű) érdemes main attributumot wpn dmg-re forgatni, ehhez nyilván olyat kell találni amin alul a skill dmg és a haste elég maxos..

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák