Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Anonymus23 #23163 üzenetére

    Hatékonyan = megvárom míg jó mainben (pl Lincoln) vagy jó területen (3-4 CP) van az adott gear, és amit tart a forgás azt farmolom, ha kell akkor 3-4-5 CP reset is akár.. Valóban random a loot de ha három napig csak horgonyost farmolsz (4 fős csapatban teszem hozzá!!) azért ki tud esni a kb jó.

    Ha valaki csak úgy jön-megy csinálgatja a manhuntot meg az eventet meg bármit és nem igazán nézi mi a targeted loot az nálam a nem hatékony. De ne érts félre, én is legtöbbször ezt játszom mert a monoton célirányos farmolás nekem sem kenyerem, de máskép maxos gear nemigen lesz..

    Pl ha nem első nap letarolod a manhuntot, hanem megvárod amig olyan a forgás ahol érdemes is menni az szerintem nevezhető hetékonynak.. Vagy amikor úgy mész 2-3 Legend DUA-t hogy horgonyos a targeted loot pedig nem is az a weekly legend project, nálam ez is a "hatékony" kategória. Tudom, ramdom a loot, de legalább a mennyiséget tudjuk kicsit befolyásolni, aztán sokból több az esély hogy esik..

    Nego táska - valóban, nem volt könnyű kifarmolni anno, de most hogy szétszedték a zöldet + summit targeted ha partiban mész szerintem egy este alatt kiesik belőle egy olyan mint egyet tekersz és maxos..

    A set gear kommentem leginább a hard wired tipusu skill buildre (healer meg raid 4. boss sticky még ravenous előtti időkből..) vonakozott. Azokon nincs mit húzni azok kész vannak. Gyakorlatilag craftolni is lehet..

    A loot share nagyon fontos.. én 70-80%-ban partiban megyek klánnal, és úgy sokkal könnyebb összeszedni a cuccokat. Valakinek csak esik. Én még úgy is adtam át lootot hogy nekem is upgrade lett volna, de nekem pár %-ot hozott a pajtinak meg 10+ %-ot is akár valamelyik soron..

    Meg amikor a filed prof cache-t is együtt nyitjuk ki fehérház előtt, mert abból is lehet sharelni.. Ez is "hatékony"..

    :R

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák