Hirdetés
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lgabor007
csendes tag
Köszönöm a tegnapi tippeket megcsináltam a Nego szettet. Nem 100% most még csak eléggé kezdetleges atribokkal, de így is szépen működik. Most már nem olyan nagy gond a rengeteg golyószivacs MPC. Tegnap két órán keresztül teszteltem, conroll pontok is meg a küldik is hardon és challengen lassan olyanok mint két hete 😊 Van még mit csiszolni mert a CHC 54,7 % CHD 65.8 % de ha esnek nagyobbak akkor forgatom bele. Megtaláltam ezt az m1a fegyót, szépen sebez ezzel a szettel. Fejlövésre van, hogy ha minden bekapcsol akkor 1 m fölött van. Tudom a mellény lehetne Fenris vagy Overlod de mivel nem esett és a craft asztalál is hiába próbáltom ott sem esett normális atribokkal ezért egyenlőre még nem lesz jobb az marad.
UI: Tegnap klántagok kitalálták AR target lootnal menjünk egy heroikot hátha kiesik az exo. A Rifle szépen dolgozott és nem is én esetem el lőszőr. (A küldit nem tudtuk végigvinni de addig szépen szedtem a mobokat pedig 4 fős coop volt)
Hálás köszönetem még egyszer.
Ha van még hülye kérdésem jövök hozzátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- Fanatec ClubSport DD 12nm, garancia, szép állatban
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Gigabyte ud1000gm modular power supplay Táp 80+gold
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest