-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
van isten...
@i@lex: a chat ezek szerint nem látta widdz videóját, amiben ketten, support gearrel végigmennek a discovery módon razorbackig. egy vicc ez a mód, le van minden butítva a végtelenségig.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
pzstm
titán
válasz -=Jam=- #11807 üzenetére
lehet a commendation-nél ott van hogy normal módban, és meg is kaptam érte....de konzolon annyi van, hogy
Complete the full Operation Dark Hours raid in a group of eight players.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
pts
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Anonymus23
veterán
-
Madoc
veterán
válasz Anonymus23 #11814 üzenetére
Achievementről beszélt szerintem nem commendationról. Pc-n nincsenek achik ezért nem látjátok a követelményeiket. Ps-en ezeket trófeáknak hívják. Az achi-nál csak annyi van hogy teljesítsd és megadja, nincs hogy milyen nehézségen.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
Madoc
veterán
válasz Anonymus23 #11817 üzenetére
Meg igen. meg a microfos achi meg a uplayes achi is
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #11814 üzenetére
Tegnap az egyik első raidesnek bezzeg kidobta az EB-t. Mekkora mákja volt
Nem sajnálom senkitől, de azért ez mekkora g.ciség már.
Na sebaj, majd MA! Vagy a jövő héten vagy azután vagy fél év múlva...
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
-=Jam=-
őstag
-
Anonymus23
veterán
Lehet meg fogom kérdezni a modikat, hogy lehet-e ilyen KPX-es Div2 topikot indítani, okulva a Div1-es topikból, és oda mehet az ilyen társkereső hirdetés raidre...
Szerintem lokálba elfér, de majd megmondják.;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #11830 üzenetére
Van egy discordom akár az is jó lehet erre a célra
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Habugi
addikt
válasz BenSopra #11822 üzenetére
(#11831) TommyS_27:
Karmester Úrnak előrehaladott Discorditise van, egy párszor már nekifutottam.
(#11829) -=Jam=-:
Ezt toltam tegnap a BlueOysteres bajusszal egy méterre a ládától amikor Trevornak kidobta az EB-t első nyitásra
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Anonymus23
veterán
válasz Hublot #11834 üzenetére
Egy újabb rám ragasztott név
DE!
Mielőtt palotaforradalom lenne: KPX Team Pure Division 2 topikVegyétek fel a kedvencek közzé!
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
-
GAbre
veterán
Valaki nyomja 1080ti-al ryzen 2600-al a játékot 3440x1440-es felbontáson?
Lehet lesz ilyen monitorom,és kíváncsi vagyok mennyi fpst- eszik meg a felbontás.Avatar
-
pzstm
titán
válasz arnikusz #11841 üzenetére
mondanám hogy örülök, de minek hazudjak
viccen kívül gratula, hétvégén remélem nekem es, bár nincsenek ilyen álmaim...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
i@lex
őstag
Én a mai nappal elengedtem. Rajtad kívül senki nem játszik vele xboxon kitartóan.
Én heti egy raidet tök szívesen lenyomnám, de nincs kivel, külföldiekkel meg menjen akinek két anyja van mégegyszer.
Döbbenet, hogy mennyire kihalt a játék, pedig nem szar a div2.
Szerintem ez így uninstall.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Hát,most én is ráuntam,inkább megvettem az UNO-t 9 euroért Vasárnap úgy is koccolok vissza németbe,majd egy hónap múlva haza azt addigra lesz új tartalom,ha lesz időm meg csapatom ismét
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest