-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz velizare #11036 üzenetére
Megnéztem kíváncsiságból, és van azért pár darab ahol van jelentősebb eltérés, de azok nem ennyire preferált fegyverek
Ahol komolyabb eltérés van:
Database1 - AhmadFegyver / Database 1 max / Databse 2 max / eltérés (db1-db2)
Custom P416 / 14322 / 15038 / -716
LVOA-C / 25779 / 24347 / 1432
MP7 / 10025 / 10741 / -716Ami furcsaság: ha megnézed az eltérések gyakorlatilag kiütik egymást:
-716+1432-716 = 0
Szóval valami adatbázis bibi lesz. Furcsa de ez van.Ezen kívül vannak még ilyen 1-2-3-4-5 dmg eltérések, illetve a Nemesisnél 10 dmg (315084 vs 315074) eltérés, de ezek nem számottevőek.
ps:
Szerintem a nagy eltéréseknél a DB1 lesz a valós.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
noxon
őstag
Sziasztok.
Nem tud valaki jó kis akciós árat PC-re a division 2 játékhoz? Az ubisoft store-ban lévőt kicsit sokkalom még.[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #11051 üzenetére
Mivel az LVOA-C-ből és az MP7-ből van Replica, valaki meg tudná nézni, hogy mennyit ír ki sebzésre a max roll 0% AWD+0% fegyver specifikus DMG-vel?
(tudom, hogy csak 490-es, de abból is el tudnék indulni).
Köszönöm!;) - The Power of the Light Side
-
Garsza
veterán
válasz Anonymus23 #11053 üzenetére
Szerintem egyik sem pontos!
Az M60 az összes változatra ugyan olyan max sebzést írnak. De szerintem a Classic M60 -nak magasabb alapsebzése lehet mert hiányzik róla egy mod slot. És minden fegyvernél eddig úgy volt hogy minél kevésbé modolható (azonos típusú más elnevezés) annál nagyobb alapsebzése lehet. -
nagyúr
baszki, nézem a redditet, ott a sok hülye jenki, megtetszik neki valamelyik fegyver a játékból, bemegy a boltba, és vesz egy igazit... ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Anonymus23
veterán
válasz Garsza #11054 üzenetére
Ezt viszonylag könnyű lenne bizonyítani, mivel mindkettőből van replica meg tudod nézni, hogy a rollnál egyforma sebzést ír-e ki.
Black Market M60 E6 Replica
Classic M60 ReplicaHa egyforma a lehetséges roll range, akkor jó a táblázat és nincs igazad és vica verse.
-
Garsza
veterán
válasz Anonymus23 #11053 üzenetére
(#11056) Anonymus23
Még csak a Classic tervrajza van meg nekem. annál 19188 a max 490GS[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
válasz Hublot #11060 üzenetére
Ace&Eights van 1-1 oldalanként amivel +100% dmg-et kap a group. Ezért majdnem mindenki sniperrel lövi a bossokat. Egy Sniper settel 6-8 milliót lehet lőni a bossba. A végén is van 2 ace&eights ami megdobja a sharpshooter 50cal sebzését. igy igazából ha jól kijön a lépés (náluk pont nem sikerült) 2 körből megvan a vége.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Anonymus23
veterán
válasz Hublot #11060 üzenetére
Az még hagyján is, de elvileg nem lehet lelőni 1 körből a felét, de valami bugot csak kihasználtak, azaz az utolsó pillanatban gondolom 2-3 signature lövést leadtak, és így lement a fele, ez nem sikerült másodjára, ezért lett 3 körből meg... OMG!
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #11062 üzenetére
WTF? Ha jókor lövöd rá a spec snipert, leviszi a feléig, de durvaaaa Na mikor lesz ez javítva vajon?
(#11064) TommyS_27: Igen tudom, hogy csak akkor, de ez akkor is bug valószínű, mert negyed HP-nál többet nem kéne tudni sebezni egy körben.
[ Szerkesztve ]
-
DrJaka
aktív tag
Aki délután 3tól szervez 3 órás karbantartást, az nincs vele tisztában hogy nálunk a nappalos munkarend 6tól 2ig, esetleg 8tól 4ig tart?!
Huawei Mate 20 prO
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #11066 üzenetére
Én majd tudok jönni Aces-ben.
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #11066 üzenetére
Akkor hozok A&E, a múltkor elég jól muzsikált Meg az lenne a kérésem, hogy aki tud sharpshooterrel jöjjön, meg másodlagosnak nemesis vagy valami SVD.
Ha akadna még egy A&E az sem lenne baj.A bossok is gyorsabban lemennének szvsz.(#11067) BenSopra Na akkor meg is van a 2
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #11068 üzenetére
OK, én kb. este nyolctól leszek.
A másik, válaszolt a adatbázisos gyerek (spydr101) és azt írta, hogy az övé nem jó, így kiderül, hogy végül is majdnem maxos P416-unk van
Innentől kezdve viszont iszonyatos különbség van egy P416 és egy Eagle Bearer között
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #11069 üzenetére
Kösz, hogy kideritetted igy nem kell hajszolni a max dmg-est mert megvan 85 hiján. Mostmár csak egy EB kell és öröm bódottá
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #11069 üzenetére
Na, akkor az enyém sem akkora fos, mint eddig gondoltam Mondjuk EB mellett teljesen mindegy, úgysem használom Jó tudom, kapjam be, hogy megint felemlegetem, hogy nekem kiesett De no para, ma dobok egyet neked is érzem
-
freddirty
senior tag
-
-
freddirty
senior tag
válasz regener #11082 üzenetére
Ezzel nincs gond tisztában vagyok vele, csak nem érdekel Az én ízlésemhez képest túltolták az ubis fiúk, az úton útfélen mindenféle konfliktus a véglegesen már nem befoglalható control pointok nekem macerát és akadályt jelentenek a célirányos műveletekben. Értem a koncepciót, hogy legyen cirkusz és lövöldözés és jó hosszú endgame a jónépnek, csak a div1-ben ez nem volt, mégis elvolt vele az ember egész jól. Voltak world bossok, bountyk, missziók és elég volt. Mostmár egy bountyt nem lehet nyugodtan lenyomni mert méterenként valami hülye hostage szitu vagy el nem foglalt control point kerülgetésbe kell fogni.
Persze lehet sokan vannak akiknek ez tetszik. De én részemről ha megvan a world 5 le fogom tenni a gamát többek között ezért....fred
-
nagyúr
válasz freddirty #11084 üzenetére
De én részemről ha megvan a world 5 le fogom tenni a gamát többek között ezért....
Ott kezdődik az élet.
Az,hogy hol tart a játék az egy dolog,de tartalom az van rendesen arra nem lehet panasz.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
TommyS_27
senior tag
Kezd a pepes tele lenni azzal, hogy nem esik senkinek ez a fos! Ha hetente legalabb 1 embernek kidobná.. Ma is egyéni csúcs ami szuper, de kb mindenki csendben volt. Fun a raid, de élvezetesebb lenne ha látnám az eredményét. És Én még csak 12-13* toltam le mit azóljon az aki már 30 közelében vagy a felett jár. Holnap kezdem a 3. karit. Mást nem tudok tenni sajnos
-
Maxxy10
addikt
Lehet,hogy buta kérdés de próbálok tanulni miközben folyamatosan olvasom a topicot.
Mire jó ha van egy másik karid? -
TommyS_27
senior tag
-
i@lex
őstag
Azt a kérdést feltette már magának valaki, hogy “és ha megvan az eb, aztán mi van?”
A pvp gatya, a Darkzone az új mechanikával gatya.
Én örülök, hogy inkább pve irányba ment el, de a következő content update-ig gatya.
Pláne nektek, 500-600 órával... 120-al kb. megvan minden amit szeretnék, bár én ezt a részt már tényleg csak lövöldözgetni vettem, úgyhogy én elvagyok.
Az alacsony droprate csak egy darabig content, kinél hol pattan el a cérna.
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
Az van, hogy erősebb leszek pvp-ben meg pve-ben is. Utána mehetnek a rekordok. És ha kiesett és kapok egy másikat akkor oda tudom adni valakinek akinek nincs meg. Aztán jön az új raid oda sem fog ártani...
PvP gatya? Légyszives fejtsd már ki miért az.
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
válasz TommyS_27 #11093 üzenetére
Nagyon arra célozgattak a legutóbbi streamen, hogy kevésbé lesz dps raid a következő, inkább skill, nem véletlen kapnak buffot is majd.
Pvp miért gatya?
Az, hogy a meccs 40%-ban a mellényt cserélgeted, az nem épp az a húzóerő amivel a tömegeket meglehet tartani.
Tökéletesen látszik, hogy a pve lett az irányvonal.
Ha jó lenne a pvp, a nagy erre szakosodott division streamerek nem léptek volna le, illetve akik maradtak azok sem csak raid completion world record videókat töltenének fel.
Árulkodó jelek ezek azért.
-
TommyS_27
senior tag
Ha jó lenne a pvp, a nagy erre szakosodott division streamerek nem léptek volna le
Jah mert a streamer megmondta Azt hittem saját tapasztalat
Mivel a PvP sokkal kiegyenlitettebb mint az 1-ben volt és nincs már 1 vs server harc. Arra meg a kutya nem kiváncsi ha esik kel a kedves streamer.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest