- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Meguntam alakítani.
4.2.2 / Trebuchet / CM10.1 Alloy Blue
-
MODERÁTOR
-
animoo
senior tag
Arween: a dock a next launcherben van.
Mai:
semmi extra, uccw es multipicture lwp.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
animoo
senior tag
válasz Arween #13061 üzenetére
Koszonom!
Ismeritek a popup widget nevu appet? Most bukkantam ra, de nagyon klassz dolgokat lehet vele csinalniSamsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
plejik
addikt
válasz plejik #13064 üzenetére
Valaki tudna segíten a milti picture live wallpaper kapcsá. Hiába állítom be a képeket egyszerűn nem vált a képek között , mindig csak egyet tesz be , hiba van 3 oldal megadva neki, és 3 különböző kép... :S
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Tomacko
senior tag
Tudom, hogy nem teljesen ide való de..... Szóval mit szóltok hozzá, ha igaz egyáltalán?
Valóban így néz majd ki az Iphone 6 ? Komolyan mondom nekem még tetszik is a külső.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
animoo
senior tag
válasz plejik #13071 üzenetére
Ez nagyon franko, en a csupasz feher hatter helyett, ha mar ilyen jellegu az elrendezes, tettem volna ala szurke ferden vonalkazott hatteret
apropo: ezek milyen idojaras ikonok? ez meg nincs meg a gyujtemenyemben[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
Kombat
őstag
Ajánlom mindenki figyelmébe a Buzz Launcher-t. [link]
Most próbálgatom, eddig nagyon tetszik.
-
-
MODERÁTOR
válasz Kombat #13074 üzenetére
Köszi
Meg azt a Buzz-t is. Meglesem milyenSzerk.:
Hm.. érdekes ez a Buzz launcher. Elsőre kissé bonyolult, meg más, mint a többi, de 1-2 akksimerítős délután után akár jót is ki lehet hozni belőle Az időjárás előrejelzője viszont marha jó, az még Apex alá is jól jön[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
mgaben
senior tag
válasz RigoJancsi #13078 üzenetére
pedig simán vissza lehet nevezgetni. de küldj pm-ben egy email címet és küldök egy miui theme editort.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
animoo
senior tag
válasz Barthezz2 #13079 üzenetére
En is feladtam kb. tiz perc butykoles utan es visszatertem a frissen temazott apexemhez. Egyébként nagyon modern es illeszkedik az aktualis trendekhez, megkonnyiti a ma divatos minimalista hs-ek megalkotasat. A megosztas funkcio is jo benne.
-
dokee78
félisten
Erre a lockscreenre keresnék,hozzá passzoló widgetet a nem fogadott hívások jelzésére.
ikonpakkokat honnan tudok letölteni? -
dokee78
félisten
válasz RigoJancsi #13084 üzenetére
-
qamu74
őstag
csá!
Úgy néz ki ,hogy megint új telefonom lesz, egy Samsung Galaxy S3 Mini
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák