-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
Az egész update dologgal kapcsolatban olyan érzésem van mintha nem lettek volna tesztelők.
Sniper meghalás animáció mikor hátba bökik az kész. Nem hiszem el, hogy a Valve-nál nem volt egy ember sem akinek feltűnt volna, hogy ez így gáz...
Dead Ringer karóra nálam 5 perc játék után bebugol. Eltűnik és helyette a régi karóra "árnyéka" meg néhány textúra nyúlvány jelenik meg.
Pipeline. Egész jó bár szerintem túlontúl rövid és sajnos az Egineer itt is tönkreteszi az egész játékmenetet (csakúgy mint a többi pályán), mert gyakran átmegy állóháborúba a dolog a "sentryhegyek" miatt.
Mivel nincs időhöz kötve a kör hosszúsága ez néha elég frusztráló helyzetet idéz elő.
Számos hibával találkoztam pl: sarokban lévő abroncsokba bújva snipereznek páran.A Jarate előszeretettel tűnik el a semmiben ha eldobom.
Huntsmanben az a poén, hogy sokszor nem adja be a fejest... Heavy-t fejbe lövöm és futkározik tovább úgy, hogy az íjvessző áll ki a fejéből... Mindenesetre nem gondoltam, hogy tényleg megnevettet egy-egy ellenfél feltűzése a falra. Szóval nem lett rossz csak kicsit modernebb külsőt vártam volna.
A fegyverszerzéshez nem fűznék kommentárt szerintem most már mindenki tudja milyen király lett.
Épp most ürítettem ki a táskát rengeteg fegyvert kaptam még az új kémórákból is több volt. Szóval NC.A levegőben random helyeken lebegő íjvesszőkön és razorback-eken már meg sem lepődtem.
Ambassador belülről elég hülyén néz ki. Első napon ráadásul átlehetett vele lőni setup time alatt a rácson. Kicsit felment a pumpa bennem amikor a rolóhoz állva a tauntolásom eredménye halál lett igazán gratula szelep!
Arena mapok okésnak tűntek igazából annyit nem nyomtam egyiken sem, hogy véleményt formáljak róluk.
Medic régi/új tauntja tetszik kár, hogy a "Hahaha Octoberfest!!" felkiáltást kihagyták belőle.
A kémhez visszaugorva egy kicsit. Tetszik, hogy immáron kijelzi kinek a nevén vagyunk illetve az álcánk szerinti életerőnket is. Kár, hogy akik már régóta minimal HUD-ot használtak (például én) kénytelenek visszatérni a normal HUD-ra ha igazán hatékonyan szeretnének kémkedni.
Végül, hogy visszatérjek az első mondatomban leírtakhoz teljesen olyan érzésem van mintha bétateszterek lennénk . Valve kiadott valamit mi pedig írjuk meg a hibákat küldjük el és majd valamikor javítva lesz...Ez így gáz.
Szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy ezúttal a mennyiség a minőség rovására ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest