- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Ti szoktatok Steam-on nyomulni, nekem úgy van meg a TF2? Ha igen mikor, és kikkel vehetném fel a kapcsolatot?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
munky
őstag
válasz Sziszifeca #1812 üzenetére
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz Sziszifeca #1812 üzenetére
-
Sziszifeca
őstag
-
sHafiii
tag
Hello, lehet én is napokon belül tag leszek. Ha megveszem a boltban a CD-t, akkor csak fel kell telepíteni nem kell letöltögetni, ugye?
♥♣♠♦♥♣♠♦♥♣♠♦shafish♥♣♠♦♥♣♠♦♥♣♠♦
-
Ra3
őstag
válasz sHafiii #1817 üzenetére
Ha megveszed a boltban a cd-t akkor is fog töltögetni, csak nem olyan sokat, folyamatosan mennek a frissítések, és ezek értelemszerűen nincsenek rajta egy korábban nyomott lemezen, legutóbb decemberben volt egy nagyobb frissítés, de hibajavítás címén néha egészen kicsik is jönnek.
A szervereken sok nem hivatalos pálya megy, ezeket is automatikusan leszedi a gép ha egy ilyenre akarsz belépni és még nincs meg nálad.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Tsumaas
senior tag
Ennél a játéknál nem lehet olyan csinálni, hogy konzolosok és PC-sek egy szerveren játszanak?
Hard work beats talent.
-
munky
őstag
"Quick List view" vélemények?
-
munky
őstag
válasz Unbaised-Ben #1829 üzenetére
Én is így gondolom.
Viszont lenne számos hiba amit javíthatnának.
A teljesség igénye nélkül pl:
-pyro a kasztválasztó menüben nem mozog
-szerverkereső sokszor azt jelzi, hogy egy szerveren vannak ellenben ha csatlakozom akkor üres..
-Vista alatt kilépés után HL2.exe működése leállt hibát dob...
-Spy szemből "hátba szúr"Persze tudom ezek többnyire nem befolyásolják a játékmenetet (kivéve a spy-os) de azért jó lenne ha valamit kezdenének velük.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Aki meg akarja venni, az most megteheti akciós áron, mindössze 1990HUF-ért Január 18.-ig, KATT!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
fpeter07
veterán
válasz CsendesMark #1834 üzenetére
vagy ha a lábfejet
-
munky
őstag
válasz CsendesMark #1834 üzenetére
Ha a mester mondja...
Emlékszem régen mennyit koptattad a kést.
-
bolic
őstag
A meglévő Steam accountra is telepíthető ugye? Mivel Steamban eléggé drága olyan tax-szal együtt kb. legalább 7k-ba kerül.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
Voltam árkádi 576-ban, nem lehet kapni.
-
bolic
őstag
Már megrendeltem tegnap az 576 webshopban, inkább választottam a bolti átvételt mivel a házhozszállítás plusz 1k-ba kerül, elég furcsa a rendszere, mivel egyik 3k-ot mutat, másik 2k-ot mutat. Nekem mindegy, hogy mennyibe kerül, az a lényeg hogy végre elmehessek átvenni a cuccot.
"Teljesítés dátuma: még nincs megadva" a jelenlegi rendelési menetrendem szerint, majd kivárok még 3 napig.
-
fpeter07
veterán
Mostanában nem is játszottam tf-el, meg nagyjából mással se nagyon...
-
munky
őstag
[Új játékmóddal bővül a Team Fortress 2]
[I]Idén sem maradunk Team Fortress 2 frissítések nélkül, erről Robin Walker fejlesztő tájékoztatta hallgatóságát.
Robin Walker interjút adott az Escapist szerkesztőinek, melyből többek között azt is megtudhattuk, hogy az eddigiektől egészen eltérő játékmóddal kívánják kibővíteni a meglévő felhozatalt. A csapatorientált lövöldözős produktum jelen pillanatig kiadott izmos frissítései egy-egy választható kasztra koncentrálódtak megspékelve pályákkal és játékmenetet orvosló javításokkal. A következő Team Fortress 2 csomagban új Payload aréna és még több külsős fejlesztő, rajongó által fabrikált pálya kap majd helyet, mondta el Robin Walker. Megerősítette az egyes karaktereket érintő frissítések további támogatását, azonban hozzátette, összeguberáltak néhány olyan lehetséges kasztot, melyek közül valamely bemutatkozhat a játékban, egyszer a távoli jövőben.[/I]
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
"A következő Team Fortress 2 csomagban új Payload aréna.."
-na ne má , mind1, reménykedem benne hogy Payload változat izgalmasabb leszMinek 10. kaszt? Mert ha mond valami jó okot akkor elgondolkoznák rajta. Egyenlőre a Scout új fegyvereihez kértek segítséget, akkor hogy tudnák már kifejleszteni a 10. kasztot?
[ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
válasz Unbaised-Ben #1848 üzenetére
sztem is jó így ahogy van...sőőt..van amit már sikerült elbaszni is amióta megjelent...viszont nekünk az csak jó, hogy hosszútávon ennyit foglalkoztak vele...amúgy következetes csapat, szal csak azért, hogy berakjanak egy 10. kasztot nem fogják borítani a koncepciót...a lényeg, ho a ballanszra figyeljenek...sztem elég jól csinálják a dolgukat...monnyuk én meglettem volna achievementek nélkül is meg backburner nélkül is, viszont az airblastot, szögesbaltát, blutsaugert jónak találom...egy szó mint száz szabadkezet adtam nekik
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
bolic
őstag
Megint bementem, hogy miért nem értesítette hogy elfogyott blabla stb. a SMS-re. Akkor megtudtam, hogy nem tökéletes az 576Kbyte megrendelési webshoprendszer és kijelentette hogy már régóta egyetlenegy termék sincs meg, csak az utolsót foglalt le a hibás termék csere miatt. Azt nem várhatom akár hetekig, kértem a megrendelési megszüntetést, erre majdnem 2 oldalasra írt. Megint kértem, és végre kiadtam a nevemet, hogy a nevem alól szüntessenek be a rendelést. Azt is írta, hogy azóta már nem akciós és ki kellene fizetni a 4k árat, amint megérkezik! Mekkora üzletelési szabályzatot sértett meg? Eszem megáll, majd ráérek vásárolni Steamen. Még soha nem találkoztam ilyen sz*ros megrendelési bolthálózatot. Máris lehányok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest