- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Socket AM5
- Monitor hiba topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
spanyoll
addikt
Sziasztok! Eddigi táskáim nem annyira elégítették ki az igényeimet így tervezem egy új beszerzését.
Két opció van, ártól függ, hogy melyiket választom.
Ami mindkettőnél kitétel:
-valamilyen fastopen metódus alapján lehessen kirángatni a vázat obival együtt, tehát egy 5mp alatt max elő tudjam szedni a masinát
-hátitáska legyen
-legyen rajta "esőkabát", tehát ha elered az eső, akkor be tudjam csomagolni a tatyót
-állványtartó
-elférjen benne még 2-3 obi, amiből egyik helyére vaku kerülhet mondjuk, vagy akármi
-sok kis zseb memcardoknak, stb.Ami miatt pedig két verzió van, az a laptoptárolási lehetőség, nem lenne rossz ha lenne annak is külön tok (15.6"os a gépem).
Tehát ha lehet akkor két verziót linkeljetek ha nem nagy kérés, aztán ártól függően álmodnám meg, hogy megéri-e a felárat a laptophely vagy sem.
Köszi előre is!"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #1053 üzenetére
Ezt a gyorsan előkapom dolgot nem nagyon értem. Én is anno megvettem a Vanguard Up-Rise 43-at (előtte meg a Kata LT-315-öt), hogy majd nyaraláson ha kell gyorsan előkapkodom gépet miegymás. Aztán mikor olyan helyen voltunk végig a kezemben volt a gép, így abszolut nem volt értelme a dolognak. Eljutottam 2 táska után oda, hogy inkább legyen egy olyan hátizsákom, amiben könnyen tudok pakolni, nem kell speciális csuklógyakorlatot végeznem, hogy előszedjek a táskából valamit.
Ezért vettem a Lowepro Mini Trekker-t. Van esővédő, jó nagy a belseje, kényelmesen elfér benne a nagy obival szerelt váz, hátizsák, így 2 vállamon terhel. Ha jól tudom van a Compu Trekker ami notitartós is, de ezek nem "fastopen" tatyók.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #1054 üzenetére
Azt értem alatta, hogy van egy külön zseb amit könnyebben lehet kinyitni (és lopni onnan szerencsére), és így elő tudom kapni ha úgy van. Persze, nekem is elől van a gép többnyire, de amikor nincs és mégis valamit gyorsan le kéne kapni akkor van az a nyitási mechanizmus amivel még pont le tudok kapni bizonyos témákat.
Amúgy meg nem tudom ki hogy hurcolja a gépet, de vállra akasztva macera ha még egy táska is van nálad, kézben meg bizonyos idő után fárasztó tud lenni no. Persze így sem hordanám táskában all the time, simán csak nem ártana egy ilyen zseb, plusz az állványtartó, mert hogy kézben sose hurcolom el lustaságból az is biztos. A laptop meg puszta praktikusságból kéne, hogy ne kelljen külön laptoptáskát hurcolnom néha."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Darko
senior tag
válasz spanyoll #1055 üzenetére
Kata 3in1. Video 3 méret van, 10 a legkisebb (az van nekem is, minőség kiváló, ahogy a videón is látszik, nyitása egyszerű és gyors, csatot kikapcsolni, és a zipzár "tépésre" nyílik), majd 20 és 30. Egyébként lopás ellen az esővédő huzat is jó, városban, zsúfolt helyen fel lehet rakni és nincs vész.
szerk: és van még 22-es meg talán 32-es is ezekbe laptop is rakható.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
duni84
aktív tag
válasz spanyoll #1055 üzenetére
még tavaly (vagy azelőtt, már nem emlékszem) vettem egy vanguard uprise 46-ot és akkor úgy gondoltam én is, hogy az oldalzsebből majd mindig gyorsan előkapom a fényképezőt... kb 10-szer vettem így elő a gépet. azóta inkább arra használom, h a 24-70 vagy a 70-200 oda csusszan be, amikor menet közben cserélek obit. ha nem "slingshot" (azaz egyvállas) a táska, akkor nem gyorsabb, mint levenni a hátadról és kiszedni a gépet. viszont ha ilyen félvállas, akkor a tervezett pakkod eléggé meg fogja bosszulni magát és csatlakozol a gerincfájós klubba.
ha ez az oldalsó ajtó viszont tényleg fontos, akkor viszont olyat vegyél, amin van a tépőzár mellett mondjuk valami patent vagy kapocs is, hogy véletlenül se essen ki a felszerelés (volt korábban egy koreai gyártmányú táskám, ami szép volt, nagy volt, mindent pont tudott, amit szerettem volna, aztán a tépőzár egyszercsak megunta, hogy hánykolódott bent a gépváz és simán kiesett.na meg ha markolat is van a gépen, akkor a megfizethető táskák oldalzsebein nem fogod csak úgy kényelmesen kirántani a gépet
[ Szerkesztve ]
#metszéspontok
-
freelanced
addikt
Üdv! Nikon D3100hoz milyen tatyót ajánlotok? Milyen lehetőségek vannak? Egyelőre egy obim van és mostanában nem is lesz sokkal több.
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Csicsikov
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy fotós táska vásárlásával mellé lehet fogni? (#1058 duni84 alapján azért igen)
Én konkrétan ezt néztem ki: táska
Olyan 25-30k körül mozog, gondolnám, hogy ebben az árkategóriában beszélhetünk minőségről, tartósságról.
Drágábban nem szeretnék, esetleg olcsóbb megoldás?
Az adott termékkel tapasztalat valakinek?(#1059) freelanced: a következő oldalakat szokták ajánlani
- [1]
- [2]Ezeken tudsz az igényeidnek megfelelőt találni.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/mdavidphotos/
-
spanyoll
addikt
Természetesen halasztódik a táska projekt, de mindegy, feljegyzem magamnak, hogy mi kell majd Köszi a helpet!
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
hegyimorc
senior tag
válasz Csicsikov #1060 üzenetére
A minőséggel és tartóssággal nem lesz gondod.
Olcsóbb megoldás ha használtan veszed.
(Ha pl elég neked a Flipside 300 helyett a 200, akkor nekem is van egy fölösleges.)Nekem volt 300-as és most van 200-as is. Elégedett voltam mindkettővel, csak már túl nagy a 200-as is (mert már mikro4/3-t használok) Az, hogy te is elégedett lennél-e vele attól függ, hogy jól meggondoltad-e milyen táskát szeretnél és ez olyan-e?
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Csicsikov
csendes tag
válasz hegyimorc #1062 üzenetére
Az a lényeg, hogy tervezem az obipark bővítését, ezért kell egy olyan táska amiben lehetőleg el fog férni minden. A 200-es modellel szemben ezért tűnik jobb választásnak a 300-as. Az, hogy gyorsan ki tudjam kapni az eszközöket, stb. nem lényeges, csupán a hordozhatóság.
Köszönöm a válaszodat!
-
hegyimorc
senior tag
-
duni84
aktív tag
válasz Csicsikov #1060 üzenetére
nem azt írtam, h rossz választás, amim van, csak azt, h pl amíg nem volt ilyen "oldalzsebes" táskám, addig azt gondoltam, h majd mennyire hasznos lesz, aztán hamar kiderült, hogy "éles helyzetben" egyáltalán nem olyan fontos. a méret és a tartósság fontosabb, na meg az, hogy mennyit foglalkoztak az ergonómiával a sorozat gyártás előtt, mert tényleg megbosszulja magát akár egy szezon után, ha pl keresztpántos táskában cipel 8-10 kilókat az ember. (szintén személyes vélemény, mert ez inkább azokra vonatkozik, akik tényleg egy hegyet cipelnek magukkal, mert pl 1 váz+1 obi esetén a slingshot+oldalzseb tényleg biztos hasznos tud lenni)
#metszéspontok
-
TomCat85
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az alábbi táskával, táskákkal?
Hama Rexton 130
[link]vagy
Hama Rexton 140
[link]Nikon D5100 18-105-ös kit (esetleg később egy plusz objektív), töltő, pótakksi, memkártya, egy-két kábel, egyelőre nagyjából itt kimerülne azon cuccok tárháza, amit beletennék. Esetleg még ráaggatnám az állványom, elvileg van rajta heveder.
Mi a véleményetek? Esetleg más, hasonlóan masszív, jó árban lévő táska (márka)?
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Csicsikov
csendes tag
válasz hegyimorc #1064 üzenetére
Igazából a leírás alapján mondtam ezt, mert a Lowerpro oldalán az szerepel a másik modellbe több lencse fér.
Megnéztem a "Technikai specifikációkat" ott valóban, hosszmértékkel kifejezve nem tűnik túl nagynak az eltérés a két táska között.Kerestem a neten képeket, megpakolt állapotban. Nekem úgy tűnt a 300-asba több minden fér.
#1065 duni84: Ok, értem.
-
hegyimorc
senior tag
válasz Csicsikov #1067 üzenetére
Én nem képek alapján mondtam. Volt mindkettő, egy időben. Ha tényleg sokkal többet akarsz belerakni, akkor inkább a 400-ast vedd.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
Schanyee
senior tag
Hello!
Túrázáshoz milyen táskát ajánlanátok? Panasonic G3-om van, kit objektívvel meg 1-2 manuális lencsével.
Kinéztem egy ilyen Case logic táskát, tetszik, hogy gyorsan el lehet érni a kamerát (gyorsabb mint hátizsákból) és elég stabilan áll (stabilabb mint az oldaltáskák). Amit nem tudok, hogy ebbe bele tudnék e még tenni 1-2 szendvicset meg valamennyi vizet. Talán ha szerencsém van az állvány helyére oda tudok rakni egy másfél literes flakont.
Vagy a másik típus ami tetszett az a rendes hátizsákpl ez. Ebbe minden elférne egy túrára, akár még valami kis plusz ruha is. Van valakinek tapasztalata az előbbi típussal? Az utóbbit használtam már és tetszett, de azért szép ára van. -
duni84
aktív tag
válasz Schanyee #1070 üzenetére
az előbbivel ugyan nincs tapasztalat, de (google) fotók alapján a fényképezős rekeszébe simán beleférne a g3 + kitobi, esetleg alá "beejtve" az egyik manuális obi, míg a maradék "pakolható" rekeszébe max egy 0.5-ös flakon fér el + pénztárca/iratok/lakáskulcs/kocsi kulcs. oké, egy videó alapján az iratok + pénztárca átmehetnek az állvány tartó alatti zárható zsebbe, de pl az állvány helyére (videó alapján) extra varrogatás nélkül flakont sajnos nem fogsz tudni berakni (vagy oda tudsz varrni egy kis erszényt, amibe belecsúszna a flakon talpa, a maradék 3 fix pontját pedig a gravitáció + állvány tartó tépőzár adná.
amit ebben a méretben próbáltam (és nagyon imádom, most is használnám, ha a feleségem nem szerette volna el tőlem ) az a lowepro inverse 200 aw: abba pont belefér az 7d + markolat + 70-200mk2 + 24-70mk2. vagy pedig bármilyen gépváz + egy általános obi + 0.5 flakon + szendvics + pénztárca/telefon/papírok/lakáskulcs. egy picit olcsóbb és (egy korábbi hsz-ben is erre hegyeztem ki a dolgot, mert a fotózás mellett már csak a gerincműtét elkerülése a cél ) ezt a derekadra tudod feltenni kényelmesen: azaz nem izzad be a hátad semennyire és értelemszerűen csak derékig terhel, miközben cipeled. amikor a derekadon van 'hátul', akkor egy idő után észre sem venni, hogy cipelsz magaddal valamit). érdemes megnézni róla ezt a kis "unpacking" videót. írtam, hogy olcsóbb is? és azért mégiscsak lowepro. ha bele csak fényképezőt pakolnál, akkor az oldalsó hálós zsebében is elfér egy 0.5-ös flakon vagy épp egy nagyobb rendszervaku (canon 580-assal próbáltam)
#metszéspontok
-
hegyimorc
senior tag
válasz Schanyee #1070 üzenetére
Ha a túrázás kicsit is komolyabb, teljesítménycentrikusabb, akkor felejtsd el a "fotós" hátizsákokat. Jobban jársz ha a nagy tapasztalatokkal rendelkező túrazsákok gyártóinál nézelődsz. Pl Osprey
Én most Osprey Mantát használok: kép1, kép2
Nem fotós zsák, de jár hozzá víztartály, és esőkabát,feszített hálós a háta és nagyon könnyű. Vettem bele egy ilyet és ebben vannak a fotóscuccok.
Nekem bringán - 100km körüli tereptúrák, hegyen-völgyön át - bevállt, jobban mint a korábban próbált Kata és Lowepro fotós zsákok.
A "fotós"-cégek elég lassan kapcsolnak, hiába van kismillió táskájuk, látszik, hogy íróasztalnál tervezik, nem terepen. Talán Lowepro újabb "Sport"-sorozata megér egy próbát vagy érdemes megnézni a Click Elite táskáit is, de ezt inkább akkor választanám ha DSLR-t használnék.
Ha "túrázás" közelebb áll a Normafa-rétesbüfé, Római parti hecker vagy Margitszigeti séta katagóriához, akkor tökmindegy. Akkor elég ha tetszik a táska, nem kell, hogy jó is legyen
[ Szerkesztve ]
-
Schanyee
senior tag
Köszi a választ! Bár én ugyan ott lennék azzal amit írtál Lowepro, mert ha jól látom "több" cucc nem fér bele, ez alatt most konkrétan a másfél literes flakonra gondolok. Rövid távra van tokom, amibel elfér maga a gép plusz 1 közepes obi, pótakksi meg polárszűrő. Szerencsére nekem az össz cucc nagyjából könnyebb lehet mint a 7D váz önmagában, így a gerinc kérdés nem annyira számít. Ami a szűk keresztmetszet a fotós cucc szempontjából, az a Pana 100 - 300 lehetne esetleg, az relatíve elég nagy.(méretei a 7d-hez képest). De mondjuk egy 14mm-es fix mellé belefér a kis tokba is, csak hát ezeket hosszútávon tervezem majd beszerezni.
Szóval a kérdés inkább olyasmi, hogy fél napos túrákra/városnézésre (2-3 szendvics, 1,5l víz) kellene valami táska, mert van hátizsákom amiben el fér minden, de csak úgy nem dobnám bele a gépem, meg abból sokáig tart bármit is előbányászni. Tulajdonképpen ezzel megválaszoltam azt, hogy amit én írtam táskát abból gyorsan kiveszem a gépet, de túl sok minden nem fér bele, ezért nem valami ideális. Úgy tűnik akkor marad a rendes hátitáska.
Hegyimorc: A túrázás nekem valahol félúton van a kettő között. Városi sétához nem kell hátizsák, de komolyabb terepre sem megyek. Inkább a hosszabb időtartam a megfelelő jelző (bár voltam már sziklára mászós túrán, ahol kibiztosítva kellett menni, meg néha bevállalunk 1-1 rövidebb sziklafalas szakaszt, de messze nem ez a jellemző, meg olyankor kaptam kölcsönbe rendes táskát) Szóval nem árt ha stabilan van a hátamon, bár ezt mindegyik általam nézett táska biztosította.
Úgy látom akkor a rendes hátizsákok között érdemes nézelődjek.
-
duni84
aktív tag
válasz Schanyee #1073 üzenetére
bocs, nem néztem meg a szett méreteit, de a az összehasonlító oldal alapján beraktam a lowepro-ba a 7d+24-70mk2 a vázon+markolat kombót és ez foglalja el a táskának majdnem a harmadát. emellé ahogy elnézem mondjuk 2 db 0.5-ös palack férne el (állítva a középső rekeszbe került a gép) az egyik oldalán, a másikon meg pl szendvicsből minimum 2db "aratós". marad hely a fő tasakon kívül egyik oldalt a hálós részen +1 flakon/akármi (legegyszerűbb a 0.5-ös flakon, mint mértékegység, az mindenkinél ugyanakkora ), a másik oldalra is bekerülhet egy, ha nem sajnáljuk, de én oda akksikat szoktam beszórni, meg lenspent, meg szűrőket (műanyag tokostól), a "kis zsebében" változatlanul a normál "retikül tartalom", az aljára meg egy állvány tényleg csak azért ajánlottam, mert a SLRC-205-höz képest hatalmas, de mégsem hátizsák. ha gondolod csinálhatok róla valamelyik nap egy kis "telepakolós review"-t, mert javarészt csak "unboxing" videók vannak róla (ahogy sajnos a táskák nagy többségéről is)
#metszéspontok
-
Schanyee
senior tag
Amit linkeltem ugyanerre az oldalra vitt volna, csak a 7d-re a 70-200-at tettem. Egyébként köszi, ez a leírás, hogy mik férnek be a 7d + 24-70 mellé az elég sokat segített, így a camerasize-os kép és ezek alapján van mihez viszonyítsak. Sajnos önmagában a képek meg a videók alapján nehéz megmondani mennyi minden férhet bele, még akkor is ha korrekt a teszt, mert vizes palackot meg szendvicset még nem láttam egyikben sem. Nem akarom az idődet rabolni amúgy, nem kell videót csinálni miattam, ez a leírásod tényleg szemléletes volt.
[ Szerkesztve ]
-
Schanyee
senior tag
Találtam egy újabb szimpatikus táskát, a LOWEPRO CompuDay Photo 250-ban. Eddig nem értettem miért jó ez az oldalt kinyitható megoldás, de közben leesett, hogy így elég félvállra venni a táskát és ki tudom onnan szedni a kamerát gyorsan. Meg a kamerás rész nem ér a táskában végig, így mellé még egész sok cucc elfér. Esetleg erről van valami tapasztalat? Neten azt írják hátrányának, hogy nincsenek külön rekeszek a kamera tartóban, ami mondjuk tény és zavaró, főleg ahogy nézem utólag se tudok hozzá tenni szivacsokat. Ebből a szempontból a Fast Pack 250 lenne alternatíva, ott meg a kamera rész a táska túlsó oldaláig elér, ami nekem hátrányosabb, mint a szivacsos megoldás.
Az igazság az, hogy az inverse 200 AW-nél a derekamra csatolható kialakítás miatt nem igazán jött be, nem az én stílusom, azért ellenzem csak. Bár az hogy AW típus az vonzó és az ára sem rossz, viszont nem viselném szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
Az alábbi három táska közül melyiket ajánlanátok?
-crumpler hátizsák cf-eu 03
-gepetto hátizsák
-Lowepro CompuDaypack hátizsák550d, 70-200 F4 L, Sigma 17-70, canon 50mm, meg néhány apróság, ennyi cuccnak kellene kényelmesen elférnie
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Chris Kiki
senior tag
válasz spanyoll #1053 üzenetére
Lehet, hogy már késő, de ezeket sasold meg:
Evolution 8 notebookhoz
Evolution 6
Én már rendeltem egy 8-astAmiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
törölt tag
Sziasztok,
biciklire szeretnék kormányra (vagy első csomagtartóra) tehető fotós táskát.. tekerek, megállok, előkapom gyorsan, katt katt katt, elteszem, tovább.
Itt nézegettem ezeket, de semmi komoly Van tippetek ? Esetleg bringás-fotós vki ?
-
hegyimorc
senior tag
válasz #40935168 #1079 üzenetére
ToPeak Compact vagy TourGuide. Keress rá! Nekem van mindkettő.
Előbbibe egy Fuji X100 vagy OMD egy kisebb obival, utóbbiba az OMD markolattal, nagyobb obival és még egy másikkal együtt is elfér.
-
jjeahh
nagyúr
sziasztok, tudtok ajánlani pár igényes, nem túl méretes táskát? ami bele kellene férjen: olympus pen, egy nagytele, egy 58mm helios, meg egy nexus 7...nem gond, ha marad egy kis hely, pl egy ingnek, 0,5l ásványvíz, ilyesmi...a fossil termékei nagyon tetszenek, de nincs bennük rács, meg ha olcsóbban is találnék valamit...
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Fandango
veterán
Hosszas keresgeles utan megrendeltem egy Lowepro Flipside 400 AW hatizsakot ebayen, neztem rola par review videot ami alapjan nagyon meggyozo. Nem horribilis ara van mint egy ket hatizsaknak, es kenyelmesen elfer benne minden cuccom a latottak alapjan, sot ha meg lesz uj objektivem az is belefer majd siman.
-
MegaQxY
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék, hogy milyen táskát tudnátok ajánlani ezekre a cuccokra (olyan kéne amiben ezek elférnek )
Váz:
D7000 + portré markolat
egy SB-700 speedlightObik:
18-105
70-200
55-300
60
35Jó lenne, ha még pár memkártya, tartalék aksi, illetve aksi töltő... 1-2 tisztító eszköz, és pár kisebb személyes "kacat" is beférne esetleg.
-
Tizio
tag
Üdv mindenkinek!
Légyszíves ajánljatok egy fotóstáskát.
Olyat keresek amibe D50+200 obi összerakva belefér (szóval kiveszem és használom) H.16cm Sz.15cm M.11cm
Plusz még külön a töltő és egy SB-600 vakúnak kell beleférjen.Köszönöm.
Esetleg van valakinek használt, de jó állapotú, ne habozzon privát megkeresni.
Város: Budaörs Tudnod kell, ha valami ingyen van, ott te vagy az áru!
-
Fandango
veterán
válasz Fandango #1083 üzenetére
Het elejen meg is jott a Lowepro Flipside 400 AW, nagyon szuper hatizsak. Minden cuccom jol elfer benne, nagyon elegedett vagyok vele.
Itt egy kep rola. -
psycroptic
őstag
Sziasztok!
Ajánljatok legyetek szívesek egy olyan hátizsákot 10-12 ezer HUF körül amibe belefér egy D5100+18-108, Tamron 90, vaku, szűrők, körtepumpa, valamint tudjak rögzíteni hozzá egy tripodot valamilyen módon.
Az összeg az úgy 10-12 ezer, hogy ebayről rendelném, mert nem hiszem, hogy itthon találnék ilyet, ilyen árban.Köszönettel:
psycropticPSNID: Tomy83PS
-
Fandango
veterán
válasz psycroptic #1089 üzenetére
Elotted irtam azt nezd meg, innen rendeltem.
-
Fandango
veterán
válasz psycroptic #1091 üzenetére
Nekem nem ment ra semmi (mar kb 30 tetelnel jarok ebay rendelesben, de semmire nem fizettem meg tobblet koltseget).
-
Koktail
tag
Sziasztok!
Érkezőben lévő Nikon D5200 18-105 kit-hez keresek táskát...Mit ajánlanátok?
Egyenlőre csak kit obi lenne később lehet tele illetve egy 35 vagy 50mm-es obi is (de ez lehet 0,5-2 év múlva lesz, majd kiderül), szűrők, napellenző apróságok stb.Ezt néztem:
Mi a véleményetek, esetleg valami más ajánlás?
Üdv.:
Koktail
-
Fandango
veterán
válasz psycroptic #1094 üzenetére
En teljes mertekben elegedett vagyok vele. Jol nez ki, kenyelmes, jol elfernek a cuccok benne, anyaghasznaltra is teljesen rendben van, ennyiert siman megerte.
-
Koktail
tag
válasz Fandango #1097 üzenetére
Hát igazából mindegy, lehet oldal táska és hátizsák is...
Azt amit korábban belinkeltem (Vanguard BIIN 47) tetszett meg, hogy az nagyjából nekem lenne ideális méretben mert belefér a váz ki obival meg még 2-3 obi vaku meg többi apróság és most 40% kedvezmény van rá, úgy meg szerintem nagyon megéri az árát! Viszont csak most kezdtem el nézegetni, lehet hogy van jobb is azért kérdeztem meg itt a fórumon hátha tud valaki jobbat ajánlani. -
psycroptic
őstag
válasz Fandango #1096 üzenetére
Én csak remélem, hogy jó lesz, mert én hülye oldaltáskát vittem legutóbb magammal hegymászásra és mit ne mondjak, rohadtul zavaró volt, hogy nem tudom fixen rögzíteni magamon. Ez jó nagynak tűnik, szerintem előre még egy 1,5L üveg/palack is be fog férni, ha jól vettem ki a videókból/képekből valamint a későbbiekben ha bővíteném a felszerelést, akkor sem leszek helyszűkében. Plusz ami nagyon tetszik, hogy az állványt is tudom rögzíteni rajta. Remélem augusztus elején megjön.
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest