- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Nem vágyik valaki embertelen módon így karácsony előtt egy ilyen táskára?
Fontolom, hogy lecserélem valami másfélére, csak azért..."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Sziasztok! Eddigi táskáim nem annyira elégítették ki az igényeimet így tervezem egy új beszerzését.
Két opció van, ártól függ, hogy melyiket választom.
Ami mindkettőnél kitétel:
-valamilyen fastopen metódus alapján lehessen kirángatni a vázat obival együtt, tehát egy 5mp alatt max elő tudjam szedni a masinát
-hátitáska legyen
-legyen rajta "esőkabát", tehát ha elered az eső, akkor be tudjam csomagolni a tatyót
-állványtartó
-elférjen benne még 2-3 obi, amiből egyik helyére vaku kerülhet mondjuk, vagy akármi
-sok kis zseb memcardoknak, stb.Ami miatt pedig két verzió van, az a laptoptárolási lehetőség, nem lenne rossz ha lenne annak is külön tok (15.6"os a gépem).
Tehát ha lehet akkor két verziót linkeljetek ha nem nagy kérés, aztán ártól függően álmodnám meg, hogy megéri-e a felárat a laptophely vagy sem.
Köszi előre is!"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #1054 üzenetére
Azt értem alatta, hogy van egy külön zseb amit könnyebben lehet kinyitni (és lopni onnan szerencsére), és így elő tudom kapni ha úgy van. Persze, nekem is elől van a gép többnyire, de amikor nincs és mégis valamit gyorsan le kéne kapni akkor van az a nyitási mechanizmus amivel még pont le tudok kapni bizonyos témákat.
Amúgy meg nem tudom ki hogy hurcolja a gépet, de vállra akasztva macera ha még egy táska is van nálad, kézben meg bizonyos idő után fárasztó tud lenni no. Persze így sem hordanám táskában all the time, simán csak nem ártana egy ilyen zseb, plusz az állványtartó, mert hogy kézben sose hurcolom el lustaságból az is biztos. A laptop meg puszta praktikusságból kéne, hogy ne kelljen külön laptoptáskát hurcolnom néha."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Természetesen halasztódik a táska projekt, de mindegy, feljegyzem magamnak, hogy mi kell majd Köszi a helpet!
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Ez a problémám nekem is. Van, amikor nem kell minden, és akkor haverom levetett lowepro mittoménmilyen táskája bőven elég, de amikor én is vinném a koccra ugyanakkora szettem, mint a tiéd, akkor bajban vagyok, hogy oké, odáig még elviszem a hátizsákban, de akkor a helyszínen pakolgassam át oldaltáskába, aztán ha valami kell, akkor vissza a nagy táskához.
Sancho Panza meg nem mindig megoldás.Az óriási batár oldaltáska meg zavaró, nem lehet tőle mindig elférni... Sehogy nem jó. Te végül mire jutottál?
Nekem is a max, amit viszek, az a két váz, 5 obi, 2 vaku, meg az aprónép (akksik, kártyák, másik akksik, kábelek, kioldók, tudomisén)."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Igazából olyan háti lenne jó, amiből tényleg könnyen és gyorsan elő lehet szedni a cuccokat. Dupla vállon nem nehéz egész napra, de ha van gyorszsebe, akkor könnyebb előpakolni a cuccokat. Ezzel ellentétben pl a lowepro fastpack 350en, pont annyira fast, mintha le kéne vennem a táskát és úgy előcuccolni.
Vagy tényleg háti + 2 zseb az obiknak övön, és magadra aggatni mindent, mint a karácsonyfa."Super perfundo on the early eve of your day."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest