Új hozzászólás Aktív témák

• duni84

aktív tag

válasz spanyoll #1055 üzenetére

még tavaly (vagy azelőtt, már nem emlékszem) vettem egy vanguard uprise 46-ot és akkor úgy gondoltam én is, hogy az oldalzsebből majd mindig gyorsan előkapom a fényképezőt... kb 10-szer vettem így elő a gépet. azóta inkább arra használom, h a 24-70 vagy a 70-200 oda csusszan be, amikor menet közben cserélek obit. ha nem "slingshot" (azaz egyvállas) a táska, akkor nem gyorsabb, mint levenni a hátadról és kiszedni a gépet. viszont ha ilyen félvállas, akkor a tervezett pakkod eléggé meg fogja bosszulni magát és csatlakozol a gerincfájós klubba.
    ha ez az oldalsó ajtó viszont tényleg fontos, akkor viszont olyat vegyél, amin van a tépőzár mellett mondjuk valami patent vagy kapocs is, hogy véletlenül se essen ki a felszerelés (volt korábban egy koreai gyártmányú táskám, ami szép volt, nagy volt, mindent pont tudott, amit szerettem volna, aztán a tépőzár egyszercsak megunta, hogy hánykolódott bent a gépváz és simán kiesett.

na meg ha markolat is van a gépen, akkor a megfizethető táskák oldalzsebein nem fogod csak úgy kényelmesen kirántani a gépet :)

[ Szerkesztve ]

#metszéspontok

Új hozzászólás Aktív témák