Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #1150 üzenetére
kemeny vagy, mint a fagyotteger, mi?
asszem karacsonyra kerek Jezuskatol egy ilyen amazonos tatyot. Videok alapjan eleg jominosegunek tunik, ja es kinaval ellentetben 3 nap alatt ittvan ingyenpostaval.
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #1150 üzenetére
Majd elmúlik
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
_seth_
veterán
Lowepro Flipside 300 és 400W-t használ valaki? Vagy célszerűbb egy Lowepro Mini Trekker AW? Adatlapomon a cucc amihez még mindig nem találtam meg a megfelelő táskát, vagyis a cuccnak jó csak nekem nem váltak be.
A laptop hordozásról lemondtam mert amibe bele lehet tenni egy notit az mindig hatalmas táska valamint az oldalról való hozzáférésről is letettem már.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-
_seth_
veterán
válasz M_o_g_y_i #1154 üzenetére
Ez is jó táska lenne egyébként sőt még talán a lowepróknál is jobban tetszik és szerintem el is férnék benne, a 21,5 fontos ár is jó csak kár, hogy még rámegy 25 font posta
Milyen a minősége egy lowepro táskához képest? Mennyire tartós darab? Mennyire védi meg a cuccot ami benne van? Vízállósága?
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-
-
_seth_
veterán
válasz Balinov #1157 üzenetére
UK Free delivery, ellenben:
"Eligible European Destinations
(Belgium, Denmark, Luxembourg, Netherlands, Finland, Gibraltar, Iceland, Ireland, Portugal, Sweden and Poland) All items except Gift Certificates and non-FBA marketplace itemsSome items may be ineligible for FREE Super Saver Delivery due to size or weight. £25"
Csak uk az ingyenes ha jól látom.
-
Balinov
titán
nezd meg a nemet amazonon, 26€, es valszeg a posta is talan olcsobb, vagy van olcsobb posta opcio is (esetleg nemetorszagban dolgozo ismeros, aki viszonylag gyakran jar haza, es el tudna hozni) En mondjuk konnyen pofazok, ide Irekhez van ingyenposta, ha amazon az elado, akkor altalaban Royal Mail-el adjak fel, az ir posta meg kihozza melohelyre.
Andras: ez a bonusz, frusztracio mentes csomagolas
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Balinov #1155 üzenetére
...es _seth_
Egymas mellett nem tudom osszehasonlitani.
Egy ideje eladtam a Lowepro tatyomat, de kb. azonos a kidolgozas-anyaghasznalat.
Vizallosagat nem teszteltem. Egyelore D7K + 18-105 + 55-200 + SB-700 volt benne, regi M42 80-200/4.5 es 135/2.8 mellett.
Nekem mindossze az a bajom vele, hogy nem tul mely.
Lehetne 2-3 centivel vastagabb legalabb.
De massziv, eros taska szerintem. A 18-105 kozben elkerult a haztol, de egy fix 50-es van azota.
Meg varialni fogok vele, mit-hova tegyek, mert egy nagylato meg bele fog kerulni.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
_seth_
veterán
válasz M_o_g_y_i #1161 üzenetére
600D markolattal elfér vajon benne?
-
M_o_g_y_i
őstag
Az hany centi magas ugy?
mod: ~13cm-t irnak belso meretnel a melysegre.
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Balinov
titán
válasz M_o_g_y_i #1161 üzenetére
Nekem nincs ilyen repertoar, 1 honap es jon a D5000 helyett egy D90, perpill van egy 18-105VR, egy Joby zorilla, par szuro, kabelkioldo, tavasszal meg egy AF 35, mert az olcsobb,meg a vazban lesz fokuszmutor,esetleg egy 70-200 tami/sigma, ha talalok olcson hasznaltat. Vaku egy jo darabig nem lesz.
Elnezve a kepeket, par YT videot, meg amit Te is leirtal, jo baratsagban is lehetek egy ilyennel.
-
-
_seth_
veterán
válasz Fandango #1165 üzenetére
A derékövet ki lehet venni belőle?
-
_seth_
veterán
válasz Fandango #1167 üzenetére
Megvan a Flipside 400 AW és ez marad is, nagyon keskeny táska de a cucc kényelmesen elfér benne, felvéve is kényelmes, sok zseb és rekesz, állványtartó, és az esővédő takaró.
A slingshot és a compudaypacknak is holnap lesz új gazdája így marad ez az egyIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz Fandango #1169 üzenetére
Az eddigi rövid dslr pályafutásom alatt is sikerült már a gyári 600D canon 100eg bagot megnézni de azt nem használtam, majd 300eg gadget bag, egész jó volt amíg nem jött plusz obi, vaku és egyéb cuccok, majd a slingshot 200 aw ami elsőre nagyon tetszett de igazán kényelmesen belepakolni sem sikerült és valahogy ez az egész táska szétnyílik megoldás sem vált be valamint egy vállra már nagy is volt és egyáltalán nem simult a hátamra. A compudaypack az nem volt tervezve csak jött, jó táska annak akinek nincs sok fotós cucca viszont menet közben kivenni bármit is belőle már nehéz feladat viszont kényelmes volt. A flipside 400 eddig a csúcs és ez marad is, minden kis zugát sikerült belakni viszont háromlábú állvánnyal ez sem annyira tuti megoldás ellenben monopoddal teljesen rendben van, mármint a súlyára értem.
Az összes táskánál feltűnt, hogy a hevedereket csak elvágják többnyire és hagyják, hogy idővel elkezdjen bomolni, a canon táskáknál is így volt és a loweproknál is, a legszebb benne az, hogy egy öngyűjtóval melegítve a végüket mindegyik szépen megolvad és utána már nem fog bomlani sem.
-
Fandango
veterán
En is Canon 100eg taskaval kezdtem (meg is van), aztan jott egy Kata oldaltaska (ez is megvan), es ugye jelenleg a Loweproba van minden cuccom. A ket kisebb taskat el akartam adni, de aztan inkabb ugy gondolta, hogy jo lesz az meg amikor nem akarok egy egesz hatizsakot vinni, jo belerakni a gepet egy kicsibe.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz Fandango #1171 üzenetére
Kis táskának én rendeltem egy top loaderes "canon" táskát ebayről, egy obi + pár apróság belefér
-
Livio
tag
Hello! Van valakinek tapasztalata a Cullmann Madrid Maxima 330 táskával? Méretre szimpatikus volna, csak MILC menne bele, viszont általános utcai viseletnek használnám és lehet, hogy csak kisebb százalékban lenne célzottan fotós táska.
A kérdés, hogy a hétköznapi és mindennapi használatot hogyan tűri a táska? -
Bandinho
tag
Van valakinek tapasztalata a Lowepro Adventura 170 táskával? Köszi.
"Ha az életben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig hogy befogod a szád." /Albert Einstein/
-
Throme
veterán
A segítségnyújtók dolgát azért könnyítsd meg azzal, hogy jobban paraméterezed a felhasználást.
Hátizsák, övtáska szerű, válltáska érdekel jobban. Túrázni vagy csak cipekedni kell...ilyesmi, jahhh és összeghatár...Amúgy érdemes bekukkantani pár üzletbe, ahol meg is nézhetsz pár táskát, ezzel is bővíted látókört...
-
Schuby
aktív tag
Ajánljatok nekem egy kicsi fotós táskát, csak egy d5100 és a rajta lévő obi, (18-105)+ max memokártyáknak. esővédős és övre fűzhető előnyben de nem muszáj. lehet használt is ha jó állapotú.
x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
psycroptic
őstag
A linkelt oldalakat nem tudom megnyitni melóhelyen, de ha a továbbiakban nem tervezel bővítést, akkor egy Dörr Action Black No 4 válltáska elég lesz. Nekem van ilyen és a D5100obival+obi(vagy vaku) kényelmesen elfér valamint vannak oldalzsebei amiben elemeket/akkukat...stb. lehet tárolni. Ha ezeken felül pakolnál bele mást is(plusz obi/vaku), akkor nem lesz elég ez a méret.
(#1178) Schuby:pakolásügyileg ez Neked is megfelelhetne, de nincs hozzá esővédő huzat valamint nem fűzhető övre sem.
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
Schuby
aktív tag
válasz psycroptic #1179 üzenetére
Ennél kisebbet szeretnék, nekem elég csak a gép és rajta az obi, nem kell semmi más. Nagy táskám van amibe a többi cucc, obik, vaku, töltők,stb is elférnek, de valami egész kicsit szeretnék hogy amikor az ember elmegy pl várost nézni, nem kifejezetten fotózási céllal, de azért a gépet elviszem, és ne csak úgy kopaszon akasszam a nyakamba. Valami ilyesmi , de nem ilyen horror áron.
-
psycroptic
őstag
Akkor Neked ilyen "pisztoly" táska/tok kell. Csak a méreteket kell figyelembe venned, hogy belefér-e? Mérd le a géped felrakott obival napellenzővel vagy anélkül és máris előrébb vagy egy lépéssel a tok felé...
Szerk.: vízállóságra tipp, hogy veszel egy flakon impregnáló sprayt (~1.500.-HUF) és befújod vele a táskát és kapsz egy vízlepergető hatású szövetet.
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
Schuby
aktív tag
válasz psycroptic #1181 üzenetére
Na ja, valami ilyesmi.Mondjuk az ár lehetne szerényebb. Hol lehet beszerezni ilyen sprayt, már többször felmerült rá az igény, de elképzelésem sincs hol lehet kapni.
-
Schuby
aktív tag
válasz psycroptic #1183 üzenetére
Akkor izzítom a húgom, Januárban jön haza, ne jöjjön üres kézzel
-
Pikaa
aktív tag
válasz psycroptic #1179 üzenetére
Ez tetszik is és nem is olyan drága.
Köszönöm a segíséged!
-
bl4ze
veterán
Urak! Canon EOS 600D-hez keresek táskát. A kit obi mellé még akarok venni egy EF-S 55-250mm f/4.0-5.6 II IS obit is, így az lenne a kérdésem a 600D tulajokhoz :
mekkora táska kell, mekkora méret? A gép+2 obinak. (egyik obi a gépen lenne)
Ebay-en sok van, de a méretben nem vagyok biztos.
Aki netán vett ebayen jó táskát ne tartsa vissza. Előre is köszi.:. bl4ze .:.
-
Schuby
aktív tag
Nincs valakinek véletlenül feleslegessé vált tépőzáras elválasztója? Netán ötlete honnan lehetne ilyet szerezni?
-
Schuby
aktív tag
válasz M_o_g_y_i #1198 üzenetére
Ez egy Carena Golf táska belső méretei 25 széles x11 mély x14 magas
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest