Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vunter87

    csendes tag

    Sziasztok.

    A tegnapi nap folyamán meg kellet operálnom a szeretett Corsair VX450 tápegységet a gépembe,a szélkavaró zajossá vált es egy légkalapács mellet madár csicsergésnek tűnt.

    Valószínűleg jobban jártam volna ha elsőnek végig lapozom itt a fórumot, mintsem cselekedek, de vettem bele egy Corsair high performance high static pressure ventit, a bekötés egyszerűen ment, lehúztam az ajzat kupakot is, így szépen rá illesztettem a 3pinbol azt a 2-t az alap helyre ahol volt az előző vetni, bekapcsoltam a tápot gépen kívül ment a venti is stb, utána összetettem, ja igen es meg említenem meg hogy az alap ADDA ventin volt 1 barkácsolt műanyag lemez, az gondolom valamiféle légterelés lehetett szóval biztos ami biztos alapon, oda vissza tettem az új ventire is ahol volt a gyárin.

    Megy a gép is a táp is, es terhelésnél jobban fel is pörög a venti a tápegységben, de kicsit minden esetben langyosnak érzem a tápnak a külsejét, igaz nincs viszonyítási alapom, mivel amíg az alap volt benne sose figyeltem erre . :(

    Szóval igazából a véleményetekre lennek kíváncsi hogy jó lesz e ez így, vagy esetleg a venti lett nem belevaló, vagy valami egyéb vélemény hozza.

    Ja és ha valaki nem ismerne a corsair ventit itt 1 link hozza[link] és nem használom a hozza kapott ellenállást hogy lassabb legyen, ha esetleg valaki kérdezné.

    A helpet koszi előre is! :)

Új hozzászólás Aktív témák