Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap reggel kiszámoltam a garázs anyagát még tiszta fejjel. Szerencséje van a srácnak mert belefér 500e.-be a fa amire számolt.
    Reggeli után lementem a pincébe kiszerelni Katica bicójának a kerekét. Talán a héten elkerül javításra. Utána szereltem táltosomat. Kizárásos alapon józan paraszti ésszel haladok előre. Tudjuk hogy az üzemanyagrendszerben van a gond. Átkötöttem az üzemanyagszűrőt de a helyzet változatlan maradt. Visszakötöttem. A vákumos rendszert néztem át mert valami falslevegőt hallani gázadásnál. Nincs semmi... Azután az EGR szelep körül nézelődtem és találtam egy elektromos szelepet ami szabályozza hogy mikor kaphat onnan kipufogóról gázt és amikor megkerültem a szelepet határozottan javult a helyzet. Igaz így most folyamatosan szívja a gázt de valahol itt lehet a kutya elásva. Ki kell szerelnem a szelepet és megnézni kapható e bontott belőle. Nem akartam több időt eltolni rá mert a délelőtt így is elment.
    Délután lementünk a családdal a játszóra és a lányok bicóztak. Kati sáriéval mert Sári elfelejtett bringázni pedig már ment neki. Adri a sajátjával Boldi pedig a sárga autóval nyomult. Jó volt itthon kicsit de már hiányzik a munka.
    Ma befejezzük a szerkezetet és folytatjuk a lécezést.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák