Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap reggel majdnem beszívtam táltosommal. Totálisan befagytak az ajtózárak! Na nem maga a zárszerkezet hanem a rudazat ami elfordítja a "pöcköt". Sikeresen tönkretettem egy kulcsot mire be tudtam hatolni a járgányomba. Egyedül a csomagtartó nyílt ki és megpróbáltam volna bemászni annyira hogy elérjem a hátsó ajtónyitót, de az egyes részen a gyerekülés, a kettes részen meg a kompresszor figyel. Este ki is szedtem a gyerekülést ha esetleg ma sem nyílna az ajtó. Ezek után egy órán keresztül takarítottam a tetőről a havat hogy egyáltalán el tudjunk kezdeni dolgozni. Úgy terveztem hogy szerda estére befejezem ezt a kis munkát de lassan rá kell döbbennem hogy ebből akár simán csütörtök is lehet. :((( Eszem megáll!
    Szerelmemék tóparton voltak. Minden olyan konduktornak aki ez évben foglalkozik utoljára Boldival valami kis apróságot vitt. A doktor úrnak aki betolt ide bennünket egy kulcstartót készítettünk amibe bele volt gravírozva a neve és az hogy #boldidoktorbácsijavagyok. Nagyon örült neki. Ma Edina néni kap és a recepciósok. Idén utolsó tóparti látogatása lesz a mi kis cicaborsónknak ezért jár nekik is valami kis apró figyelmesség. :B
    Én bádogozni fogok és körbeszegni a tetőt. Elő kellene készítenem a terepet a holnapi zsindelyezésre. Majd alakul hogy haladok. Havaznom már nem kell szerencsére.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák