Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Mostanában nem órára ébredünk hanem csak úgy kinyílik a szemem és felébresztem édesemet. Ez nagyjából fél 5 körül szokott lenni. Ma kicsit később.
    Tegnap reggel picit elszomorítottak a dokik minket. Kikerült egyel kijjebb Boldi a többiek közé de sajnos a lélegeztető gépről nem tudták levenni. Az oxigénszint túl alacsony a vérében hogy ne támogassák meg. Ez picit lelombozott minket. Este viszont mielőtt eljött édesem újra odament a doki és csupa jó hírrel szolgált. Egy szívgyógyszert le tudtak állítani és a többit is csökkenthették. Először mondta orvos amióta megszületett és megvolt a műtét hogy meg fog gyógyulni a mi kis bogyókánk! Már nem történhet olyan dolog vele ami miatt olyan állapotba kerülne amitől elszomorodhatnánk. Az első fénynyalábok feltörtek az alagút végéből. Óriási jelentősége van ezeknek a mondatoknak amit mondott az orvos. A legnehezebb részt megtette a mi kis bátor Boldizsárunk!
    Most nem szabad siettetni. Akkor veszik le gépről amikor minden rendben lesz vele. Szerelmem abban a kevés időben amit vele tölthet sokat beszél hozzá hogy érezze mennyire várjuk haza. Nagyon jó visszajelzéseket küld. Ébredezik és nem hagyja el magát ami az orvosok szerint szintén nagyon jó.
    Elmondhatatlanul jó a lányoknak és nekem hogy édes este hazajár. Sokat elautózik de megéri hogy este közösen aludjunk el.
    Nekem pár napon belül megjön a kalapácsom. EGy kedves fórumtag Grazból hoz nekem egyet. Hsz. Az ilyenek miatt szeretek ide járni. Jó a közösség és sok segítséget kapunk. Ha megkeresnek engem priviben amit tudok segítek én is.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák