Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szakad az eső. Érthetetlen ez az időjárás. Elvileg hétfőn megkezdjük az évet. Ismét volt két nap amikor jó idő volt és itthon üldögéltünk, most meg hogy kezdenénk elb@szódik az idő. Remélem azért hétfőre megjavul annyira hogy mehetünk.
    Tegnap reggel elvittem a gyerekeket suli/oviba. Imádom őket pesztrálni. Ez igazi apukás feladat. Amíg én elszaladtam édes a legkisebb kacsát összekészítette és közösen kimentünk a Lidl-be vásárolni. Lolával mentünk mert elég messze van tőlünk. Sajnos a csomagtartó bal oldala még mindig kicsit beázik a szellőzőnél. Gyors reggeli után szerelmeim ledőltek pihenni én meg elvittem táltit kiporszívózni a most nyílt mosóba. Már kellett Mórnak egy rendes kézi mosó. Porszívó után autót cseréltem és elvittem Lolát lemosni. Persze most meg esik. Na mindegy. A mosással teszteltem a beázás mértékét is. Hazaérve a maradék tömítővel kinyomtam még hátha sikerül megállítanom a vízbefolyást. Most az eső teszteli...
    Ma bemegyünk Fehérvárra Adrinak csizmát venni. 2 hónapot bírt és a cipzár szétment. Nyami! Nem csak ezért megyünk be mert meg kell venni Lolába az olajat és a szűrőt. Hétfőn délután viszem a szerelőhöz olajcserére és addig be kell szereznem a cuccot hozzá. Már nagyon zavar hogy hidegindításnál a hidrotőkék szárazon járnak és csak 1-2 perc után halkulnak el. Ez bizony az olaj halálát jelentik nálam. Eneost fogok venni bele mert táltinál ugyanez az indításnál fellépő zaj teljesen megszűnt. Írták is az olajnál hogy olyan adalék van benne ami nem engedi lefolyni az alkatrészekről és azonnal ken.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák