Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma vagyunk 71 hónaposak életem NAGY SZERELMÉVEL! SZERELMES VAGYOK BELÉTEK! :B :R
    Annyira boldog vagyok! Tegnap este a naplóban pont a boldogságról volt egy riport és ha valaki rákap a boldogság ízére sok mindenben képes változtatni hogy el ne eressze magától. Ezt tapasztalatból mondom. Persze nekem kellett hozzá a megfelelő leányzó is hogy felhőtlenül boldog legyek de ez nem feltétel. Lehet csak úgy magában is szépnek látni az életet mindenféle segédeszköz nélkül is. Kicsit pironkodok amint leírtam ezeket a mondatokat mert ezzel majdnem azt sugallom hogy esetleg nem boldog házasságban éltem és nincs két imádnivaló nagy gyermekem onnan akikkel szintén nagyon boldog vagyok, dacára annak hogy már 2 hónapja leszarják a fejemet. Ennek ellenére én mindig itt vagyok nekik és csepp harag sincs bennem irányukba. :U
    Meg kell emlékeznem újra a sorsszerűségről pár szóban. Lehet valami hívőnek néznek de nem vagyok az és ezek ténykérdések. Sokáig nem volt munkám és eladtam olyan dolgokat amik feleslegessé váltak és inkább a megélhetésünkre fordítottuk. Picit húztunk a nadrágszíjon és szoros költségvetéssel kezdtünk élni. Pont mikor már aggasztott volna az anyagi helyzetünk a sors küldött nekem munkát. Lehet csak én képzelem bele de tavaly is akkor lett munkám amikor eladtam olyan dolgokat amire nem volt igazán szükségem. Akkor a szuper gépemről kellett lemondanom azért mert vannak fontosabb dolgok is az életben mint az. Mondjuk ott az év elején kaptunk ennél keményebb pofonokat is. (babánk elvesztése)
    Tegnap befejeztem azt a pici munkát amit pénteken kezdtem és ugyanitt még egy hasonló munka lesz. Nagyon bízom benne hogy azt is megnyerem és akkor egész jól állunk majd. Szerencsére piszok gyorsan olvad a hó ami talán felébreszti az építőipart csipkerózsika álmából.
    Ez évre a tervem az hogy az ideinél nagyobb tartalékot képezzünk a télre. Vannak olyan dolgok amikre viszont majd költenünk kell. Ilyen a cicusunk születése és táltit is le kell műszakiztatni májusban.
    Ma és holnap édes szabin van én össze szedem az anyagra az árajánlatot és leadom. Holnap közösen elmegyünk a nőgyógyászatra időszakos vizsgálatra és AFP beutalót kérni.
    Olyan boldog és szép napot mindenkinek mint az enyém!

Aktív témák