Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Éberkómában ülök itt a gép előtt. Alig tudtam felébredni mert éppcsak elaludtam. Cunci jóvoltából fél 2-kor ébredt mindenki és elég hosszúra nyúlt a fentlét. :W A kávé lassan de biztosan hat.
    Tegnap reggel az utolsó pillanatban lemondták a Pesti szmogriadót ezért táltossal is mehettünk. Azért beugrottunk apámhoz lemondani az autóját ha már felkelt vasárnap hajnalban. Elpasszoltam a tv tuneremet és az nagyjából fedezte is az útiköltségünket.Cunci rendben volt. Nagyon vidáman tért haza hozzánk aminek kifejezetten örültünk.
    Ma 10-re megyek tárgyalni munka ügyben. Elvileg van egy kisebb munka amit meg lehet kaparintani. Nem szeretném elkiabálni. Ha már úton leszek hazafelé bemegyek még egy helyre munkáért kuncsorogni hátha kapok. Jó volna már dolgozni mert szétnyom az unalom és a pénz is jól jönne.
    Édes ma 7-re megy dolgozni ezért én viszem cuncit oviba. Nem lesz ezzel gond mert már hozzám szokott. Amióta nem dolgozok én viszem és közösen megyünk érte. Persze van hogy édes 8-ra megy és akkor reggel ő is velünk jön az oviba.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák