Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma picit később ébredtem mert este tovább néztük a tévét mint amúgy szoktam. Épp azon gondolkodom ha ma elrendelik Pesten a riasztási szintjét a szmogriadónak akkor holnap hogy tudok bemenni táltossal a városba. Cuncit este elvitte az apja és most egy fél hétvége az övé de valahogy vissza kell hozni. Édes nincs olyan jól még hogy buszozni tudjon ezért valamit ki kell találnom rá. Vagy kihozatjuk párjával Pest határáig és nem megyünk be, vagy kérnem kell kölcsön egy olyan verdát ami közlekedhet. Apám kocsijára gondoltam de nem tudom téli gumi van e rajta és hogy milyen környezetvédelmi matrica figyel a rendszámon.
    Mondjuk még nem biztos hogy elrendelik de készülnöm kell erre az eshetőségre is.
    Tegnap a szokásos semmi történt. Takarítottam, mostam és mosogattam. Talán azt jegyezhetném le hogy levittem a bartonos gépet ide a számtek boltba és keddrekitalálnak egy árat a fél konfigra. Ha elfogadom akkor sikerült túladnom azon is.
    Ma délelőtt beszél édes a főbérlővel halasztás ügyben. Feladjuk a legfontosabb számlákat és majd a lakbért hóközben oda adjuk ha kifizették édesnek. Itt jegyezném meg azt a fontos dolgot hogy kellemes meglepetésünkre a penny market teljes egészében kompenzálta az adójóváírás összegét és egyszerre emelt 13800ft-ot. Nyami! Persze mellépeltek egy pr. levelet amiben kicsit benyalósan közölték hogy ennyire fontos a penny számára az ön munkája stb. stb. Örülök neki mert ha elmegy édes szülési táppénzre akkor többet fog érni az a 60% mint ami volt. (lábjegyzet: tavaly még 70% volt ez az összeg de a szeretett kormányunk lehúzott 10%-ot hogy rohadjanak meg! :((( )
    Ma édes nagy pihenést tart. A pocakja látványosan növekedik. Ha el nem felejtem ma is lefotózom az én kis pocak Pankámat. Már félig meddig megegyeztünk hogy ha lány lesz akkor Völgyi Katica Boglárka lesz, ha fiú akkor Völgyi Zsombor. :DD
    Már a 6. évadnál járunk a szomszédokban. (1992) Elképesztő hogy 20 év alatt még nem jutottunk túl azokon a problémákon ami akkor volt. Mostanra úgy kellene néznünk hátra dőlve hogy azokban az időkben milyen nehéz volt, bezzeg most már csak egy rossz emlék. Vajon mikor következik ez a fellendülés be? :F
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák