- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Pancsermeste #41650 üzenetére
Hibátlan, de majd futtatok rajta egy hdsentinelt.
Mennyit az olcsó?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
válasz Pancsermeste #41652 üzenetére
Holnap megnézem, meg leformázom, 3K-ért viheted.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
eami
veterán
válasz SpaceKombajn #41641 üzenetére
reggelente a gyerekeket ahogy viszem ovi/suli van hogy 20 percet kell körözni arra a pár helyre ahova nem fixen lepattintották az emberek az autójukat. fizetős (normál) időszakba max azért mentem még 1 kört, hogy kényelmesebb helyre álljak be.....
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Tudnátok ajánlani Székesfehérváron vagy környékén (helyileg Magyaralmás) olyan céget aki vállal tereprendezést, pontosabban talajcserét (full agyagot kéne termőföldre, legalább a felső 20 cm-t)? Nehezítő tényező hogy csak kisgéppel lehet dolgozni, mert kb. 200 m2 térkő le van rakva a bejáratnál, illetve a talaj szinte sehol sem vízszintes.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
A@ron
tag
Kedves Fórumozók!
Költözés miatt eladóvá válik bézs színű valódi bőr 3-1-1 ülőgarnitúrám, kinyithatós, vízszint közelébe dönthető fotelokkal. Az ok prózai, nem fér be az új lakásba (a kanapé a mostaniba se fért be), kisebb sérüléseket a kanapén szakemberrel javíttattam ki. Lehet itt olyan kolléga, akit érdekelhet ilyesmi áru, vagy esetleg tudnátok tippet adni, hogy hol tudnám eladni reális áron helyben? Én imádtam a fotelokat is, a kanapét is, baromi kényelmes, könnyen tisztítható, de egyszerűen nem fér be az ajtón, ráadásul van másik kanapé az új helyen...
-
válasz SpaceKombajn #41659 üzenetére
Én átálltam bicaj + gyalog kombinációra, itt Fehérváron nincsenek komoly távolságok
-
-
válasz LamerGyuri #41663 üzenetére
Ami lehet, hogy óránként jár... De lehet, hogy a csatlakozásod jár majd óránként.
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz kraftxld #41660 üzenetére
Az lehet, de nem vagyok Fehérvári, viszont helyismeretem az van.
Igen, szoktam olyat csinálni, hogy egy helyre parkolok és a közelben levő helyekre gyalogolok (akár 1-2km), nem állok át néhány utcával arrébb. Ugyanez Budapesten is, egy, a célokhoz közel álló parkólóház vagy pláza és onnan gyalog.Az aláírásod tetszik, amikor előszőr olvastam, sokáig nevettem, szeretem az ilyen frappáns, ötletes megfogalmazásokat és amikor másik topikokban olvasom a hozzászólásaidat, akkor is mindig elolvasom az aláírást.
spacetime
-
rita7107
aktív tag
Attól függ Öreghegyen hol.
Amennyiben a Zobori utcát nézem a legszélső utcának akkor nem vészes. Egyik oldalt 26/a-24, másik oldalt 24/25 buszok járnak. Eddig a csíkig azért 20 percenként mennek a buszok. Igaz csak hétköznap reggel+este. Utána, és a hétvége halott ügy. Mondjuk se Feketehegy, se Maroshegy nem jobb ilyen szempontból. Ez nem "főtanyasi" közlekedés, ahol 5percenként jön valamelyik busz,villamos,metro.
Állítólag nemsokára lesz valamilyen plusz buszjárat Öreghegyen... -
szebe
addikt
válasz rita7107 #41668 üzenetére
Teljes katyvasz egyébként a fehérvári buszközlekedés.
A mostani végállomásokat le kéne osztani városrészekre (esetleg Öreghegy kaphatna egyet), sűrűbb követésű menetrendet összerakni, és így a több átszállás se lenne baj."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
válasz SpaceKombajn #41667 üzenetére
A Tanenbaum féle hálózatok könyvből van, mára már nem annyira releváns de nekem is nagyon tetszett
-
válasz rita7107 #41668 üzenetére
Ja... Jártam azokkal eleget.
Főtanyasi? Pécset nézd meg. Ez a vonalhálózati térkép.
A kicsit külsőbb városrészekből nap közben is max. 15 percenként bejutsz busszal a belvárosba.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Jarod1
addikt
Sziasztok, keresek asztali monitortartót, ha valakinek van eladó az privit dobjon. Thx
-
Pancsermeste
őstag
válasz chatran #41603 üzenetére
No, éppen most kötötték be az ONT-t. Sajnos nem volt választási lehetőségem.
Nem hogy Huaweit, de még ZTE-t sem... egy csodás wuhan-i gyártmányú FiberHome hg6544c amit kaptam. (nem tudom, van-e köze Huawei-hez)
Most próbálom konfigolni, sajnos nem lehet bridge-be tenni. (ügyfélszolgálattal kell majd átállíttatni)
Fifije: közvetlenül az eszköz mellett 40/40Mbps-= Pancsermeste® =-
-
echterion
nagyúr
válasz Pancsermeste #41674 üzenetére
Esik a színvonal (nem volt mondjuk túl magasan). Vegyél egy normális router-t, aztán menjen a bridge, üfsz gyorsan átállítja.
-
N_A_S
veterán
Ingyen elvihető ATX ház :
Telefon: [HUAWEI MATE 20] - 65.000,-Tápegység: [CORSAIR VS450] - 12.000,-
https://tinyurl.com/phnas
-
chatran
őstag
válasz Pancsermeste #41674 üzenetére
Nálam is ma volt a digis szerelő, uazt az ont-t kaptam mint te. Én nem babráltam, már szereléskor telefonált a központba és bridge-re állították. A sávszél emelkedett egy 10-20 mbit-et, de még közelében sincs a gigabitnek, mondta, hogy majd holnap reggelre állíják be. Nálad már megy?
-
Pancsermeste
őstag
válasz chatran #41678 üzenetére
Nálam még 100/100-as a net, ami a gyakorlatban inkább 90/90. Nem tudom, mikortól emelik...
Ha esetleg belépnél a setup-ba, akkor a default user/password-öt ne változtasd meg, mert állítólag utána nem tudsz belépni (én is csak úgy olvastam, de lehetséges, hogy tényleg így van) - még jó, hogy azt nem piszkáltam.-= Pancsermeste® =-
-
Pancsermeste
őstag
-
forras2
őstag
Szevasztok!
WSZL futárról tud vki vmit? Elméletileg ez a Waberers futár cége...
Vettem 1 TV-t a telekomtól, és Ők szállítják ki...
25.-én felvették a csomagot, 26.-án jött a csomagkövetős email, miszerint "Sofőrünk a csomag kiszállítását megkezdte."
Azóta semmi hír, telefont nem veszik fel, nem is hívnak vissza -
-
nagyúr
Tudtok olyan szakit ajánlani aki foglalkozik ajtó illetve ablak gumitömítés cserével?
Més que un club!
-
mdk01
addikt
válasz Napfénysüti #41684 üzenetére
Rakj fel ide, vagy privibe képet az ablakról, meg közelről ahova a tömítést kell rakni és megmondom mit csinálj vele.
-
forras2
őstag
válasz chatran #41688 üzenetére
Időközben már sikerült beszélnem velük... Nem Ők hozzák a TV-t, hanem a kova trans.
De hiába ígérték meg, hogy péntekig, azaz e hónap 29.-ig megkapom, csak rendszer hiba miatt kaptam az emailt. Még a raktárukba van, kiszállításra sincs szervezve, így csak a jövőhéten jön...
Most a telekomot próbálom elérni /De vanda okosabb mint én vagyok /, mert 5 nap a kiérkezési idő a rendeléstől számítva, múlthét pénteken rendeltem, ilyenkor mi a f@sz van[ Szerkesztve ]
-
-
Varoz
addikt
válasz cannibal #41640 üzenetére
Köszi a tippet, én rendeltem is. Nagyon bejött, abszolút jó minőség.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Varoz
addikt
válasz cannibal #41695 üzenetére
Ennyire nem merültem el, én csak apámnak akartam egy kis meglepit, szóval négy képet rendeltem össz-vissz, hogy tudja az öreg nézegetni.
Már gondolkodtam rajta, de a végső lökést a link adta.Ez lett belőle. Prémium fényes fotópapírra ment, eredeti arányokkal, mert a kép volt a lényeg, nem lesz albumba rakva. 13-as méretben.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz cannibal #41697 üzenetére
Szerintem is. Teljesen korrekt minőség és a kép is azt adja vissza, ami az eredeti fotón is van.
[ Szerkesztve ]
-
-
Varoz
addikt
válasz kraftxld #41699 üzenetére
Ez is úgy volt, webes zerkesztővel, pofonegyszerű használni. Csak egy jó alapanyag, aztán hadd szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs