Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz Rick4 #84104 üzenetére

    Természetesen, amikor kint 38 fok van, akkor bent nem 33-ra állítod, én pl. 27 fok körülre szoktam. De ez egyéni ízlés kérdése. A lényeg, hogy azért nem hűtő házban akarok ülni, csak jól érezni magam.
    Egyébként meg ahogyan írtad is, a klíma temperál, tehát ha bent ülsz és nem ki-be rohangálsz, akkor nem gond ha még lejjebb van hűtve, mint amennyi a külső hőmérséklet, de nyilván több munkájába kerül a gépnek.

    Amúgy az autó klíma az amim még sajna nincs. Majd a köv. kocsimba kötelező kellék lesz. Idén is volt egy-két alkalom amikor 36 fokban autóztam ugyan csak 1,5 órákat, de megpusztultam a kocsiban, főleg lámpánál álldogálva. Ablak lehajtás se ér sokat. Sőt, nekem nagyon érzékeny a fülem, a huzattól gyorsan begyullad, szóval leginkább csak az anyós ülés oldalit tehetem meg hogy leeresztem valamennyire. Ahogy öregszem azért engem is érzem hogy egyre jobban megvisel a meleg. Remélem pár éven belül sikerül venni egy garázst. Addig eldöntöttem nem veszek másik autót, mert nincs szívem hóban-sárban rohasztani a szabadban. Épp elég elkeserítő a mostanim tetejét látni, ahogy foszlik lefelé róla a festés a sok napon állástól :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák