Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bb0t

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz bitpork #61988 üzenetére

    Azt kérted, hogy ne firtassuk a témát azért írtam, hogy ne olvasd el a többieknek szántam.

    Igaza van a többieknek, aki az életéért menekül az örül ha biztonságban van és nem egy zsíros nyugati ország a célja ahol nagy a jólét. Annak megteszi bármi ahol nincs veszélyben az élete. Aki az életéért menekül az nem vágja a saját ürülékét a menedéket biztosító emberekhez. (Nem ízlik nekik a kaja, válogatnak és a nemtetszésüket ürülékük dobálásával fejezik ki. ) Egyébként van ismerősöm aki azzal foglalkozik, hogy menekülteket hallgat ki. Mindegyiknek betanult szövege van és nagyon gyorsan belekavarodnak ezt már mondtam szerintem. Fel lettek biztatva, hogy Európába kell jönni mert ott majd jó lesz. Komoly szervezéssel jönnek át, lassan már milliós nagyságrendben. Olyan apparátus van emögött a jelenség mögött, hogy azt bárki megirigyelhetné. De naiv emberek mindig is lesznek akik összesen az orrukig látnak.

    A másik dolog meg az, hogy tényleg teljesen feleslegesen vannak határok ha boldog-boldogtalan, arab afrikai és bármilyen népség személyazonosság nélkül jöhet be Európába. Tudod mit jelent az, hogy nincs személyazonossága? Azt, hogy lehet rabló, tolvaj, pedofil, erőszakoskodó, gyilkos stb stb. A töltésen vannak széttépve, elhajigálva az irataik.

    Én a helyi hajlékonyokon is próbálok segíteni, kérdezd meg bb0t. Gondolom nem fogja emlegetni a másik topikban erről szóló írásomat és linkelt fotót -> nem tudom mire célzol, a kutya topikban szoktalak látni időnként, de ott nem találtam semmi olyasmit amire utalsz, tényleg nem :F

    [ Szerkesztve ]

    Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Új hozzászólás Aktív témák