Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csiszy

    csendes tag

    Arra értem ma haza a munkából, hogy egy Invitel által megbízott ceglédi brigád szétfúrta, bedobozolta a lépcsőházat, és söprögetnek, csomagolnak... Optikai kábelezés ingyééé, örüljééé paraszt felkiáltással...

    Vagyis nem nagyon kiabáltak, ugyanis kiderült, hogy nem tudják ki engedte be őket, csak úgy csöngetgettek, mire végre vki megnyomta a gombot, és nekiláttak.

    Mondom, vmi írást mutassanak már, mert mi erről nem tudunk (megjegyzem, nem egy gazdátlan panel vagyunk, hanem egy 6 lakásos társasház Felsővároson).

    Biztos nem szólt a közös képviselő, mert azok olyanok...
    Mondom, nálunk az egyik lakó a közös képviselő, és biztosan szólt volna...

    Mindjárt fel is hívtam a képviselőnket, mondom neki: "akciózik az Invitel"
    Azt mondja, egyszer valóban becsöngettek, hogy felmérjék a lépcsőházat, mert most ingyenesen bevezetik a lépcsőházakba a kábelüket és hogy majd jelentkeznek, ha elkészültek a tervek. Na azóta sem jelentkeztek.

    Kérdezem, akkor mit írt alá? Azt mondja Ő bizony semmit.

    De akkor hogy képzelik, és milyen jogon alakítják át a lépcsőházunkat, ha még egy közös képviselőtől származó írásos engedélyük sincs rá, nemhogy társasházi határozat???

    Ja és mégegy: Azt mondja nekem az egyik kivitelező, hogy nyugodjak meg, mert mi vagyunk ma a 3. lépcsőház, aki nem is tudta, milyen jó dolog történik a hátuk mögött...

Új hozzászólás Aktív témák