Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
majdnem mindenhol ilyen trágya a minősége ... de akkor sem fogok bérletet venni bármennyire is akarják
-
Inv1sus
addikt
Engem annyira nem zavarnak az ilyenek, tekintve hogy biciklivel simán ki lehet őket kerülni. Autósokat ebből a szempontból jobban megértem, mert nekik nincs annyi mozgásterük.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
maláj
addikt
ITmedia-ból rendel vki mostanság ???
-
ebegab92
senior tag
Eladó PNY GeForce 9600GTvideokártya!
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok!
Használt nagyon olcsó wifis routert vennék, ha valakinek lenne akkor kérem privát üzenetben jelezze.
-
Rawulf
őstag
Néhány órán belül betörők jelentek meg egy fiatal ausztrál lány otthonában, miután egy köteg pénz fotóját posztolta a Facebookon.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
ebegab92
senior tag
Tescos Wengeres táskaakcióhoz való teli kuponfüzet érdekel valakit?
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
maláj
addikt
keresek 1 olyan tagot akinek netbookja van 2GB rammal és valamelyik W7 motyó rajta
-
tajcsi
őstag
válasz martonx #13361 üzenetére
Namost meg csak annyit, hogy amit nekem az ismerosom ajanlott annal nem irja, h ADSL2 modem, ez a masik ketto pedig ADSL2 modem. Van valami erdemleges kulonbseg? Marmint ha nekem pl sima ADSL-em lesz es ezt egy ADSL2-es routeren keresztul akarom megosztani...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
LÁZ
addikt
Samu LE40R71B eladó
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
pschio
őstag
kifogyott nyomtató tonereket, patronokat, hol lehet leadni?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
TommyB
csendes tag
Hello!
Eladó agp-s VGA-ja van valakinek? -
lugosi
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #13375 üzenetére
Az üres patron az miért veszélyes? Ezt nem gondoltam volna.
Én az irodai hp patronokat cserekor mindig úgy dobom ki, hogy becsomagolom a régieket az újak csomagolásába.
Komolyan mondom, ezt még az életben nem hallottam hogy az üres patronokkal is így kezdeni kell valamit. Akksiról már hallottam, de erről még nem. -
Attix82
addikt
válasz lugosi #13378 üzenetére
Igen az.
Környezetvédelem ha kicsit is érdekelné őket (vezetőséget) , körzetenként lenne minden veszélyes tárgynak gyűjtő helye. Mert jelenleg van egy fél szelektív gyűjtőhelyek....üveg, szemét ruha stb...de fejleszteni kéne a városokat ez ügyben. Mert rengeteg fogy, és rengeteg kerül ki a környezetbe.
Van gyűjtőhely, csak senkinek se esik útba, így inkább kivágják a sima kukába és kész.
[ Szerkesztve ]
-
pschio
őstag
Köszi mindenkinek. Első körben benézek a Tesco-ba, aztán média ha nem megy.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Attix82
addikt
válasz macilaci78 #13381 üzenetére
Az is jó megoldás, viszont akkor drágábban jutnál hozzá. Ezért is lenne jó, körzetekre osztva a városokat, hirdetve, táblázva, hogy ide kidobhatod....nagyon sok melót és költséget, környezetet lehetne kímélni.
Ez olyan mint a közlekedésbe a zöldhullám a főutakon, elindulsz, és a következőnél már pirosat kapsz. Apróságok lennének, de üzemanyagba és környezetkímélésbe sokat jelentene...de hát b...sznak rá.
-
-
Rick4
félisten
Keresek Szegeden a héten legkésőbb csütörtökön átvehetően pengés szögesdrótot (nato drót) kellene 35 méter. A Kálvária sgt-iakat hívtam, ott 2 hét.
Pénteken este 22:30 körül nagyon nézelődött valaki befelé az ablakon, a szomszédasszony szólt rá, hogy mit nézelődik, erre elszaladt. Széfem már van, most kell drót, ablakrács, meg riasztó, pár mozgásérzékelős lámpa. Sajnálom, hogy pont nem tudok ezekkel összetalálkozni, úgyis boncorvos szerettem volna lenni kiskoromban...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
macilaci78
nagyúr
Jaja, T-Comnál is nagyban szelektáltuk a papírhulladékot, a takarítónő meg ugyanabba a konténerbe dobta őket.
Azért vannak kezdeményezések, például tavasszal, ősszel a kommunális hulladék külön gyűjtése külön kocsival. Ehhez rendszerint lebomló, komposztálható szemeteszsákot adnak, másmilyenbe ha rakod, nem is viszik el.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Tüzépek, esetleg biztonságtechnikai cégek.
Utóbbiakat javaslom a rács ügyében is. Van ablakra ragasztható színtelen fólia, ami törés, robbanásbiztos, és mégis esztétikusabb. Árban az új rács felszerelésével közel azonos.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #13389 üzenetére
Viszont ha nem látja a pupák a fóliát, nekimegy féltéglával.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tisn
addikt
Ez a szelektív hulladékgyűjtés is egy vicc! Legalábbis nálunk.
Saját szememmel láttam, hogy mindhárom konténert egy kukásautóba borították.Ez igy van, kezi valogatas van a telephelyen. Egy egy zacsiba pakolom a papirt, muanyagot, es amikor 3-4 osszegyulik valamelyik utba eso szelektiv gyujtobe iktatom.
-
Polemius
senior tag
Végül milyen széfet vettél? Remélem nem elektromosat.
Amúgy ha már riasztó, érdemes bekötni a széfet is, már csak azért is, mert a MABISZ minősítésűekre általában 2x akkora a keret, ha be van.
Nato/szögesdrót helyett meg - ha kerítésre kell - keress rá, hogy "rotating spike barrier". Nem tudom forgalmaznak-e errefelé ilyeneket, de csináltatni biztosan lehet (persze azt a héten nem fogod átvenni).Ha érdekel, akkor ablakrács/riasztó/betörésvédelem témában tudok adni pár további tippet.
-
fecus
őstag
Hátha valakinek felszabadult eladó, használt USB-s webkamerája? Min. ilyet tudjon:
640*480 vga videó, beépített mikrofon.
Ha linuxon használható az előny, a W7 driver meg muszáj ."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Rick4
félisten
válasz Polemius #13396 üzenetére
De, elektromosat vettem, ha valaki nem akadt fenn a kerítésen, ki tudta kapcsolni a riasztót és még a széfet is ki tudja tépni 5 perc alatt, akkor végülis megérdemli hogy elvigye.
Rákerestem, szimpi, de hogy teszik ezt fel, és hol lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Polemius
senior tag
"a széfet is ki tudja tépni 5 perc alatt"
Az a baj ezekkel, hogy nem kell 5 perc hozzá. Ki lehet nyitni őket egy hajlított fémlemezzel (benyúlva megnyomja a reset gombot), kalapáccsal a tetejére csapva, vagy akár a "vésznyitó" kulcsos zárat megtámadva. De a legtöbb szerkezete egy feszítővasnak sem igen áll ellen. Szakembernek (jelen esetben a betörő) egyik megoldás sem tart 5 percig.
A tüskék lényege általában az, hogy egy rúdon (csövön) elforgó rövidebb csődarabokra rögzítenek (hegesztenek) tüskéket. Ha készen nem lehet kapni errefelé ilyet, csináltatni akkor is tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest